32

Met veel inzet een aandringen laat Montagnards mentale veerkracht zien. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Montagnards bleef aandringen maar vond in de 82ste minuut slechts een maal doel door een kopbal van Bram van Roosmalen. Eindstand een jammerlijke 4-2 (voor Montagnards) Keeper: Martijn van Ginkel Doelpuntenmakers: Man of the match: Jesse Jaspers en Bram van Roosmalen Rik Ebus 190404 Montagnards 1 - GFC '33 1; Uitslag 1-5 Montagnards toont veel inzet en houdt 55 minuten goed stand tegen GFC, de uiteindelijke winnaar. Na 8 minuten komt GFC op voorsprong met een snelle actie door het midden. Montagnards kan de aanvaller niet stoppen, het staat 0-1. Daarna menig goede kans van Montagnards. Bram van Roosmalen kopt op de lat uit een vrije trap van Jens Jennissen. Een geweldige pass van Jesse Jaspers zet Jens Vervoort vrij, hij schiet net over. Zo ook een afstandsschot van Rowan Lucassen. Na de rust pakt Montagnards de draad op. Jens Vervoort scoort al na 3 minuten uit een snelle aanval over rechts de 1 -1. GFC krijgt in de 55ste minuut onterecht een inworp en maakt gebruik van Montagnards die uit positie staan. Ze scoren 1-2 met een afstandsschot. De 62ste minuut valt de 1-3. Mohammed Fuaad vervangt Michael. Vijf minuten later komt Kevin Ripkens in het veld voor Rowan Lucassen. 20 minuten voor het einde valt de 1-4 uit een aanval over links. Twee minuten later loopt Luc Stevens de bal ongelukkig in eigen doel en komt de eindstand op 1-5. Montagnards verliest maar kan vertrouwen halen uit een goede eerste 55 minuten. Keeper: Martijn van Ginkel Doelpuntenmakers: Jens Vervoort Man of the match: Jesse Jaspers 190407 America 1 – Montagnards 1; Uitslag 6-0 Daar waar Montagnards het betere van het spel heeft, goeie kansen niet in doelpunten weet om te zetten scoort America eenvoudig en gelukkig. Montagnards speelt om te winnen, goed georganiseerd weet het in de eerste en tot halverwege tweede helft overwicht te hebben. America weet echter na 17 minuten een aanval over rechts in te tikken. 1-0. Zowel Jens Vervoort als Jesse Jaspers kregen 100% kansen, echter geen goal. In de 52ste minuut maakt America gebruik van een verkeerde keuze in de verdediging en tikt de bal met een 28