33

al was er tussentijds een belangrijke redding van Martijn van Ginkel. Het was wederom Jesse Jaspers die de 4-2 op het bord wist te zetten. Maar Oostrum gaf zich zeker niet gewonnen en ging 1-op-1 spelen achterin en kreeg loon naar werken toen de laatste man de aansluitingstreffer wist te maken. Maar het billen knijpen was van korte duur want Dick wist met zijn 3e treffer van de middag de eindstand op 5-3 te zetten. Achates – Montagnards 1 - 4 We gingen nog met enige hoop naar Ottersum want als alle uitslagen goed zouden uitvallen was nacompetitie nog haalbaar. Achates was hiervoor al geplaatst maar ging er toch voor de volle 100% voor. Maar Ons Urst wist weer een goede pot af te leveren en het was dan ook al snel 0-1. Jesse Jaspers zocht goed de diepte en werd op maat bediend door Dick Kleeven, 0 -1. Hierna was het tijd voor Achates en men zocht vol de aanval en kreeg al snel loon naar werken, 1-1. Maar het was wederom Jesse Jaspers die zorgde voor een voorsprong 1-2. Na rust werd Achates kansloos gelaten en werden er diverse kansen uitgespeeld. Het was Dick Kleeven die de 1-3 en Willem van der Maazen zorgde voor 1-4. We sluiten de competitie af op een gedeelde 4e plaats en hebben veel vertrouwen in het volgend seizoen Uitslagen: Stormvogels – Montagnards 0 – 2 Montagnards – Toxandria Merselo - Montagnards Montagnards - De Zwaluw Heyen – Montagnards Montagnards – Constantia Milsbeek – Montagnards Montagnards – Oostrum Achates – Montagnards 4 - 3 2 – 2 3 - 2 3 - 2 1 - 1 1 - 1 5 - 3 1 - 4 Montagnards 2 DSV 2 – Montagnards 2 (27 apr) 2 – 0 I.v.m. blessures van zijde van Sint Anthonis was de wedstrijd verplaatst naar donderdagavond. De tegenstander was fysiek sterker. We speelden met zes O19 spelers. In de 33e minuut wilde Brinn de bal over de achterlijn laten lopen, toch wist de tegenstander hem de bal nog te ontfutselen en de vrijstaande spits te bedienen en scoorde de 1 – 0. Tweede helft boden we redelijk partij. Nauwelijks kansen weggegeven, maar wederom een foutje leidde in de 85ste minuut tot de eindstand van 2 – 0. 31