30

Stormvogels’28 2 – Montagnards 3 Vandaag stond ie dan op het programma, de 6 punten wedstrijd :Siebengewald - Bergen. Thuis hadden we de 3 punten al gepakt, dat moest uit toch zeker ook wel lukken? Een eerste helft met wat speldenprikjes hier en daar was niet al te best. Teun kreeg een grote mogelijkheid maar schoof 'm net langs 't doel, toch de zenuwen van deze topper. Rick Ebus zorgde met zijn rushes voor constant gevaar maar kreeg de bal maar niet in het netje. Ook een schot van rand 16 van Jens Arntz werd gepakt door de keeper, na een mooie aanval. Voor de rust kreeg Jens Jennissen nog een grote kopkans die van de lijn werd gehaald. Aan de andere kant gaven wij geen kans weg. Ruststand 0-0. De tweede helft begon met 10 tegen 11, omdat Siebengewald een gele prent pakte 1 min voor rust. De mannen van Montagnards maakte daar dankbaar gebruik van door in 10 min na rust 2x te scoren. Eerst werd de kreupele gazelle, die wederom echt kreupel was, de diepte in gestuurd en waar het in de vorige wedstrijden steeds mis was... Was het deze keer raak. 0-1 en wat was ie blij met z'n goaltje. Niet veel later was Jens Jenissen enigszins verdwaald op rechtsvoor, maar legde hij de bal met uiterste souplesse op onze spits die de kop er tegen zette, 0-2 Mr. Ebus. Verder werd de wedstrijd met een paar reddingen van Bas over de streep getrokken. Daarbij mag een speciale vermelding voor Jeroen, Cas en Haga niet ontbreken want wat een vuile meters hebben zij gemaakt! De kampioenskoorts stijgt, houd het hoofd koel en laat coach Alex de juiste lijnen uitzetten. Tot slot nog een speciale vermelding voor de supporters, ik geloof wel 30 - 35 man uit Bergen maakte het alsof het een thuiswedstrijd voor ons was. We komen steeds dichterbij maar we zijn er nog niet. Ook mooi om nog te benoemen dat we nog steeds ongeslagen zijn! Montagnards 3 – DSV 6 Gister stond voor ons de thuiswedstrijd op het programma tegen DSV 6. Dit keer werd er niet op gras gevoetbald maar in de modder. Een mooie 6-1 overwinning werd behaald! Mooi om nog te vernoemen dat Tim Driessen en keeper Bas allebei een penalty mochten nemen en deze ook allebei raak wisten te schieten! Twee goals van Teun, twee van Ebus, een penalty dus voor Tim Driessen en nog een penalty voor Bas! 28