31

Rond de 30e minuut kreeg Holthees 2 een corner die werd gescoord door Holthees 1. 1-1 als stand dus. Daarna kregen we een uitgelezen kans om de voorsprong te pakken met een penalty. Aanvoerder Lars Arntz legde aan en schoot de bal stijf in de kruising. Helaas werd deze afgekeurd door een matige scheidsrechter. Iemand van ons liep te vroeg in. Daarna kreeg Lars een herkansing. Daar wil ik niet te veel over kwijt omdat ik net hoorde van Holthees dat ze die bal nog steeds aan het zoeken zijn. In de rust wist succestrainer Alexander weer wat moois te vertellen zoals altijd. Vandaag het volgende: jongens, nog 1 ding. Jullie zijn veel te onrustig. Volgende week allemaal op een rijtje, broek omlaag en stop ik een valium spuit bij jullie in de kont. Worden jullie eindelijk rustig. Bedankt Alex. Deze uitspraken genieten wij van op zondag. Op naar de tweede helft. De tweede helft begonnen we met 3 wissels. Al snel werd duidelijk dat wij voor de winst wilde gaan. Holthees wist ondanks de spelers van het eerste elftal weinig klaar te spelen. Mede dankzij de debuterende Jeroen Linders die de nummer 10 van Holthees 1 geen kans gaf in de tweede helft. Na een corner wist de goed spelende Jeroen de bal uit de kluts ook binnen te schieten met zijn linkerbeen. In de 60e minuut werd Ebus onderuit geschopt omdat hij weer te snel was voor de verdediging van Holthees. Teun zag dat de bal klaar lag voor een linkspoot dus hij was er snel bij om te vrije trap op te eisen. Helemaal terecht want Teun schiet al zijn ZEVENDE van het seizoen binnen. Helaas liet de hamstring van Ebus hem weer in de steek dus hij moest naar de kant. Al snel werd duidelijk dat Marco Custers zijn plek heel goed wist in te vullen en scoorde de 4-1 met een vernietigende uithaal. Mo en Klots kwamen er de laatste 6 minuten nog in samen. Mo raakte na 20 seconde geblesseerd en Klots miste voor open goal met zijn prothese. Jammer mannen maar een prima invalbeurt samen! Weer de 3 punten voor Montagnards 3. 4 gespeeld. 12 punten. 19 goals voor. 2 tegen. DSV 6 – Montagnards 3 Voor het uitgebreide verslag kunnen jullie terecht op de Facebookpagina van ’t Derd. Het worden anders wel erg veel pagina’s in de Montanjaar voor ons team. De wedstrijd in Sint Anthonis winnen we vrij makkelijk met 5-0. Goals worden gemaakt door Teun, Cas, Rick V, Marco en Gosse. We zijn de hele wedstrijd de betere partij en hebben ervoor gezorgd dat onze keeper Bas geen enkele keer heeft hoeven duiken. We eindigen deze periode bovenaan de ranglijst met 15 punten uit 5 wedstrijden! Uitslagen: Montagnards 3 – SVS 2 Montagnards 3 – SV United 5 Excellent 4 – Montagnards 3 Holthees-Smakt 2 – Montagnards 3 DSV 6 – Montagnards 3 6-1 6-0 0-3 1-4 0-5 29