0

Smeg filosofie Smeg ontwikkelt o.a. design keukenapparatuur die is ontstaan uit de samenwerking met architecten van internationale faam. Het is de perfecte expressie van “Made in Italy”, die stijl en kwaliteit samenbrengt in producten die ontwikkeld worden met aandacht voor het kleinste detail. Smeg is design & technologie. Smeg is een acroniem voor SMALTERIE - METALLURGICHE - EMILIANE - GUASTALLA hetgeen betekent: “Metaal- en Emailleerfabriek in Guastalla, regio Emilia Romagna”

Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat design keukenapparatuur produceert. Het hoofdkantoor is gevestigd in de provincie Reggio Emilia, in de plaats Guastalla. Al meer dan 60 jaar staan de producten van Smeg bekend om het elegante en smaakvolle ontwerp, die zijn voortgekomen uit de samenwerking met wereldwijd beroemde architecten.

Italiaans design Originaliteit en kwaliteit Vindingrijke elegantie

Esthetisch design in vier stijlen Elke esthetische lijn bezit een uitgebreid assortiment aan stijlvolle apparaten die perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden, om zo een krachtige indruk te creëren. LINEA P.4 CLASSICI P. 7

VICTORIA P. 99 PORTOFINO P. 125

KOOKPLATEN P. 138 KOELKASTEN EN VRIEZERS P. 152 VAATWASSERS P. 168

AFZUIGKAPPEN P. 182 WASMACHINES P. 202 SPOELBAKKEN EN KRANEN P. 206 ACCESSOIRES P. 217

Ovens De veelzijdigheid van “Made in Italy” LINEA CLASSICI

De Smeg ovens zijn ontwikkeld en vervaardigd in Italïe, het land dat gewaardeerd wordt voor haar culinaire specialiteiten en technische know-how. Avant-gardistische technologie, strakke esthetiek en hoogwaardige materialen staan aan de basis van de ontwerpen van Smeg die het bedrijf wereldwijd beroemd hebben gemaakt. VICTORIA

OVENS Verschillende formaten, kleuren en materialen COMPACTE OVEN MET MAGNETRONFUNCTIE MULTIFUNCTIONELE OVEN 60 CM MULTIFUNCTIONELE OVEN 90 CM Het assortiment van Smeg biedt verschillende kookmethodes waaronder: COMBI MAGNETRON De compac te ovens met magnetronfunctie combineren op slimme wijze de eigenschappen van twee apparaten. De ovens beschikken over een Ever Clean emaille interieur. De compacte ovens met magnetronfunctie kunnen daarom gebruikt worden als volwaardige oven. MAGNETRON Bij het gebruik van een magnetron verhitten de microgolven direct het eten. De kooktijd wordt aanzienlijk verkor t en bespaart op deze manier energie. COMBI STOOMOVEN De combi-stoomovens b i eden u i t gebre i de bereidingsmogelijkheden voor o.a. vis, vlees, groente én desserts. De stoomfunc tie en ovenfunctie zijn zowel separaat als samen te gebruiken.

SPECIALE EIGENSCHAP Pizzafunctie PIZZAFUNCTIE De pizzasteen zorgt ervoor dat in slechts 3-5 minuten een pizza, focaccia of bijvoorbeeld een hartige taart kan worden gebakken. Diverse ovens in het assortiment beschikken over een speciale “Pizzafunctie”: een exclusief systeem brengt de vuurvaste pizzasteen direct in contact met het verwarmingselement onderin in de oven, waardoor een pizza in circa 3 à 4 minuten bereid kan worden. De pizzafunctie is niet alleen geschikt voor het bereiden van pizza; ook focaccia, hartige taarten en zelfs vis en groente kunnen optimaal bereid worden met deze functie.

EENVOUDIG SCHOON TE MAKEN Extra aandacht voor hygiënisch koken EVER CLEAN EMAILLE De binnenkant van de oven is bedekt met Ever Clean emaille wat ervoor zorgt dat het vuil en vet niet kan hechten aan de wanden wat het schoonmaken van de wanden vergemakkelijkt. UITNEEMBAAR GLAS De ovendeur heeft een gladde, geheel glazen oppervlak zonder schroeven, waardoor deze eenvoudig schoon te maken is. Het glas aan de binnenzijde van de deur is eenvoudig uit te nemen voor een grondige reiniging. VAPOR CLEAN De Vapor Clean functie vereenvoudigt het van de oven. Op reinigen de bodem van de binnenkant van de oven bevindt zich een speciale Vapor Clean cirkel. Wanneer hier water in wordt gedaan en het Vapor Clean programma wordt geselecteerd, zal de oven het water omzetten in stoom waardoor het vuil in de oven wordt losgestoomd. PYROLYSE Deze automatische reinigingsfunctie maakt het gebruik van schoonmaakmiddelen in de oven overbodig. Pyrolyse is een thermisch proces waarbij de temperatuur oploopt tot 500ºC en daardoor in staat is vuil en vet in de oven te verbranden.

Ideale functies INNOVATIEVE OPLOSSINGEN LCD DISPLAY LCD DISPLAYS Het merendeel van de ovens is voorzien van een modern LCD display. Deze displays zijn specifiek ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. SMART COOKING Het SMART COOKING systeem, aanwezig in diverse ovens, beschikt over maar liefst 50 automatische programma’s en kan tevens automatisch de tijd, temperatuur en benodigde ovenfunctie calculeren wanneer het type voedsel en gewicht wordt ingegeven.

OPTIMAAL GEBRUIKSGEMAK Smeg onderzoekt en ontwikkelt exclusieve oplossingen om altijd de beste prestaties te bieden. HETELUCHT De heteluchtfunctie is zeer geschikt om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden op meerdere niveaus. Hierdoor kan in een zo kort mogelijke tijd een compleet menu klaargemaakt worden zonder overdacht van smaak of geur. MANTELKOELING 5 KOOKNIVEAUS De 5 kookniveaus garanderen een maximale flexibiliteit qua gebruik en tijd, doordat grote of meerdere gerechten tegelijkertijd bereid kunnen worden. Een innovatief geforceerd inwendig koelsysteem garandeert een gecontroleerde temperatuur van de ovendeur gedurende het bakken. Dit systeem beschermt de directe omgeving van de oven en voorkomt oververhitting. kWECO logic ECO-LOGIC OPTIE De meeste Smeg ovens beschikken over een ECO-functie. Deze optie reduceert de aansluitwaarde tot onder 3 kW en stelt zo de gebruiker in staat meerdere apparaten op één stroomgroep te gebruiken. 70 lt GROTE VOLUMES De netto inhoud van 60 cm ovens bedraagt 70 liter. Het gebruiksgemak en de gebruiksmogelijkheden worden hierdoor vergroot.

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN Ideale functies SNEL VOORVERWARMEN Diverse inbouwovens beschikken over de speciale optie ‘Snel voorverwarmen’, dit zorgt ervoor dat de oven extra snel wordt voorverwarmd, waardoor in slechts 6 tot 9 minuten de ingestelde temperatuur wordt bereikt. KINDERBEVEILIGING Diverse apparaten van Smeg zijn voorzien van kinderbeveiliging, waarbij de bedieningsknoppen worden geblokkeerd. Hierdoor wordt absolute veiligheid gegarandeerd. GLAZEN DEUR De binnenkant van de ovendeur is geheel van glas, wat het reinigen zeer eenvoudig maakt. Afhankelijk van het model, bestaat de ovendeur uit drieof viervoudig glas. TELESCOPISCHE GELEIDERS Innovatieve telescopische geleiders, gemakkelijk te monteren en te verwijderen, maken het mogelijk om de vangschalen en roosters geheel of gedeeltelijk uit te schuiven. Deze oplossing garandeert absolute veiligheid tijdens het controleren en uitnemen van ovengerechten. SOFT CLOSE SYSTEEM Het nieuwe Soft Close systeem dat aangebracht is op de scharnieren, zorgt ervoor dat de ovendeur in alle gevallen zacht en geluidloos sluit.

COMBI-MAGNETRON Snel en efficiënt De Compacte oven met magnetronfunctie van Smeg is verkrijgbaar in diverse stijlen, zodat de verschillende apparaten uit deze lijnen onderling perfect gecombineerd kunnen worden. Dit creëert eenheid in de keuken. KANTELBARE GRILL De grill is eenvoudig te verschuiven zodat u met gemak het bovenste gedeelte van de oven kan schoonmaken. Betere verlichting, geposit ioneerd aan de z ij kan t, verbe te rt de zichtbaarheid in de oven. GLAZEN DEUR De binnenkant van de ovendeur is geheel van glas, wat het reinigen zeer eenvoudig maakt. Afhankelijk van het model, bestaat de ovendeur uit drieof viervoudig glas. SURFACEPLUS Verschillende magnetrons van Smeg hebben een SurfacePlus- technologie; een keramische glazen plaat. De SurfacePlus technologie zorgt ervoor dat de magnetrongolven constant worden verspreid en voedsel homogener wordt verwarmd en minder energie wordt verbruikt. KRACHTIG EN SNEL Dankzij het efficiënte vermogen van 1000 W van de ovens met magnetronfunctie vermindert de kooktijd aanzienlijk waardoor gerechten snel op tafel staan.

Ontdek de voordelen COMBI-STOOMOVENS Combi-stoomovens bieden verschillende kookoplossingen in één apparaat voor een optimale flexibiliteit en gebruikscomfort. Het stoomniveau kan worden aangepast van 20% tot 75% voor malse of sappige gerechten maar even krokant door de traditionele ovenfunctie. STOOM Verhitting met stoom is ideaal om gerechten op te warmen zonder dat ze uitdrogen of hard worden. In combinatie met overige bakfuncties levert stoom een belangrijke reductie van baktijd en temperatuur, waardoor smaak en voedingswaarde beter behouden blijven. STOOM + HETE LUCHT De stoomfunctie wordt gecombineerd met de hetelucht functie, waarbij de warmte afkomstig is van het convex-element in de ventilator. De combinatie stoom en hetelucht zogt ervoor dat het voedsel niet uitdroogt, maar toch een mooie goudbruine kleur krijgt. OPWARMFUNCTIE Met deze functie kunnen eerder bereide en in de koelkast bewaarde gerechten met stoom worden opgewarmd. UITNEEMBAAR GLAS Veel ovens beschikken over een ovendeur met uitneembaar glas. Met een paar eenvoudige handelingen kan het ovenglas worden gelift, waardoor de binnenkant van de deur grondig gereinigd kan worden. TOEVOEGEN VAN WATER Dankzij het innovatieve systeem kunt u water via het verborgen water reservoir vullen.

