35

De Zwaluw 2 – Montagnards 2 (29 mei) 3 – 2 De laatste wedstrijd op bezoek in Oeffelt tegen de nummer laatst. We speelden met een fantasieopstelling; o.a. Rick Keijsers in de spits en Koen Lemmen op doel. In de eerste helft was er geen vuiltje aan de lucht met doelpunten van Cas Jacobs (17) en “spits” Rick Keijsers (31). Het hadden er meer moeten zijn. In de 45ste minuut wist De Zwaluw uit een corner de 1 – 2 ruststand te bepalen. Ook in de tweede helft waren we de bovenliggende partij. Met een dubieus afgekeurd doelpunt en een gemiste penalty van Niek Gramser hadden we op een ruime voorsprong moeten komen. In het laatste kwartier hebben we het echter weggegeven, doordat De Zwaluw met twee doelpunten de eindstand van 3 – 2 wist bepalen. Al met al een verdienstelijk seizoen gespeeld met een prima derde plaats in de eindstand. Uitslagen: DSV 2 – Montagnards 2 DWSH’18 2 – Montagnards 2 Toxandria 2 – Montagnards 2 SV Venray 4 – Montagnards 2 Montagnards 2 – Achates 2 De Zwaluw 2 – Montagnards 2 2 – 0 2 – 0 1 – 4 0 – 0 0 – 1 3 – 2 Montagnards 3 We zijn inmiddels beland in de afsluitende fase van het seizoen. Met een achterstand van 9 verliespunten op Olympia doen we ook niet meer mee voor de titel. We strijden met Sambeek nog wel om plek 2, maar zij staan er iets beter voor. We spelen nog tegen Sambeek en Olympia en zij spelen ook nog tegen elkaar. DSV 7 – Montagnards 3 0-5 Dit is de tweede wedstrijd binnen 7 dagen tegen Sint Anthonis. Wij zaten erg krap in de spelers en hebben zelfs meerdere veteranen benaderd om mee te doen, maar lang leek het erop dat we met 11 man moesten gaan voetballen. Totdat bleek dat ’t Twed was afgelast. Toen sloten Brinn, Luc en Niek Buddiger aan, waarvoor dank! De wedstrijd begon erg moeizaam, want de eerste helft hadden we wind tegen. Lars moest een bal achterwaarts van zijn eigen doellijn halen en schoot deze voor de verandering eens niet in eigen goal. We kwamen er niet echt aan te pas de eerste helft, maar ook de tegenstander niet. Zij probeerden alleen maar lange ballen te geven, maar deze waaiden door de wind allemaal bij Bas in de handen of over de achterlijn. De tweede helft startten we een stuk beter. Binnen twee minuten wist Kreupele Gazelle (KG) Verrijdt zijn goaltje mee te pikken. Vervolgens komen we op stoom en scoren achtereenvolgens Teun, Brinn, wederom Rick en Bas. 33