32

Na rust begeeft Jens Jennissen zich per ongeluk op de helft van de tegenstander en slalomt om allemaal blauwhemden heen alsof het weipalen zijn en schiet vervolgens overtuigend de 4-0 tegen de touwen. We hadden deze dag kampioen kunnen worden als Stormvogels punten liet liggen, maar helaas was hun wedstrijd afgelast door een tekort aan spelers. Nu moeten we minstens 1 punt pakken tegen SSS om kampioen te worden. Die wedstrijd zal ten tijde van het uitkomen van deze Montanjaar al gespeeld zijn, dus dan zijn we hopelijk al lang en breed kampioen! Speciale vermelding voor onze keeper Bas van der Wouw deze editie. Hij kreeg namelijk in zes wedstrijden slechts twee doelpunten tegen! Uitslagen: SV United 5 – Montagnards 3 Montagnards 3 – Excellent 4 Sambeek 4 – Montagnards 3 Montagnards 3 – Sambeek 4 0-5 6-0 Stormvogels’28 2 – Montagnards 3 0-2 Montagnards 3 – DSV 6 6-1 1-3 4-0 Dames Maasduinen Maasduinen VR1-BVV VR 1 (26 maart jl.) Met de jetlag van de vooruitgezette klok bereiden we ons voor op onze eerste ontmoeting van het seizoen tegen de dames van BVV. Voor ons een onbekende tegenstander. We beginnen dramatisch. En als we onze trainer Jens moeten geloven de slechtste 5 minuten van het seizoen. Desalniettemin herpakken we ons snel en score binnen de 10 minuten, zoals afgesproken in de kleedkamer met onze trainer. Vanaf dat moment verlopen de aanvallen als gesmeerd, we vinden elkaar en gunnen elkaar de bal. In een woord TEAMWORK. Eindstand 7-0. Maasduinen vr1-Sparta '18/Melderslo VR.2 Het was heerlijk weer om op zaterdag 08 april jl te gaan voetballen. Een ding was zeker, we mochten de tegenstander niet onderschatten. Het vermoeden was dat er een aantal speler van VR1 mee zouden komen. 30