34

In de allerlaatste seconden van deze wedstrijd geeft Roy de bal prompt aan de spits van de tegenstander die wel raad weet met het buitenkansje. We kunnen het niet controleren; maar sluiten het ook niet uit dat er tussen de verstuurde facturen van Roy Verrijdt Timmerwerken ook eentje uit Melderslo zit. Eindstand 2-2. 0-1 Erik Swijghuizen, rust, 1-1, 1-2 Stijn Jennissen, 2-2. IVO – Montagnards 5-3 Regen, regen en nog eens regen. Er leek geen einde aan te komen in de eerste week van april. Hoewel er geen programma was dit weekend wilde een meerderheid toch voetballen. Een eerste berichtje van John op de app voorspelde niet veel goeds want er waren 2 opties; namelijk Kessel en Veghel om tegen te spelen. Niet veel later was er toch een tegenstander dichterbij gevonden en mochten we aantreden op het gloednieuwe kunstgrasveld van IVO uit Velden. Al vroeg in de eerste helft zag Bart van Mil de keeper iets te ver voor zijn doel staan en vanaf eigen helft trapte hij de bal met een boog over deze keeper heen zo in het doel. 0-1. Een paar minuten later mocht Bart opnieuw aanleggen en trapte hij de bal met zijn linker stijf in de kruising. Een onhoudbare streep en het stond 0-2. We werden iets slordiger en dat resulteerde in een tegendoelpunt van Velden. Daar kon zelfs onze doelman J.P. van As niets meer aan doen. We gingen weer verder en toen kreeg Erik Swijghuizen het op zijn heupen. De solo was te machtig voor de verdediging van IVO en de enige oplossing om Erik te stoppen was een strafschop. Bart mocht aanleggen om zijn hattrick compleet te maken en deed dit feilloos. Ruststand was dus 1-3. Het verslag van de 2e helft is ergens op de redactie zoekgeraakt. We hebben alleen de eindstand kunnen achterhalen en die was 5-3 . Wel hebben we uit betrouwbare bron vernomen dat de spelers van IVO veteranen bij hun eigen plantencentrum in Velden de komende maanden een dubbel tarief betalen voor hun tuinbenodigdheden. Bart van Mil, 0-2 Bart van Mil, 1-2, 1-3 Bart van Mil, rust, 2-3, 3-3, 4-3, 5-3. 32