13

Japan meets Spanje Sushi & cava Sushi kan een uitdaging zijn: de delicate smaak van de vis, het romige van de saus, bepaalde groenten, de pittige wasabi en natuurlijk de zoute sojasaus. Deze smaken combineren goed met de frisse, kruidige en strakke smaak van cava. Say Cheese! Champagne en kaas Kazen serveer je met een Blanc de Blancs champagne, die voor 100% met witte Chardonnay-druiven wordt gemaakt. Bij romige kazen heeft een wat oudere (Vintage) Blanc de Blancs champagne de voorkeur, omdat deze minder zuren heeft. Beetje cliché is oké Oliebollen en vonkelwijn Zuid-Afrikaanse vonkelwijn is een leuk alternatief voor de Europese toppers. De vettigheid van de traditionele oliebol kan zwaar op de maag liggen. Je kunt daar natuurlijk bier bij drinken, maar Eric en Mitchell zijn wijnliefhebbers, dus ... vonkelwijn! Licht, fruitig, toegankelijk en lekker verfrissend na een oliebol, of twee, of drie, ...

14 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication