30

UITSLAGEN SENIOREN Montagnards 1 190317 EWC 1 – Montagnards 1; Uitslag 5-0 EWC wint overtuigend met 5-0 in een wedstrijd waarin het Montagnards pas in de tweede helft lukt aan voetballen toe te komen. De wedstrijd begint na vijf minuten met een rugblessure van Teun Jacobs. Mohammed Fuaad vervangt hem. In de achtste minuut tikt de spits van EWC de verdediger van Montagnards eenvoudig uit en scoort de 1-0. De wedstrijd is vervolgens een aaneenvoeging van lange ballen die, mede door de harde wind, vaak een onbedoeld effect hebben. In de 28ste minuut leidt een ingestudeerde vrije trap van EWC niet tot een goal. Twee minuten later valt wel de 2-0 na eenvoudig door de verdediging van Montagnards te combineren. Montagnards doet wat terug maar de aanval en het schot van Mohammed Fuaad gaat net voorlangs. Snel na de pauze wordt een goal van EWC afgekeurd na een aanvallende fout. In de 50ste minuut vervangt Michael Weijs Tim Martens die vandaag geen stempel op het spel kon leggen. In de 55ste minuut scoort EWC de 3-0 uit een prima vrije trap. De keeper van Montagnards, die een aantal knappe reddingen had, was kansloos. Drie minuten later komt Wouter van de Ven in het veld voor Luuk van Kessel. In de 71ste minuut redt Martijn van Ginkel op een prachtig schot van EWC. Een minuut later wordt Martijn gepasseerd na een steekbal op de linksbuiten van EWC. Het staat 4-0. Even later weer een doelpunt van EWC. Het schot raakt echter een hand van een aanvaller en de goal wordt afgekeurd. In de 81ste minuut wordt Fabian de Roy van Zuydewijn gepasseerd, de toegepaste noodrem levert hem geel op. In de 86ste minuut raakt een mooi schot van Jesse Jaspers de bovenkant van de lat. Een minuut voor het einde rondt EWC de wedstrijd af met een hoge bal van achteruit die door een aanvaller wordt ingetikt. Daarmee komt de eindstand op 5-0. EWC wint verdient en overtuigend. Keeper: Martijn van Ginkel Doelpuntenmakers: Man of the match: Jesse Jaspers 26