33

Al snel was duidelijk dat er andere meiden opgesteld waren dan afgelopen zondag. Na 10 minuten werd de druk achterin al te hoog wat resulteerde in een tegengoal. De eerste tegengoal in 5 wedstrijden. We moesten een tandje bijzetten en dat is gelukt. Met 4-1 gingen we de rust in. Omdat Maud H. een overtreding maakte kregen we een Penalty tegen. Alana is onze eigen penaltykiller en stopte de penalty. Hierdoor kregen we weer een flinke dot energie en we maakten de wedstrijd af met een eindstand van 7-1. Op dit moment mochten we even genieten van het feit dat we bovenaan staan. Helaas heeft Holthees afgelopen zondag gewonnen en staan we weer op de tweede plaats. We moeten nog 5 wedstrijden. En willen deze dan ook winnen, het zou mooi zijn als Holthees ergens een puntje laat liggen. Helaas hebben we de kampioenschap zelf niet in de hand. Uitslagen: Maasduinen VR1-BVV VR 1 7-0 Maasduinen vr1-Sparta '18/Melderslo VR.2 7-1 Montagnards Veteranen Melderslo – Montagnards 2-2 15 man in de auto’s en gaan. Wat een luxe! Aangekomen in de Melderse beginnen we aan onze warming up. Na ongeveer 5 minuten warmlopen zijn er al 2 afhakers en hebben we nog 13 man over. De wedstrijd start en we zijn heer en meester de eerste helft. Het doelpunt blijft nog even uit maar na een loepzuivere assist van Ramon Jaspers is het Erik Swijghuizen die de 0 -1 binnen schiet. Dat is ook de ruststand. Doordat de score niet verder wordt opgevoerd blijft het spannend en krijgen we het welbekende deksel op de neus. Een schot van Melderslo vliegt binnen en het is gelijk. Het spel van de Bergenaren is nog steeds stukken beter dan dat van onze tegenstander en Montagnards komt dan ook al snel weer op voorsprong. Wederom na een pass van Ramon komt de bal bij Stijn Jennissen die na een geweldige loopactie de doelman kansloos laat. 1-2. Er zijn dan nog een paar minuten te spelen en we proberen door te drukken naar de 1-3. Het loopt allemaal net iets anders… 31