38

verraste en een strak ingeschoten bal vanaf de 16 meter bepaalde de eindstand op 2-6. 0-1 Rik Robben, 0-2 Bart van Mil, 0-3 Rik Robben, 1-3, 1-4 Peter de Bruin, Rust, 2-4, 2-5 Richard van de Meer, 2-6 Richard van de Meer. Montagnards – IVO 0-3 Kermis in Nieuw Bergen, tegenstander had te weinig spelers en dus weer tegen IVO. Ook deze keer weer twee aan elkaar gewaagde ploegen. De eerste goede kans is er een voor Roel die de bal tegen de paal schiet. Hierna is de beurt aan IVO waar een aanvaller het voor elkaar krijgt om volledig vrijstaand de bal van een paar meter hoog over het doel te schieten. Toch is het IVO die hierna de score openen. Dezelfde aanvaller die de vorige kans nog miste neemt nu de bal perfect aan en laat met een droge knal onze doelman Maikel Ripkens kansloos. Tot de rust veranderd er niets meer aan de stand. De tweede helft beginnen wij zeer aanvallend wat ook enkele goede schietkansen oplevert. Echter de nauwkeurigheid laat te wensen over waardoor wij niet het net weten te vinden. Bij een uitval van IVO lukt het onze tegenstander wel om de bal binnen te schieten. Een goede voorzet wordt vakkundig in het doel gewerkt, 0-2. Door deze tegenslag laten wij ons echter niet van de wijs brengen en blijven de tegenstander terugdringen tot de 16 meter. Ondanks alle goede bedoelingen wil de bal niet echt goed vallen en houd IVO de voorsprong vast. Bij een uitval van IVO in de laatste minuten wordt het zelfs nog 0-3 en verliezen wij ietwat geflatteerd deze wedstrijd. 0-1, rust, 0-2, 0-3. Montagnards – EWC 3-1 De derby tegen EWC is altijd een interessante wedstrijd. Meestal hebben wij een veldoverwicht maar komen dan moeilijk te scoren. Ook deze middag was het niet anders. Veel balbezit waar meestal niet veel mee werd gedaan. Ook EWC loerend op de counter kreeg in de eerste 20 minuten ook geen fatsoenlijke aanval voor elkaar. Dus moest het maar komen van een standaard situatie, overtreding van EWC op de rand van de zestien, was voor Ramon een uitgelezen kans om te laten dat zijn traptechniek niet onderdeed voor die van de geblesseerde Bart van Mil. Met een prachtige krul draaide de bal in de linkerbovenhoek onhoudbaar voor de doelman van EWC. Het doelpunt zorgde voor een positieve impuls en niet veel later werd de score verdubbeld. Roel Cuppen drong de zestien binnen en gaf een mooie voorzet die door Peter de Bruin bij de tweede paal werd binnengetikt. Na de 2-0 ging EWC wat verder van het doel af voetballen waardoor er meer ruimte kwam voor onze spitsen. Dit leverde geen grote kansen meer op. Ook EWC werd niet gevaarlijk en werd de rust bereikt met een 2-0 voorsprong. De tweede helft begon niet al te best voor ons. Onze doelman Michel was 36