37

Vervolgens laat de KG zich van een minder goede kant zien. Met volle enthousiasme wil hij een diepe bal van hun rechtsback voorkomen. Die bal ging alsnog diep, maar wat de KG wel heeft voorkomen is dat deze man op maandag naar het werk kon. Rick moet met geel het veld tien minuten verlaten. Na zijn straf uit te hebben gezeten, heeft Rick nog de uitgelezen mogelijkheid om ons naar de overwinning te schieten. Een mooie solo vanaf linksmidden eindigt vrij voor de keeper. Rick schiet helaas voorlangs en zag ook nog eens onze opstormende Gosse over het hoofd bij de tweede paal. En zo eindigt deze wedstrijd in 1-1. Gelukkig weten we de derde helft wel flink te winnen. Met een lekkere barbecue en wat vers getapte potjes bier komen we hier als overwinnaars van de zondag uit de strijd. Tot volgend seizoen! Uitslagen: DSV 7 – Montagnards 3 Excellent 4 – Montagnards 3 Montagnards 3 – Sambeek 3 0-5 2-5 1-1 Montagnards VR 1 Geen bijdrage; zie oproep op pagina 7. Montagnards Veteranen SV United – Montagnards 2-6 Vandaag stond de uitwedstrijd tegen SV United op het programma. Doordat de wedstrijd op het hoofdveld te laat was begonnen moesten we voor het eerste gedeelte van de wedstrijd uitwijken naar een trainingsveld. Dit deed ons spel geen goed want door het hobbelige veld was het moeilijk om te fatsoenlijk voetbal te komen. Ineens na een afgemeten pass van Bart van Mil stond Rik Robben vrij voor de doelman en scoorde de 0-1. United gaf hierna een onnodige vrije trap weg die door Bart met ietwat geluk werd binnen geschoten 0-2. Niet veel later werd het zelfs 0-3 doordat Rik vrijstaand vanaf de 16 meter bal perfect binnenschoot. Dit gebeurde allemaal binnen 8 minuten. United kwam hierna door een onoplettendheid van onze verdediging na een lange bal op 1-3. Een combinatie tussen Mark Philips en Tom Stevens aan de linkerkant die hierna een goede voorzet gaf werd door Peter de Bruin goed afgerond, 1-4. Inmiddels was de wedstrijd op het hoofdveld afgelopen en kon er van veld gewisseld worden. Tot aan de rust kwam er echter geen verandering meer in de stand. In het begin van de 2e helft was United de bovenliggende partij. Onze stond verdediging op een moment na goed opgesteld, maar na deze uitval was wel meteen raak voor United en werd het 2-4. Hierna probeerde United nog ons onder druk te zetten maar uitgespeeld kansen leverde dit niet op. De beste kansen waren voor onze aanvallers. Van de vele kansen die wij hierna kregen was het alleen Richard van de Meer het net wist te vinden. Tweemaal zelfs, een prachtige boogbal die de doelman van United totaal 35