Creëer uw ideale koffiepauze KOFFIEMACHINES De Smeg koffiemachines maken uw keuken compleet en bieden u de mogelijkheid om op professionele wijze koffie en cappuccino te maken. Het pompdruksysteem van 15 bar zorgt ervoor dat het maximum aan aroma’s uit de koffiebonen wordt geperst en het doorlopen van de koffie bevorderd wordt, waardoor er een heerlijk crèmelaagje ontstaat voor een voortreffelijke kop koffie. De koffiemachine beschikt Bij elke in- en uitschakeling spoelt de machine zich automat isch met water om optimale reiniging en prestaties te verzekeren. over 3 programmeerbare waterhoeveelheden: Espresso, Normaal of Large. Ook zijn er verschillende koffiesterkte niveaus: Extra light, Light, Medium, Strong en Extra strong. Zowel gemalen koffie als verse koffiebonen kunnen worden gebruikt in de koffiemachines van Smeg. Met de automatische cappuccinofunctie kan een perfecte cappuccino gemaakt worden met een fijne melkschuimlaag, voor een optimaal Italiaans resultaat.

Perfecte combinaties KOKEN OP MAAT Apparaten uit eenzelfde lijn zijn perfect met elkaar te combineren om zo de ideale invulling op basis van uw persoonlijke behoeften samen te stellen. Het resultaat is een mooie en tijdloze keuken, voorzien van uitstekende technologie.

Gaskookplaten Onmiskenbaar, uniek en exclusief De kookplaten van Smeg worden gekenmerkt door het gebruik van uitzonderlijk materiaal en het bijzondere design van de branders en pannendragers. Smeg biedt duurzame modellen met een geraffineerd, elegant en tijdloos design die bij iedere keuken passen. LINEA CLASSICI VICTORIA 20

EEN RUIME KEUZE Karakteristiek design Buitengewoon design, gietijzer en roestvrijstaal, glas en emaille; de gaskookplaten van Smeg combineren deze elementen op een eigentijdse manier. Van vlak-opbouw kookplaten voor de strakke, moderne keuken tot de standaard kookplaten voor een elegante, klassieke keuken - er is een oplossing voor iedere smaak. GLAS ROESTVRIJSTAAL Een glazen kookplaat heeft niet alleen een zeer geraffineerde uitstraling, maar brengt ook licht en glans in uw keuken. Geborsteld roestvrijstaal geeft een professionele look aan de kookplaat en zorgt voor een stijlvolle touch in de keuken. EMAILLE De emaille afwerking van enkele kookplaten wordt gekenmerkt door tijdloos, klassiek design, waarbij aandacht is voor het kleinste detail. VLAK-INBOUW VANGSCHAAL De vlak-inbouw kookplaten zijn eenvoudig te installeren en hebben een esthetisch design dat naadloos aansluit bij het minimalistische design van een keuken. De vangschalen van Smeg kenmerken zich door het ontbreken van schroeven en naden, waardoor de kookplaat bi j onverhoopt PANNENDRAGERS overkoken eenvoudig te reinigen is. Het gebruiksgemak wordt hierdoor beduidend vergroot. Alle gaskookplaten zijn voorzien van solide pannendragers, die een stabiele ondergrond bieden aan de pannen en bestand zijn tegen hoge temperaturen.

Inductiekookplaten Wanneer technologie en koken samengaan Als alternatief voor het koken op gas biedt Smeg diverse inductiekookplaten. Zowel functionaliteit, veiligheid als betrouwbaarheid worden door het productieproces, de technische controle en hoogwaardig materiaal gegarandeerd. Koken op inductie is de meest efficiënte, energiezuinige en veilige manier van koken. 90 CM 77 CM 70 CM 60 CM

