32

Heyen – Montagnards 3 - 2 Hoe kan een elftal zich zo tekort doen???? De 1e helft heer en meester en een tegenstander die aan alle kanten voorbij wordt gespeeld. Met rust is de stand slechts 1-2 maar een 1-7 was de juiste afspiegeling geweest. Het was Dick Kleeven die al snel de voorsprong op het bord zette. Nadat Heyen volledig onnodig op 1-1 was gekomen was het Tim van de Venn met een geweldig afstandsschot die de 1-2 scoorde. Hierna werd de ene na de andere kans gemist met name Willem van der Maazen was een plaag voor de verdediging van Heyen, jammerlijk dat hij zichzelf niet beloonde met een doelpunt. Na de rust ging Heyen steeds meer risico nemen en liepen wij steeds verder terug. In de laatste 5 minuten sloeg het noodlot toe en wist Heyen nog 2x te scoren. Wedstrijd van leren en snel door naar de volgende. Montagnards – Constantia 1 - 1 De koploper kwam op bezoek en begon ook zeer voortvarend aan de wedstrijd. Constantia hield het speelveld klein en zette veel druk op onze verdediging. Martijn van Ginkel moest een aantal keren handelend optreden om de 0 vast te houden. Na 23 minuten was het echter toch raak voor de gasten uit Wanroy. Hierna kantelde echter de wedstrijd en speelde we de koploper steeds verder terug. De gelijkmaker van Mohammed Rhamaid was dan ook niet geheel onverwachts. In de 2e helft bleven we de betere ploeg al leidde dat niet tot grote kansen en daarmee bleef de 1-1 op het bord Milsbeek – Montagnards 1 - 1 En wederom geven we een voorsprong in de laatste minuten uit handen….. In de 1e helft ging de wedstrijd op en neer en waren de ploegen gelijkwaardig. Onze rechter kant met Lennart Beltjens en Mohammed Rhamaid speelde een uitstekende wedstrijd en zorgde ervoor dat we steeds meer de overhand kregen. Kleine kansen waren nog niet aan ons besteed maar uit een goede corner van Jens Jennissen wist Dick Kleeven het net te vinden. Na rust moesten we steeds verder terug en moesten ons beperken tot verdedigen. Het leek erop dat we met de volle winst naar huis gingen maar in de 86e minuut wist Milsbeek de verdiende gelijkmaker te maken. Montagnards – Oostrum 5 - 3 Een mooie aanvallende wedstrijd werd met winst afgesloten. Vanaf de eerste minuten golfde het spel op en neer waarbij Montagnards het meer verzorgde spel liet zien. Bij Oostrum werd veelal de lange bal op de gevaarlijke spitsen gespeeld. Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste goal viel. Het was Dick Kleeven die Montagnards op 1-0 wist te zetten. Hierna was het toch Oostrum die 2x wisten toe te slaan en daarmee werd de rust bereikt met een 1-2 achterstand. Na rust was Montagnards dominerend en met name Tim van de Venn speelde een uitstekende partij. Met doelpunten van Jesse Jaspers en Dick Kleeven werd de partij omgedraaid naar een 3-2 voorsprong. In deze fase was het wachten op meer en dat werd het ook, 30