33

Montagnards 3 ’t Derd heeft een drukke oefencampagne achter de rug. We hebben onszelf niet ingeschreven voor de beker maar als vervanging wel 4 oefenwedstrijden gespeeld. Gesterkt door een team bestaande uit maar liefst 30(!) spelers zijn we begonnen aan het nieuwe seizoen. Er werd gespeeld tegen Stormvogels (3 -2 verlies), Ysselsteyn (1-0 winst), SVS (2-1 winst) en Sparta’18 (5-3 verlies). Veel spelers uit het team zijn dezelfde als vorig jaar. We hebben afscheid genomen van Rob Roosenboom en Rick en Tom Ziemke. Jelle Tönnissen, Joep de Wit, Tuur Dumoulin en Jorn Heurkens zijn ons juist komen versterken. Montagnards 3 – Stormvogels’28 3 (1-4) Vorig jaar begonnen we de competitie tegen ditzelfde elftal en dat zij sterk waren bleek al uit de voorbereiding, want toen werd er tegen ditzelfde team verloren. Nu misten we zelfs Bas, die in de laatste oefenwedstrijd geblesseerd raakte na een sprint op een mislukte terugspeelbal van Jorn. We begonnen de wedstrijd ook slap en stonden eigenlijk vrij snel met 3-0 achter. Dat de 1-0 een eigen goal was van Gijs hielp ons ook totaal niet. Op het eind van de eerste helft komen we nog terug tot 3-1. We slagen er echter niet in deze lijn door te trekken naar de tweede helft. We zijn een paar keer dreigend, maar de laatste bal valt telkens fout. Dieptepunt hierin is een voorzet van Cas Jacobs die bij de brandweerkazerne op het dak is beland. Stormvogels weet nog wel te scoren, dus verliezen we wedstrijd met 4-1. Uitslagen: Montagnards 3 – Stormvogels’28 3 1-4 Montagnards VR 1 20-09-2020 Montagnards VR1 - ST Siol/JVC Cuijk VR1. 0-8 Vandaag stond de wedstrijd tegen Cuijk op de planning. Helaas begonnen we deze wedstrijd met een tegengoal meteen in de eerste minuut. In de eerste helft vielen nog 7 goals en gingen we de rust in met 0-8. In de rust hebben we een goede preek gehad van coach Robert. Dit heeft ons goed gedaan want de tweede helft ging het aanzienlijk beter! Toen het 0-8 stond werd er een vervelende tackel van achter op Kaylee gemaakt. Dit zorgde voor nog al wat ophef en er viel een gele kaart voor Cuijk. De trainer van Cuijk was niet zo te spreken hierover en ging in discussie met onze scheidsrechter. 0-8 eindstand. ️ 29