BETROUWBARE EN EFFICIËNTE TECHNOLOGIE Perfecte resultaten KOOKPLAAT MET GEÏNTEGREERDE AFZUIGING De nieuwe kookplaat met geïntegreerde afzuiging is minimalisme in zijn puurste vorm. In het midden van de kookplaat zit een krachtige geïntegreerde afzuiging die in geuren filtert en verwijderd. Het elegante en functionele gietijzeren rooster dat het afzuigsysteem bedekt, zorgt ervoor dat het hele oppervlak er volledig naadloos uitziet: pannen kunnen zonder obstakels over de kookplaat worden verplaatst. Dankzij de intuïtieve sliders kunt u met een simpele aanraking het vermogensniveau kiezen en de temperatuur instellen, zodat u met grotere precisie kunt koken. De kookdampen worden afgezogen door uiterst effici nte, hoogwaardige vetfilters(vaatwasserbestendig). Met mogelijkheid voor externe afvoer of recirculatie filtering met behulp van koolstoffilters. Met de kookplaat met ge ntegreerde afzuiging is over koken geen probleem, dankzij de vochtbestendige motor & twee vloeistof reservoirs. Dit reservoir bestaat uit een kleine tank in de afzuigkap zelf, wat handig is als water of andere vloeistoffen tijdens het koken overlopen. Het is gemakkelijk schoon te maken en beschermt de meest delicate delen van het apparaat zodat het de functionaliteit behoud. HOE WERKT HET? Inductiekookplaten hebben een hoge kooksnelheid, geven een nauwkeurige controle over de temperatuur en beperken het energieverbruik. Door middel van een magnetisch veld, waarbij de panbodem als tegenpool fungeert, wordt de warmte opgewekt in de pan zodra de pan op de zone wordt geplaatst. Dit in tegenstelling tot andere kooktechnieken zoals gas en keramisch koken, waarbij warmte van buiten de pan wordt gebruikt om de pan - en vervolgens de inhoud ervan - te verwarmen. kWECO logic ECOLOGISCH VERMOGEN De ECO-Logic optie reduceert de aansluitwaarde tot onder 3 kW en stelt zo de gebruiker in staat meerdere apparaten tegelijkertijd op één stroomgroep te gebruiken. EENVOUDIG ONDERHOUD Vuil kan eenvoudig worden verwijderd door het gladde glazen oppervlak van de inductiekookplaten. De kookplaten kunnen het beste gereinigd worden met een vochtige doek.

INDUCTIEKOOKPLATEN Intuitive slider QUICK START Door deze functie wordt de gewenste temperatuur sneller bereikt aangezien de zone eerst zijn maximale vermogen gebruikt en daarna verlaagd wordt naar het gevraagde vermogen. ANTI-OVERKOKEN In geval dat een pan overkookt, wordt de inductiekookplaat uit veiligheidsoverwegingen automatisch uitgeschakeld. AUTO-VENT PERFECT-HEAT De Perfect-Heat functie zorgt voor een constante temperatuur van de kookzone, voor zolang als dat gewenst is. Hierdoor zijn schommelingen in het afgeven van warmte verleden tijd. VERMOGENNIVEAUS De inductiekookplaten met Intuitive sliders beschikken over 14 vermogenniveaus + booster. Dit zorgt ervoor dat er met nóg grotere precisie en flexibiliteit gekookt kan worden. Iedere ‘Slider’ op de kookplaat geeft duidelijk aan welke zone het precies bedient. De elegante grijze aanduidingen en de schuifregelaar met rood LED verlichting maken dat de kookplaat eenvoudig te bedienen is. De Auto-Vent functie verbindt d.m.v. infrarood de kookplaat en afzuigkap met elkaar. De snelheid van de afzuigkap wordt automatisch bepaald op basis van de instelling en temperatuur van de kookplaat.

MULTIZONE Koken zonder grenzen FLEXI HEAT Deze functie op de Flexi4Zone kookplaten maakt het mogelijk om de pan tussen drie (vooraf) ingestelde temperaturen, verwarmen, koken of warm houden, te wisselen door enkel de pan te verplaatsen naar een ander deel van de kookzone en dus zonder handmatig de instelling te veranderen. FLEXI4ZONE STANDAARD ZONE GROTE ZONE MAXIMUM ZONE Dit systeem maakt het mogelijk om v er s c hi l l en d e pa nn e n te geb r u i k en en tegelijkertijd maximale flexibiliteit te realiseren. Maximaal rendement MULTIZONE De MultiZone is een rechthoekige zone van 40x23 cm die d.m.v. een specifieke Touch Control kan worden geselecteerd en bediend. De MultiZonezone bestaat uit 2 zones die zowel samen als separaat kunnen worden bediend. Hi e r doo r wo r den de kookmogelijkheden en het kookgemak nog groter. ECO-OFF Deze energiebesparende functie schakelt de zone uit enige tijd voordat de timer afgaat, door gebruik te maken van de restwarmte in de pan heeft dit geen gevolgen voor de bereiding. ECO-HEAT Het is mogelijk om een van de drie restwarmteindicatoren te selecteren om het koken te optimaliseren. Deze indicatoren volgt: 1 = 65-79ºC (restwarmte) 2 = 80-103ºC (warm houden) 3 = >104ºC (continu koken) zijn als

Fornuizen Optimaal kookcomfort De Smeg fornuizen onderscheiden zich door hun elegante vormgeving en zijn een perfecte combinatie van schoonheid en functionaliteit.

OPERA PORTOFINO VICTORIA

FLEXIBILITEIT Een uitgebreide keuze Dankzij de passie voor koken worden unieke apparaten gecreëerd waarbij functionaliteit en stijl samengaan. De fornuizen van Smeg zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en daardoor geschikt in elke keuken. Daarnaast zijn er voor diverse Opera, Portofino en Victoria fornuizen verhogingssets beschikbaar, waarmee ze 4,5 of 5 cm verhoogd kunnen worden. Het assortiment van Smeg bevat fornuizen die ovens hebben met een capaciteit van 35 liter tot 115 liter voor de grootste oven. Men kan kiezen uit een fornuis met één enkele oven, dubbele oven of drie ovens met een gas- of een inductiekookplaat ENKELE OVEN DUBBELE OVEN Dankzij optimale isolatie en uitstekende ventilatie kunnen de fornuizen van Smeg op een elegante manier worden ingebouwd. Ieder fornuis is namelijk voorzien van zogenaamde mantelkoeling. INBOUW

