46

SDG Thema Sustatool Voorbeelden: projecten Sense 1. Maaltijden & dienstverlening 4. Onze klanten 15. Stakeholders 12. Personeelsbeleid 1. Maaltijden & dienstverlening 4. Onze klanten 10. Afval & CO2 -impact 1. Maaltijden & dienstverlening 4. Onze klanten - Aanbieden van gezonde maaltijden - Proportioneren (overleg diëtiste) - Gevarieerde voeding - Vegetarische alternatieven - Gratis kraantjeswater - Gratis medische controle voor werknemers - Stimuleren van gezonde voeding bij werknemers en klanten 12. Personeelsbeleid - Business model = doorstroombedrijf: Training is één van de hoofddoelen - Sense Academy - Learning by doing - Extra stageplaatsen voor doorstromers - Taalopleiding - Opleidingen HACCP (& EHBO) - Sollicitatievoorbereiding 12. Personeelsbeleid - Tewerkstelling van kansengroepen - Duurzame groei MetSense: toename uitbatingen - Opleiding, evaluatie (POP), begeleiding (mentorship)…van de werknemers - Begeleiding bij het vinden van en starten in een nieuwe job - Kwalitatief onthaalbeleid - Tournée Générale - Ideeënkookpot om betrokkenheid te stimuleren - Waardenverhaal via onthaaldag, No Nonsense, opfrissingen… - Duurzaam toerisme promoten (Averbode) 12. Personeelsbeleid 4. Onze klanten - Ongelijkheden in de maatschappij proberen weg te werken d.m.v. tewerkstelling en opleiding - Aanbieden van betaalbare maaltijden 1. Maaltijden & dienstverlening 15. Stakeholders - Buurtrestaurants gaan vereenzaming tegen - Sociale ontmoetingsplaats - Het aanbieden van betaalbare maaltijden, in het bijzonder ook 1€ kindermaaltijden - Samenwerking met OCMW’s - Tewerkstelling van kansengroepen - Aanbieden van betaalbare maaltijden - Tegengaan van voedselverspilling DUURZAAMHEIDSVERSLAG Sense 2016-2017 | 46

47 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication