34

Bekerwedstrijden: MDOC Vr2 – Montagnards Vr 1 Montagnards Vr1 – GFC Vr1 8 – 0 2 – 5 Sporting ST Vr1 – Montagnards Vr 1 6 – 0 Competitie Montagnards VR1 - ST Siol/JVC Cuijk VR1. vv Holthees Vr1 - Montagnards Vr 1 0-8 3-0 Montagnards Veteranen Montagnards vet – SV Venray vet 2-2 ( 1-1 ) Na ruim 9 maanden geen wedstrijd meer te hebben gespeeld stond tijdens de Montagnardsdag eindelijk weer een wedstrijd op het programma. Na 2 weken intensieve training was SV Venray onze tegenstander. Het was in het begin niet te merken dat er lang niet meer gevoetbald was, Venray werd direct op eigen helft vast gezet. Dit leverde wat halve kansen op. Bij de eerste uitbraak van onze tegenstander was het echter gelijk raak. Een lange bal van achteruit werd direct op de pantoffel genomen waarna de bal van ruim 25 meter in de kruising vloog, 0-1. We pakten hierna de draad weer snel op en kregen een paar goede kansen die niet de gelijkmaker opleverde. Vlak voor de rust kwam toch de verdiende gelijkmaker door Bart van Mil. Na de rust werd de druk nog meer opgevoerd en kwamen wij op voorsprong door Ramon Jaspers. Hierna kroop Venray wat meer uit zijn schulp en zocht de aanval. 10 minuten voor tijd kreeg Venray een vrije op de rand van de 16-meter. Onze doelman was kansloos bij een prachtige trap net onder lat, 22. Echte kansen waren hierna niet meer te noteren en werd 2-2 de eindstand. Bart van Mil 1-0, Ramon Jaspers 2-1. S.V.S. vet – Montagnards vet 1-8 ( 0-2 ) De voorgaande uitwedstrijden tegen S.V.S. gingen de laatste jaren gelijk op. Deze wedstrijd speelde zich echter voor 90% af op de helft van de Stevensbeekse thuisploeg. De eerste helft ging het scoren nog wat moeizaam, in de tweede helft verliep dit veel beter en werd er een ruime overwinning behaald. Teun Jacobs 0-1, Roel Cuppen 0-2, Roel Cuppen 0-3, Jan van Haperen 0-4, Teun Jacobs 0-5, Roel Cuppen 0-6, Paul Putker 0-7, Paul Putker 0-8. Montagnards vet – SSS ’18 vet 6-2 ( 2-0 ) Tegen SSS hadden we vandaag een tegenstander met veel nieuwe gezichten. Deze kwaliteitsimpuls zorgde ervoor dat de eerste 20 minuten gelijk opging. De druk werd steeds verder opgevoerd en kwamen uit een hoekschop wat fortuinlijk op voorsprong. SSS was hierna even de weg kwijt wat gelijk de 2-0 opleverde. 30