37

of twee terug moest zakken om zijn oude plek op de back in te nemen. Halverwege de eerste helft neemt Arntz een vrije trap welke matig wordt weggewerkt en in de voeten beland bij Custers. Hij aarzelt niet, ziet Haga volledig vrij staan bij de tweede paal en slingert de bal voor. Koeltjes als Haga is in zo'n momenten volleert hij de bal in de lange hoek binnen. 1-0. In de eerste helft is er dan nog één moment voor ons, maar de crosspass van Haga op de Kreupele Gazelle is net iets te hard, waardoor deze niet tot goal gepromoveerd kan worden. Uit de enige kans van Heijen in de hele wedstrijd redt Van der Wouw subliem door hem 1-op-1 te pakken. In de rust wordt er genoten van een lekker theetje en willen we eigenlijk Geurtsbrengen. Hij hoeft niet per se zo nodig en wil misschien het laatste kwartier nog wel even invallen, de bank zit heerlijk is zijn argument. In de tweede helft komen we al vrij snel op 20 door een zeer scherp aangesneden voorzet van Hermsen. Hij brengt Haga in een positie waarin niet gemist kan worden en met het linkerwangetje wordt de bal uiteindelijk binnen gewerkt. De grootste kansen van de wedstrijd zijn daarna voor Raijmakers, bij jullie beter bekend als Sticker Theo. Twee maal in zeer vrije positie (een meter of 8 voor de goal) schiet hij naast en zeker de eerste verdient de nominatie 'Misser van het seizoen'. Achterin wordt de 0 gehouden met af en toe wat kunst- en vliegwerk door de eerder genoemde kutbal en het kutveld. Holthees - Smakt 3 – ’t Viert [1-4] Voorafgaand aan de wedstrijd werden beide aanvoerders erbij geroepen door de scheidsrechter. Hij had zijn twijfels over de staat van het speelveld. Uiteindelijk na goed overleg kon de wedstrijd gewoon doorgaan. De eerste helft zou op veld 2 gespeeld worden en de tweede helft op het (iets betere) hoofdveld. We begonnen niet echt heel scherp aan de wedstrijd. Holthees had de overhand en het meeste balbezit inclusief kansjes. Toch komen we een beetje gelukkig op 0-1. Holthees verspeelde de bal in de opbouw, waarna de bal via een schot op een verdediger zo bij Jens in de voeten belandde. Hij werkte koeltjes af. Niet snel daarna kwam Holthees terug in de wedstrijd door een wereldgoal. Een diagonale stift over Bas heen in het hoekje. 1-1 ruststand. In de tweede helft kwamen we veel beter voor de dag. Met een brakke kreupele gazelle liep het allemaal een stuk beter. We maakten snel 1-2 door een schot van Gosse welke nog via een scheenbeschermer van een Holtheesverdediger aangeraakt werd. Kort daarna maakten we ook de 1-3. Kreupele gazelle maakte ‘m via een mooi lobje goed af. 33