35

S.V.E.B. – Montagnards 2-4 Ook deze week moesten we weer gebruik maken van 3 gastspelers. Met wat feesten later deze avond in het vooruitzicht reden wij naar Broekhuizenvorst. Aangezien wij dit jaar nog geen wedstrijd gewonnen hadden stond onze leider toch wel lichtelijk onder druk en dit uitte zich al in de wedstrijdbespreking (bekend maken van de opstelling) dat het wisselbeleid niet bij iedereen in goede aarde viel. Dit had geen invloed hoe wij de wedstrijd begonnen. We waren de bovenliggende partij en de eerste kans van Teun Jacobs belande op de lat. Na een kwartier spelen kwamen wij op voorsprong, een hoekschop werd niet goed weggewerkt door onze tegenstander waarna Rik Robben de afvallende bal prefect binnenschoot. Vijf minuten later was het weer raak, steekbal van Bart naar Teun die de doelman beheerst uitspeelde en voor de 0-2 zorgde. Ons spel werd hierna wat onzorgvuldiger waardoor S.V.E.B. wat meer in balbezit kwam. Dit leverde enkele gevaarlijke situaties op voor ons doel maar onze doelman Bas van de Wouw kon zijn doel nog schoonhouden. Toch maakt onze tegenstander kort voor de rust nog de 1-2. Een snelle aanval was onze verdediging te machtig waardoor de spits vrij kon binnenschieten. Na de rust namen we gelijk afstand met twee mooie doelpunten. Eerst bediende Roel Cuppen met een steekbal Teun en daarna gaf Teun een mooie voorzet die Roel goed afrondde. De wedstrijd sukkelde hierna verder en door een aantal blessures stonden we inmiddels nog maar met 10 man op het veld. Dit veranderde 10 minuten voor het einde van de wedstrijd naar 8 spelers. Roel werd onderuitgehaald in de 16 meter maar de scheidsrechter vond het een schouderduw. Hier was Roel het niet mee eens en zei dat hij een prutser was. Ramon Jaspers moest ook nog even zeggen dat dit een verkeerde beslissing was en dus kregen we tweemaal rood. Ondanks een paar grote kansen van onze kant was het S.V.E.B. dat in de laatste minuut nog de 2-4 maakten en konden wij ons opmaakten voor de feesten van deze avond. 0-1 Rik Robben, 0-2 Teun Jacobs, 1-2, rust, 1-3 Teun Jacobs, 1-4 Roel Cuppen, 2-4. 33