OVENS Hoogstaande prestatie De fornuizen van Smeg zijn ontworpen voor optimaal kookcomfort en kookplezier. NETTO OVENINHOUD GEFORCEERDE MANTELKOELING De geforceerde koude luchtcirculatie zorgt ervoor dat de temperatuur van de deur gecontroleerd blijft, evenals de zijkanten en de interne onderdelen van de oven. Hierdoor worden zowel de veiligheid als de levensduur van het apparaat gegarandeerd. Het afkoelingssysteem werkt altijd, zelfs wanneer het bakken is beëindigd en de oven uit staat. Het vermindert op die manier de warmte die binnenin het fornuis werd opgestapeld. Smeg ontwerpt fornuizen met een ruime oveninhoud. Fornuizen met een breedte van 90 cm hebben een netto inhoud van 115 liter waardoor vele type gerechten (gelijktijdig) kunnen worden bereid. DRIE VENTILATOREN De nieuwste serie fornuizen van Smeg hebben een inhoud van 115 liter en zijn voorzien van 3 ventilatoren. Hierdoor is de oven snel voor te verwarmen en kunnen verschillende gerechten op verschillende niveaus tegelijk bereid worden. HALOGEENVERLICHTING Bepaalde modellen zijn uitgerust met 2 kleine halogeenlampen die asymetrisch in de oven zijn geplaatst waardoor de verlichting binnenin het fornuis uiterst efficiënt is.

KOOKPLATEN Optimaal kookcomfort INDUCTIEKOOKPLAAT Dankzij het reinigingscomfort, d e k o ok s ne l he i d v an de ko o k z o n e s en het in g e b o uwde veiligheids systeem zijn inductieplaten een echte kwa l it e it s k e u z e v o o r keukenprofessionals. 5 KOOKZONES Alle 90 cm brede inductiefornuizen hebben een kookplaat me t 5 kookzones voorzien van boosterfunctie, die bediend kunnen worden door de design bedieningsknoppen. Oplossingen met gas Voor liefhebbers van exotische gerechten: er bestaat een wokring van gietijzer die op vele gaskookplaten kan worden gebruikt. Deze ring is ideaal om er een wokpan stabiel en stevig op te plaatsen, waardoor het koken en bakken nóg plezieriger wordt. De Tepanyaki grillplaat is de uitgelezen plaat om gezond te bakken. Het gebruik van olie is niet of nauwelijks nodig, wat resulteert in vetarme gerechten. ACCESSOIRES Alle fornuizen van Smeg hebben een vangschaal die uit één geheel bestaat. Hierdoor zijn de fornuizen gemakkelijk te onderhouden en reinigen. De fornuizen hebben tevens een diepe vangschaal waardoor vuil of eten in de vangschaal blijft en de keuken niet vies wordt in geval van overkoken. D e g ie ti j ze re n pannendragers bieden een stabiele ondergrond voor pannen en zijn bestand tegen hoge temperaturen.

UITMUNTENDHEID ALS STANDAARD Verschillende manieren van koken LUCHTCIRCULATIE MET ONDER-/BOVENWARMTE De warmte van het onder- en bovenelement wordt gecirculeerd door de ventilator. Hierdoor ontstaat een gelijkmatige warmteverdeling waardoor er op verschillende niveaus tegelijkertijd kan worden gebakken, zonder dat geuren en smaken zich mengen. HETELUCHT MULTIFUNCTIONEEL Dankzij het convex-element rond de ventilator wordt de warmte gelijk over de oven verdeeld. Hierdoor is het mogelijk om op verschillende niveaus te bakken. TURBOHITTE Na het selecteren van deze functie verwarmen alle oven- elementen en wordt de warmte gecirculeerd door de ventilator. Voor zeer intensief bakken op 1 of 2 niveaus, zonder dat geuren en smaken zich vermengen. Speciaal voor grote gerechten. Gebruiksgemak HALFSTERKE GRILL MET BRAADSPIT De braadspit kan worden gebruikt bij de volledige of halfsterke grill. De fornuizen van Smeg zijn speciaal ontworpen om het energieverbruik te reduceren. Op deze manier kan veel energie bespaard worden, wat tevens zorgt voor een duurzamer gebruik. 5 KOOKNIVEAUS De meeste fornuizen zijn uitgerust met 5 kookniveaus. Door deze veelzijdigheid is er plaats voor ieder gerecht in de ruime ovens én kunnen meerdere gerechten tegelijk worden bereid. UITNEEMBAAR GLAS De binnendeur van de oven bestaat volledig uit glas en is eenvoudig uitneembaar. Zo kan vuil gemakkelijker worden verwijderd, wat een volledige reiniging van de oven toelaat. TELESCOPISCHE GELEIDERS Telescopische geleiders, makkelijk te monteren en te verwijderen, maken het mogelijk om bakplaten en roosters geheel of gedeeltelijk uit te schuiven. Deze oplossing garandeert absolute veiligheid tijdens het controleren en uitnemen van de ovengerechten.

AFZUIGKAPPEN Een veelzijdig assortiment Smeg biedt een uitgebreid assortiment afzuigkappen met verschillende designs en diverse afmetingen, capaciteit, soort bediening en verlichting; voor elke keuken is er een perfecte oplossing. EILAND AFZUIGKAP WANDSCHOUWKAP PLAFONDUNIT DOWNDRAFT INBOUWUNIT

STIJL EN INNOVATIE Met lichte nostalgie AUTO-VENT De Auto-Vent functie verbindt d.m.v. inrarood de kookplaat en afzuigkap met elkaar. De snelheid van de afzuigkap wordt automatisch bepaald op basis van de instelling en temperatuur van de kookplaat. De Portofino lijn biedt afzuigkappen in een groot scala aan kleuren, die geïnspireerd zijn op het kleurrijke landschap van de Italiaanse kustplaats Portofino. De afzuigkappen kunnen perfect worden gecombineerd met de 90 cm brede fornuizen uit de Portofino lijn en geven de keuken een unieke, kleurrijke uitstraling en een bijzonder karakter.

OPTIMALE PRESTATIES Functioneel en doeltreffend 40 GELUIDSNIVEAU De Smeg afzuigkappen zijn uitgerust met geluidsabsorberend ma t e r i aa l r ondom de motor. Hierdoor wordt het geluidsniveau enorm gereduceerd. ‘INTENSIEF’ FUNCTIE Deze functie laat de afzuigkap op maximaal vermogen zuigen, zodat hardnekkige geurtjes zo snel mogelijk worden opgezogen. TOUCH CONTROL Dankzij de bedieningsknoppen die de snelheid en het licht regelen functioneren de Smeg afzuigkappen optimaal. De exclusieve modellen beschikken over ”touch control”. Andere modellen zijn uitgerust met elektronische of mechanische bedieningsknoppen. Bij de plafondunits wordt een afstandsbediening geleverd die de afzuigkap op afstand kan activeren. AUTOMATISCHE UITSCHAKELING Een speciale applicatie zorg t e r voo r da t de afzuigkap zich automatisch uitschakelt op het vooraf geprogrammeerde tijdstip. De afzuigkap blijft de lucht zuiveren totdat deze automatisch uitgaat. Deze stand is zeer praktisch om geuren af te voeren die zijn blijven hangen na het koken. VERLICHTING Alle modellen binnen het afzuigkappenprogramma zijn uitgerust met speciale lampen die weinig energie verbruiken en langdurig meegaan. Het licht kan ook onafhankelijk gebruikt worden om uw kookoppervlakte te verlichten.

PRAKTISCH DESIGN Optimaal afzuigvermogen RANDAFZUIGING Randafzuiging zorgt voor een maximale afvoer van kookdampen. De k oo k dampe n wo r de n namelijk langs de randen afgezogen en krijgen daardoor vrijwel geen kans om te ontsnappen. Hierdoor ontstaat een hoog afzuigrendement. INDICATIE REINIGEN/ VERVANGEN FILTERS Veel af zui gkap pen zijn voorzien van een indicatielampje dat oplicht wanneer de filters vervangen moeten worden. Dankzij dit comfortabele systeem zal de afzuigkap altijd optimaal werken. SCHUIN DESIGN De schuine afzuigkappen hebben een modern design. Ze passen in vele interieurs en geven de keuken een elegante uitstraling.

Koelkasten en vriezers Een uitgebreide keuze Het assortiment inbouwkoelkasten van Smeg biedt een grote keuze aan geïntegreerde oplossingen; enkeldeurs, dubbeldeurs, onderbouw, met vriesvak of zonder vriesvak. Voor iedere ruimte een geschikt model. INTEGREERBARE KOEL-VRIESCOMBINATIES 178 CM INTEGREERBARE KOELKAST MET VRIESVAK 122 CM INTEGREERBARE KOELKAST MET VRIESVAK 102 CM INTEGREERBARE KOELKAST MET VRIESVAK 88 CM Hoogstaande prestaties ALGEMENE EIGENSCHAPPEN NO FROST Het No Frost systeem zorgt ervoor dat de hoeveelheid vocht in het koel- en vriesgedeelte wordt gereduceerd, waardoor de vorming van ijskristallen aan de binnenzijde van het vriesgedeelte wordt voorkomen. n. Dankzij dit systeem hoeft de koelkast ook niet handmatig te worden ontdooid: een verhoogd gebruikscomfort en tijdswinst! GEVENTILEERDE LUCHT Veel koelkasten van Smeg zijn voorzien van een ventilator. De ventilator zorgt ervoor dat de koele lucht uniform door de koelkast wordt verspreid, waardoor de temperatuur in de koelkast constanter blijft. GELUIDSNIVEAU Een uitstekende isolatie zorgt ervoor dat het geluid dat geproduceerd wordt tijdens de werking van de koelkast zo laag mogelijk wordt gehouden, voor maximum comfort. SNEL INVRIEZEN De Snel-Vriesfunctie optie is zeer handig wanneer grote hoeveelheden voedsel in één keer ingevroren moeten worden. Wanneer de functie enige tijd van tevoren ingeschakeld wordt, bereidt de vriezer zich hierop voor en wordt de temperatuur verlaagd waardoor voedsel snel ingevroren wordt. ENERGIEKLASSE De koelkasten van Smeg respecteren het milieu, zoals de energieklasse van A++ getuigt. Deze bespaart 25% meer energie vergeleken met energieklasse A.

