31

190324 Montagnards 1 – Hegelsom 1; Uitslag 0-1 Na een spannende pot waar Montagnards vooral de tweede helft aandrong, neemt Hegelsom 3 punten mee. Gedurende de wedstrijd waren er kansen voor beide partijen. Een bal van Montagnards tegen de paal, een vrije trap net over, echter geen score. Wel een gele kaart voor Hegelsom na een overtreding om een aanval te onderbreken. Na 30 minuten valt een voorzet van Hegelsom over de verdediging van Montagnards en wordt rustig ingekopt. Het staat 0-1. Na de pauze voert Montagnards de druk op. Hegelsom krijgt nog twee gele kaarten waar Montagnards meer kansen creëert. Luuk van Kessel vervangt na 59 minuten Michael Weijs, die een prima wedstrijd heeft gespeeld, en is dichtbij de gelijkmaker. Hegelsom weet af en toe te counteren maar kan niet meer scoren. In de 65ste minuut komt Mohammed Fuaad in het veld voor Cas Jacobs. Het wordt spannend. Jesse Jaspers ziet een lob net over de goal belanden. 10 minuten voor het einde neemt Brinn Moodie de plek van Luc Stevens in met twee goeie verdedigende acties. Montagnards ziet een prachtig genomen vrije trap van Jens Jennissen naast getikt door de keeper. Diezelfde keeper redt ook nog een schot op de kruising. Montagnards werkt hard, creëert kansen maar krijgt geen loon naar werk. Keeper: Martijn van Ginkel Doelpuntenmakers: Man of the match: Jesse Jaspers 190331 Hegelsom 1 - Montagnards 1; Uitslag 4-2 Montagnards verliest van zichzelf door Hegelsom eenvoudig goals te laten maken. Al vroeg in de wedstrijd kreeg Milan Gelden, die als gastspeler een prima wedstrijd speelde, geel voor een perfecte schleiding. Al in de 20ste minuut wordt Cas Jacobs vervangen door Wouter van de Ven. In de 25ste minuut vangt Hegelsom ongelukkig uitverdedigen op en scoort de 1-0. Een minuut later kopt Bram van Roosmalen net naast. In de 30ste minuut scoort Hegelsom uit een misverstand tussen verdediging en keeper van Montagnards. Zeven minuten later weet Rik Ebus een zekere 3-0 te voorkomen. In de 45ste minuut wordt een strakke voorzet ingekopt waardoor de stand alsnog op 3-0 komt. Een minuut later scoort Jesse Jaspers de 3-1. Direct gevolgd door de 4-1 na doorzetten van de spits van Hegelsom. De tweede helft pakt een ontmoedigd Montagnards de draad op en speelt een goeie 45 minuten. Mohamed Fuaad vervangt de geblesseerde Luuk van Kessel. De keeper van Montagnards vangt een doorgebroken aanvaller van Hegelsom reglementair op. 27