31

Nog steeds ongeslagen en met het zelfde aantal gespeelde wedstrijden als de nummer 2 staan we maar liefst 9 punten los! Ook zijn we weer een stapje dichterbij de 100 doelpunten! Het komt dichtbij maar we zijn er nog niet. Sambeek 4 – Montagnards 3 Vanmorgen was het tijd voor de wedstrijd tegen Sambeek 4. Wetende dat de concurrent een zware wedstrijd had moest er vandaag gewonnen worden om de ruime voorsprong op de nummer 2 te behouden of zelfs te vergroten! We begonnen goed aan de wedstrijd en waren veel sterker dan de tegenstander. Dit resulteerde dus ook in een kansenregen voor de mannen van ’t Derd. Helaas kwamen hier alleen geen doelpunten uit. Sambeek wist welgeteld 0 kansen te creëren in de eerste helft. Door het missen van de kansen gingen we rusten met een 0-0 stand. Iets wat ons dit seizoen niet vaak is overkomen. Na de thee was het opeens Sambeek dat de kans kreeg om te scoren. Helaas lukte dit ook en hierdoor kwam de stand op 1-0. Daarna pakken we het toch nog goed op en Jens Jennissen wist de gegeven strafschop te benutten en de stand op 1-1 te brengen. Daarna waren het Teun Jacobs en Rick Ebus die zorgden voor de 1-2 en de 1-3. Mooi om te zien dat er bijna 20(!) supporters de oversteek over de Maas hadden gemaakt om ons aan te moedigen. Ook de volgende wedstrijden hebben we jullie steun hard nodig! 3 punten mee naar Bergen! We kregen na de wedstrijd ook snel te horen dat concurrent Stormvogels punten heeft laten liggen door te verliezen van Excellent. Hierdoor is de voorsprong nóg groter geworden op Stormvogels! Montagnards 3 – Sambeek 4 We speelden voor de tweede keer in 7 dagen tijd tegen Sambeek en dat ging ons deze keer een stuk gemakkelijker af. We komen voor rust op een 3-0 voorsprong door twee goals van onze rooie Ebus en een goal van vedette Teun Jacobs na een mooie aanname met de pizzabakker. 29