38

De eindstand werd uiteindelijk bereikt via een vrije trap van Jens die dus zijn tweede van de ochtend maakte, 1-4. Wederom de drie puntjes weer mee naar huis genomen! Uitslagen: Holthees-Smakt 3 – Montagnards 4 Montagnards 4 – Olympia 6 Heijen 4 – Montagnards 4 HRC 3 - Montagnards 4 Montagnards 4 – SSS 5 1-4 4-3 0-2 1-0 0-1 Montagnards VR 1 17 maart ZSV VR2 – Montagnards VR1 Afgelast 24 maart Montagnards vr 1 - oostrum vr 1 4 - 1 Ja je leest het goed de eerste punten zijn binnen voor onze dames. Wat een super goede wedstrijd. Gedurende de gehele wedstrijd waren wij de bovenliggende partij. Met een nieuwe keeper in de goal vandaag, Rimke Ebus, aangezien Loes verhinderd was zijn we de wedstrijd onder een stralend zonnetje begonnen. Van het begin af aan was duidelijk dat de dames vandaag gebrand waren om een resultaat binnen te halen. Er werd voor iedere bal gevochten wat een genot was om te zien. Helaas kregen we net voor rust de 0 - 1 om de oren wat even later ook de ruststand werd. Na elkaar in de rust te hebben opgepept zijn de 2e helft begonnen zoals we de eerste geëindigd waren namelijk fel en vechtend voor iedere bal. Dit resulteerde na een ongeveer een kwartiertje en de dik verdiende 1 - 1 door Lisa koppes. Heel bergen schudde op zijn grondvesten na de 1 - 1 maar daar bleef het niet bij. Na goed en fel spel werd een aantal minuten later zelfs de 2 - 1 binnengetikt door Imke. Nu waren de dames helemaal los en werd er kort achter elkaar de 3 - 1 door Esmee en de 4 - 1 door kayleigh (penalty) binnengeschoten. Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende Pieter janssen brak het feestgedruis los en werden er seismische waardes gemeten die gelijk stonden aan een lichte aardbeving. Wat een super groep, trots trots trots meer kan ik er niet van maken. Doelpuntenmakers: Lisa Koppes, Esmee Kliffen, Kayleigh Braun en Imke Meeuwis Keepster: Rimke Ebus 34