GEBRUIKSGEMAK Smeg biedt een oplossing voor iedere keuken 0 VAKANTIEFUNCTIE De vakantiefunctie is handig bij langdurige afwezigheid. Door middel van de vakantiefunctie kan het koelgedeelte van de koelkast worden uitgeschakeld, terwijl het vriesgedeelte in werking blijft. LIFE PLUS 0ºC De Life Plus (0-graden) zone conserveert voedsel op een temperatuur van 0-3º C; ideaal voor vlees, verse vis en gevogelte. Het voedsel dat in de Life plus zone bewaard wordt behoudt langer zjin smaak en versheid. AUTOMATISCH ONTDOOIEN Doordat de koelkast af en toe even stopt met koelen, kan het vocht aan de achterwand in de koelkast afgevoerd worden via een gootje. De motor verdampt vervolgens dit water en dit systeem zorgt ervoor dat er geen ijsvorming op de achterwand van de koelkast ontstaat. BIJZONDER GOEDE COMBINATIE 4 STERREN Alle vriezers en vriesvakken De integreerbare koelkast zonder vriesvak en de integreerbare vriezer hebben beide een nishoogte van 178 cm en zijn daarom uitermate geschikt om met elkaar gecombineerd te worden. Hierdoor ontstaat een grote ‘side-by-side’ combinatie. van Smeg hebben 4 sterren, om het hoogste niveau van conserveren te garanderen.

Vaatwassers Alle oplossingen voor de vaat Het brede assortiment vaatwassers, bestaande uit modellen van 90, 60 en 45 cm breed, biedt een oplossing voor iedere keuken. De vaatwassers zijn ontworpen om optimale prestaties en maximaal gebruiksgemak te garanderen. GEÏNTEGREERD GEÏNTEGREERD BEDIENINGSPANEEL 90 CM BEDIENINGSPANEEL 60 CM GEÏNTREGREERD BEDIENINGSPANEEL 60 CM RVS FRONT GEÏNTEGREERD DASHBOARD BEDIENINGSPANEEL 45 CM BEDIENINGSPANEEL 60 CM

KWALITEIT EN RESULTAAT Geavanceerde technologie DUAL WATER DUALWATER De meeste vaatwassers zijn voorzien van een warm watertoevoer. Door het aansluiten op warm water (max 60ºC) kan tot wel 35% energie worden bespaard. ENERSAVE Aan het eind van de droogcyclus opent een speciaal mechanisme automatisch langzaam de deur van de vaatwasser (paar cm). Op deze manier wordt een perfect droogresultaat gegarandeerd en kan de spoeltemperatuur beter worden gecontroleerd. De EnerSave-30% optie kan tot wel 30% energie besparen t.o.v. de gewone klasse A vaatwassers. WATERVERBRUIK De vaatwassers hebben een waterverbuik per cyclus variërend van 12 tot slechts 6,5 liter. De vaatwassers zijn ontwikkeld om zo min mogelijk water te verbruiken en tóch een optimaal wasresultaat garanderen. te 4Kg ENERGIEKLASSE De vaatwassers van Smeg respecteren het milieu, zoals de energieklasse A+, A++ en zelfs A+++ getuigt. Het merendeel van de modellen heeft energieklasse A++ of A+++ en kunnen hierdoor tot wel 25% meer energie besparen vergeleken met energieklasse A. Exclusieve wassystemen PLANETARIUM WASSYSTEEM Het Exclusieve gepatenteerde Planetarium sproeiarmsysteem bestaat uit 2 contra-roterende assen, waardoor de sproeiarm een planetaire beweging maakt. De dubbele rotatie zorgt samen met de specifieke positie van de sproeiers voor een ongekende waterdistributie in de kuip. Dit innovatieve sproeiarmsysteem garandeert de allerbeste wasresultaten. ORBITAL WASSYSTEEM Dit systeem bestaat uit een dubbele sproeiarm. Door middel van de dubbele contra roterende sproeiarmen bereikt het water alle plaatsen in de kuip. De geïntegreerde waterjets op de sproeiarm zijn zo ontworpen dat zij met de grootste precisie het water verdelen. SWINGWASH WASSYSTEEM De 45 cm brede vaatwassers van Smeg zijn voorzien van het gepatenteerde SwingWash sproeiarmsysteem. Dit wassysteem bestaat uit 2 sproeiarmen; de langere sproeiarm maakt een ‘zwaaiende beweging’, zonder ooit helemaal rond te draaien en de kortere sproeiarm draait geheel rond. Het SwingWash sproeiarmsysteem zorgt voor nog betere wasprestaties.

