31

UITSLAGEN SENIOREN Montagnards 1 Montagnards 1 – DEV Arcen 1 Voorafgaand van de wedstrijd wordt er een tactiek besproken om de sterke spitsen van Arcen af te stoppen. Helaas gaat dit al snel mis. In de 3e minuut weet Arcen de eerste treffer van de wedstrijd te maken. Montagnards krijgt geen grip op de wedstrijd en in de 13e, 18e en in de 28e minuut volgen ook de 0-2, 0-3 en de 0-4. Vanaf dat moment krijgt Montagnards grip op de wedstrijd en weet het een lange tijd zo te houden. In de slotfase van de wedstrijd weet Arcen toch nog een keer de verdediging van Montagnards te passeren en tikken dan ook in de 83e minuut de 0-5 binnen. SVEB – Montagnards 1 Montagnards begint erg sterk aan de wedstrijd. Maar door een klein foutje in de verdediging legt een speler van SVEB de bal keurig tegen het net van Montagnards. 1-0. In de 12e minuut weet Montagnards tot scoren te komen. Helaas is er gevlagd voor buitenspel en wordt deze goal afgekeurd. In de 22e minuut schiet een speler van SVEB van rand 16 de bal over keeper Martijn van Ginkel heen en deze belandt tegen het net. In de 32e minuut krijgt Montagnards een penalty. Deze wordt door Jens Jennissen binnen geschoten. De stand zo staan tot aan de 73e minuut. SVEB weet vanaf dan nog 2 treffers te maken. Eindstand 4-1 Montagnards 1 – Heijen 1 Zondag 26-1-2020 stond de competitiewedstrijd voor Montagnards 1 op het programma. Thuis tegen V.V Heijen 1. Montagnards begint erg sterk aan de wedstrijd. Veel aanvallen waar nog geen goal uit komt. In de 13e minuut schiet Milan Gelden de 1-0 binnen. Na een prima schot en wat geklungel van de keeper van Heijen beland de bal tegen het net. Net voor rust wist Heijen de stand nog op gelijke hoogte te brengen. Rust stand 1-1. In de 2e helft gaan de teams gelijk tegen elkaar op. Toch weet Heijen de 3 punten mee te nemen uit Bergen door in de 72 minuut de stand te brengen op 1-2. Dit is ook de eindstand. Uitslagen: Montagnards 1 – RKDEV 1 SVEB 1– Montagnards 1 Montagnards 1 – Heijen 1 0-5 4-1 1-2 27