38

werd te vaak in 1 keer gespeeld en dat leidde tot veel balverlies. Daarentegen stond het middenveld en verdediging goed waardoor ook de tegenstander weinig kansen wisten te creeren. Vanaf de 30e minuut hadden we de tegenstander op de rug liggen en was het éénrichtingsverkeer, maar ook dit leidde nog tot weinig kansen. Na rust dachten we hetzelfde spelletje te kunnen spelen maar dat werd wreed verstoord toen we na 65 minuten de 0-1 moesten slikken. Hiermee moesten we onze verdedigende stellingen verlaten en meer naar voren spelen. Dat ging ons niet slecht af en met name de jonge Nick Cuppen viel heel goed in. Toch werd het na 10 minuten 0-2 en was de wedstrijd gespeeld. De ervaren ploeg uit Oss gooide de wedstrijd in het slot en het Twed blijft op een degradatieplaats staan. Uitslagen: Berghem Sport 2 – Montagnards 2 Montagnards 2 – Toxandria 2 Montagnards 2 – O.S.S. 3 4-0 2-2 0-2 Montagnards 3 3 februari 2019. De competitie is weer hervat met een derby tegen EWC 2. Een sterk Montagnards 3 kwam goed uit de startblokken. En zoals we allemaal weten is dit wel eens anders geweest net na de winterstop. Het werd een goede zakelijke 3-0 overwinning met doelpunten van Steven van Denderen (zijn 3e doelpunt al als linksback dit seizoen), Dick Kleeven en Tim van de Venn. 17 februari 2019. Wederom een derby. Dit keer kwamen de Stormvogels op bezoek op de Venhorst. En jawel, de slechte wedstrijd die we normaal gesproken direct na de winterstop hebben, hadden we vandaag. Onze blessuregolf had hier niks mee te maken, maar hielp niet mee. Teun Peeters, Tuur Dumoulin, Maikel Ripkens en Joep de Wit liggen er al het hele seizoen uit. Daarnaast is ook Rob Koek niet fit en kwamen er in de loop van de week nog twijfelgevallen Peter vd Venn, Jordy Ripkens, Dex van de Lest en Ramon Jaspers bij. Tijdens de wedstrijd raakte Dominique Pecasse ook nog eens na 5 minuten geblesseerd en moest met een knieblessure naar de huisartsenpost. Hopelijk valt het mee. Ook Dex en Willem-Jan moesten geblesseerd naar de kant. Er lijkt een vloek op te rusten. Dan de wedstrijd: In een wedstrijd waarin we weinig kansen creëerden kon het 2 kanten op vallen. De grootste kansen waren wel voor de mannen uit Siebengewald. De spaarzame kansen van Montagnards kant werden vakkundig gekeerd door Stormvogels 34