32

Montagnards 2 Graag schrijf ik nog wat over de wedstrijd Excellent 2- Montagnards 2. In de komende periode zijn er wat wedstrijden afgelast en heeft een Team een Baaldag genomen vandaar dat wij wat minder wedstrijden in deze periode hebben. 01-12-2019; Excellent 2-Montagnards2 5-0 Vandaag tegen de koploper met een aangepast team. Bij voorbaat was mijn instelling niet verliezen met meer als 5-0 en de tegenstander op eigen helft opvangen. Echter hadden wij ook geen wissels en keepte Jikke en Pietje was reservespeler vanwege zijn blessure. We hielden het redelijk bij maar het mocht niet baten bij de rust stond het al 3-0 en werd het tijd het team nog eens toe te spreken. Het Thema “Estland” werd besproken, hetgeen inhield dat wij bij 5-0 over gingen op 4-5-1, of te wel een muur in het middenveld, zoals we Estland kennen. Zij keken me allemaal aan en leken het te begrijpen. Ik zei nog dat als het 5-0 is ik ESTLAND zou roepen en dan de formatie aannemen. Na de wedstrijd begreep ik dat ik thuis al niets te vertellen had laat staan hier bij die jeugd….. Het werd 5-0 en ik riep ESTLAND, maar tot mijn verbazing zag ik alleen lachende gezichten en verbazing, wat zegt ie nou Blij dat de wedstrijd afgelopen was want ik weet niet wat er gebeurd zou zijn als we nog 15 min verder moesten spelen. 08-12-2019; Montagnards 2-Hapse Boys 3 3-5 Ik als coach was 2 wedstrijden geschorst vanwege mijn activiteiten gedurende de wedstrijd tegen DEV. Rob en Joep zouden het in de wedstrijd regelen en hebben samen de opstelling gemaakt en uitgekozen uit weer een fantasie elftal. We werden met vlagen uitgespeeld en toch waren wij niet de slechtere en toch was het zomaar 0-1. Jikke maakte in de 40 Min nog 1-1 met een mooi schot. In de tweede helft waren we er weer niet bij en liepen snel tegen een achterstand op 1-4. In de 65 min maakte Kevin 2-4 en we voerde de druk op. Echter door balverlies werd het 25. Toch speelde we met regelmaat goed maar konden niet continue druk zetten. Stef maakte nog in de 70 min 3-5 de eindstand Heijen 2-Montagards 2 Afgelast/Baaldag 28