42

Daarna nog een kans van Roos die er ook net niet in ging. Bas, die vorige week precies niks te doen had stond vandaag weer een goede pot te keepen. Niet veel te doen gehad maar Bas stond er weer zoals altijd! Eindelijk kwam scheids Albert met het verlossende eindsignaal waarmee het zeker werd dat de 3 punten binnen waren. Heerlijke overwinning en 3 hele belangrijke punten. Volgende week vrij en de week erna spelen we de volgende kraker tegen HRC 3. Uitslagen: SSS’18 5 – Montagnards 4 Montagnards 4 – Constantia 5 Montagnards 4 – Menos 2 2-1 8-0 2-1 Montagnards VR 1 09 december 2018 Hrc vr 1 - montagnards vr 1 7 -0. Vandaag stond er een rasechte derby op het programma tegen de dames van hrc. Na de hele week niet kunnen te hebben getraind waren de dames blij dat ze weer de wei in mochten. De eerste helft ging eigenlijk best goed en ondanks het rot weer werd er redelijk tot goed gevoetbald. We kregen zelfs enkele kansjes maar deze werden helaas niet benut. We zijn gaan rusten met een 2-0 achterstand. De eerste 20 minuten van de 2e helft gingen eigenlijk ook redelijk maar hrc was beter en de score werd al snel uitgebreid naar 4-0. Daarna gingen de kopjes een beetje hangen van sommige dames en werd er niet meer fel gevoetbald waardoor de score verder uitliep naar de uiteindelijke eindstand van 7-0. Terechte overwinning voor hrc maar de goals werden wel een beetje makkelijk weggegeven. Volgende week staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma tegen de dames van fcv, dit belooft een hele zware pot te worden dus dames bereid je goed voor!! 03 februari 2019 Montagnards vr 1 - Hegelsom vr 1 0-8 De eerste wedstrijd na de winterstop was vandaag een feit. De nummer 4 kwam op bezoek en de dames hadden er zin in. De eerste helft verliep goed, er werd lekker fel gevoetbald en iedereen deed wat er van haar verlangd werd. Een wederom zeer goed keepende Loes hield tot net voor de rust haar goal schoon. Echter door 2 onoplettendheid in de verdediging vielen er toch nog 2 tegengoals waardoor we met een 0-2 gingen rusten. De eerste 10 minuten na rust verliepen nog redelijk goed echter daarna waren sommige dames een beetje de weg kwijt. Gevolg was dat het scoreverloop snel opliep naar 0-6. De hoofdjes gingen weer omlaag en er werd teveel 38