32

UITSLAGEN SENIOREN Montagnards 1 Geen wedstrijd verslagen Uitslagen: Montagnards 1 – Stormvogels 1 Oostrum 1 - Montagnards 1 2-2 4-0 Montagnards 2 Een wedstrijd met twee verschillende helften……. De eerste helft duidelijk voor Olympia’18 met meer balbezit ne ze creëerden meer kansen en scoorden hieruit van dichtbij 0 – 1. De tweede helft begonnen we met vier A-spelers en kantelde de wedstrijd helemaal. Een vrije trap op de rand 16-meter werd door Peter vd Venn mooi in de korte hoek gekruld. Na enkele kansen gemist te hebben, scoorde Michael Weijs van dichtbij uit een voorzet van de op rechts doorgebroken Said Fuaad Abdirahman. Jammer dat we in de slotfase twee punten weggaven door onnodig balverlies, waardoor Olympia’18 op de valreep nog de gelijkmaker kon scoren. Gezien het totale spelbeeld wel een terechte uitslag. We laten Venhorst na een 1 – 4 voorsprong terug in de wedstrijd komen……… Venhorst begon sterk en scoorde fraai uit een voorzet “uit het boekje” 1 – 0. Maar we komen snel terug in de wedstrijd door Peter vd Venn die ziet dat de keeper (te) ver uit zijn doel is. Met een afgemeten boogbal over zo’n 35 meter scoort Peter de 1 – 1. HET IS PETER ZIJN 200ste DOELPUNT IN HET SHIRT VAN MONTAGNARDS. Kort daarna verandert Dick Kleeven een lage strakke voorzet over rechts, van Peter vd Venn, van richting 1 – 2. Na rust scoort Tim vd Venn uit een dieptepass van Luc Stevens fraai 1 – 3. Niet veel later scoort Dick Kleeven met een afgemeten boogbal 1 – 4. We dachten de buit al binnen te hebben, maar direct hierna werd het 2 – 4. Bij een daaropvolgende corner kreeg Michael de bal ongelukkig op zijn scheenbeen; eigen doel 3 – 4. Met nog een paar minuten bleef Venhorst druk uitoefenen en werd Peter de Bruin door een schot van dichtbij verrast 4 – 4. Al met al onnodig puntverlies; doodzonde! Uitslagen: Montagnards 2 – Olympia 3 2-2 Venhorst 2 - Montagnards 2 3-3 28