39

31 maart FCV VR1 – Montagnards VR1 8 – 0 Geen Verslag. Keepster: Loes Munten 07 april Hegelsom vr 1 - montagnards vr 1 7 - 2 Na de nederlaag van vorige week tegen de dames van fcv waren onze dames erop gebrand om vandaag een goed resultaat neer te zetten tegen de dames van hegelsom. Onder een stralend zonnetje werd de wedstrijd aangefloten. Al snel bleek dat sommige van onze dames er.toxh niet goed met hun hoofd bij zaten aangezien er veel duels onnodig werden verloren of zelfs niet eens werden aangegaan. Hegelsom kwam dan ook snel op een 1-0 voorsprong. Deze score werd redelijk snel uitgebreid naar een 3-0 voorsprong doordat we gewoonweg niet goed in de duels zaten en ons simpelweg lieten aftroeven. We waren echter niet geheel zonder kansen en 10 minuten voor rust werd door goed doorzetten van kayleigh, Loes in een goede positie gezet waardoor ze mooi de 3-1 kon binnen tikken. Loes die deze keer als speelster in het veld stond en overigens zeer goed door rimke in de goal werd vervangen. Door weer een aantal onoplettendheden werd het voor de rust nog 5-1. In de rust konden de dames zelf al goed aangeven waar het fout ging en hoe het beter moest. Na de rust was dit dan ook zeker zichtbaar. Duels werden wat feller aangegaan en er kwam af en toe wat meer druk naar voren. Hegelsom was echter in sommige situaties net wat slimmer als wij door gewoon goed vrij te lopen en hierdoor in scoringspositie te komen. Hegelsom beloonde zichzelf met nog 2 doelpunten waardoor de stand op 7-1 werd gezet. Net voor het einde van de wedstrijd werd echter door goed doorzetten van de dames de eindstand op 7-2 gezet door Esmee. Volgende week staat de derby tegen hrc op het programma en dan zal het toch de gehele wedstrijd door wat beter moeten. Doelpuntenmakers: Loes Munten en Esmee Kliffen Keepster: Rimke Ebus 14 april Montagnards vr 1 - HRC vr 1 0-5 De dames beleven vandaag een off day zoals ze dat zo mooi zeggen. Het ontbrak vandaag aan felheid wat vanaf het begin van de wedstrijd al duidelijk was. Het eerste half uur ging het nog redelijk gelijk op maar gingen de dames van hrc ook slordig met de kansen om. Daarna zakte het bij ons helemaal in en werden er geen duels meer gewonnen. De ruststand werd dan ook gezet op 0-2. 35