36

Montagnards VR 1 08-12-2019 Montagnards VR1 – SV United VR1 (1-4) Zondag 8 december stond de wedstrijd tegen United op het programma. Het was nog even afwachten of de wedstrijd door kon gaan in verband met de velden. Op zaterdag avond om 18.00 uur kregen we te horen dat de wedstrijd door kon gaan. Het was een wedstrijd waar we allemaal naar uitkeken. Na een fijne voorbespreking met onze vervangende coach Bart (Marcel was verhinderd) begonnen de meiden aan de opwarming. De laatste tips werden nog besproken met Bart en wat dames en de wedstrijd kon beginnen. De afspraak was om fel te beginnen, dit is ook gelukt. Het eerste kwartier ging het op en af en na ongeveer 20 minuten kwam United toch door de verdediging van onze dames, 0-1. Het was tijd om wat te wisselen na de 0-1 achterstand. De wissels stonden er amper in en ja hoor, 1-1 door de goal van Kaylee. In de eerste helft hebben we helaas 2 van onze meiden van het veld af moeten dragen. Lisa Koppes met een zeer pijnlijke knie (vermoeden de kniebanden, over 2 weken terug naar het ziekenhuis). Janne met een pijnlijke enkel (over 1 week terug naar het ziekenhuis voor enkelband check, niks gebroken). We gingen de rust in met 1-1. De tweede helft begon weer goed fel en onze keepster Loes had een aantal zeer knappe reddingsacties. Helaas kwamen er in de tweede helft nog 3 tegengoals en verloren we deze wedstrijd met 1-4. Koppen omhoog en door naar de volgende wedstrijd tegen Oostrum, het team waar we vorig seizoen onze 3 punten hebben gepakt! Kom daarom vooral komende zondag om 13:00 ons aanmoedigen in Nieuw Bergen! Keepster: Loes Munten Doelpuntenmaakster: Kaylee Mans 26-01-2020 Montagnards VR1 - SV Oostrum VR 1 (1-2) Vandaag stond de wedstrijd tegen sv Oostrum op het programma! Omdat we tegen hun vorig jaar onze eerste punten pakten waren we vastberaden om dit jaar weer de punten te pakken.We begonnen met een goede start. Er werd veel gecommuniceerd en er werd goed gevoetbald. Dat werd beloond met een doelpunt van Vera. Er zijn in deze eerste helft veel kansen gecreëerd. Vol goede moed gingen we de rust in. Na de rust gingen we het veld op voor de tweede helft. We begonnen redelijk maar al snel viel de 1-1. 32