Uitstekende resultaten MAXIMALE FLEXIBILITEIT COUVERTS FLEXIDUO BESTEKLADE De vaatwassers zijn ontworpen met 10 tot 14 couverts om de prestaties. ru imte optimaal te benutten in combinatie met de beste In de FlexiDuo besteklade kunt u zowel kopjes, bestek als keukengerei plaatsen. De FlexiDuo lade biedt maximale flexibiliteit voor de beste wasresultaten. Deze lade bestaat uit twee beweegbare elementen, waarvan het rechter element onder het linker kan worden geschoven. Ook kunnen beide elementen verwijderd worden om een VERSTELBARE KORF De bovenkorf is verstelbaar op drie niveaus, zodat de ruimte optimaal kan worden benut. Hierdoor kunnen borden met een diameter tot wel 30 cm probleemloos in de onderkorf worden geplaatst. Daarnaast zorgt het EasyGlide systeem ervoor dat de korf soepel in-en uitgeschoven kan worden. FLEXIZONE 1/2 De FlexiZone 1/2 optie biedt de mogelijkheid om kleinere hoeveelheden vaat te wassen en gelijktijdig energie. water en tijd te besparen.

Optimaal comfort STIJL EN INNOVATIE QUICK TIME Deze optie reduceert de duur van het geselecteerde programma tot 55%. Indien het programma gebruikt wordt in combinatie met een intensief programma, kan ook een zeer vuile vaat binnen korte tijd worden gewassen. DELAY TIMER De start van het programma kan tot 24 uur worden uitgesteld (afhankelijk van het model) om zo de vaatwasser op een gunstiger tijdstip te laten draaien. ULTRA CLEAN Een laatste intensieve spoeling van 10 minuten met een reinigingstemperatuur van 70ºC verwijdert zeer efficiënt tot wel 99,9% van de bacteriën en zorgt voor een glanzende en diepgereinigde vaat. ACQUASTOP AQUATEST TOTAL ACQUASTOP De Aquatest sensor meet de vuilgraad van het water. Op basis van deze vuilgraad bepaalt de vaatwasser of het voorwasprogramma wordt voortgezet of dat wordt begonnen met een vervolgprogramma. Hierdoor zal de vaatwasser altijd de minst mogelijke hoeveelheid water verbruiken. Het Total Aquastop systeem biedt totale bescherming tegen overstromen door de watertoevoer direct af te sluiten zodra de sensor, die is aangesloten op de waterslang, een lek detecteert in de waterslang of vaatwasser. ACTIVE LIGHT Gedurende de wascyclus van de vaatwasser schijnt een rode LED lichtstraal rechtstreeks op de vloer. Hiermee wordt aangegeven dat de vaatwasser in werking i s en kan de gebruiker zien dat de wascyclus loopt, zonder de vaatwasser te hoeven openen. Aan het einde van de wascyclus gaat de lichtstraal automatisch uit.

LINEA De Linea lijn wordt gekenmerkt door een harmonieus, minimalistisch en ergonomisch ontwerp. Alle producten in de Linea-collectie zijn gemaakt uit een combinatie van glas en roestvrijstaal. Dit zorgt voor een reflecterend en opvallend effect. Alle Linea apparaten zijn perfect met elkaar te combineren om zo de ideale invulling op basis van persoonlijke behoefte samen te stellen.

SFP6102TVS €1129,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN V.V. PYROLYSE, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ZILVERKLEURIG GLAS/ ROESTVRIJSTAAL SFP6102TVN €1129,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN V.V. PYROLYSE, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL kWECO logic 70 lt g ECO LCD Display 9 functies 20 automatische programma's Pyrolyse functie Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Rijzen, Sabbath Overige opties: Warmhouden, Eco Light ECO-Logic optie Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 280° C Mantelkoeling Vermogen grill 2700 W 5 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare oven deur Soft Close systeem Verlichting in de bedieningsknoppen Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 70 liter Aansluitwaarde: 3000 W INCLUSIEF: 2 bakplaten (20 mm) 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster 1 inzetrooster 1 rooster met stop Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar) 44

SF6102TVS €1069,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ZILVERKLEURIG GLAS/ ROESTVRIJSTAAL SF6102TVN €1069,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL kWECO logic 70 lt g LCD Display 9 functies 20 automatische programma's Vapor Clean functie Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Rijzen, Sabbath Overige opties: Warmhouden, Eco Light ECO-Logic optie Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 280° C Mantelkoeling Vermogen grill 2700 W 5 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare oven deur Soft Close systeem Verlichting in de bedieningsknoppen Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 70 liter Aansluitwaarde: 3000 W INCLUSIEF: 1 bakplaat (20 mm) 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster 1 inzetrooster 1 rooster met stop Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar) 45 LINEA

SF6102PZS €1129,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN V.V. PIZZAFUNCTIE, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ZILVERKLEURIG GLAS/ ROESTVRIJSTAAL kWECO logic 65 lt g LCD Display 10 functies 20 automatische programma's Vapor Clean functie Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Rijzen, Sabbath Pizza functie ECO-Logic optie Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 280° C Mantelkoeling Vermogen grill 2700 W 5 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare oven deur Soft Close systeem Verlichting in de bedieningsknoppen Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 65 liter Aansluitwaarde: 3000 W INCLUSIEF: 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster 1 inzetrooster 1 rooster met stop Pizzasteen met afdekplaat, pizzaschep 46

SFP6101TVS1 €1049,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN V.V. PYROLYSE, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ZILVERKLEURIG GLAS/ ROESTVRIJSTAAL SFP6101TVN1 €1049,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN V.V. PYROLYSE, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL 70 lt LCD Display 10 functies Pyrolyse functie Overige functies: Ontdooien op tijd, Rijzen, Sabbath Overige opties: Warmhouden, Eco Light Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 280° C Mantelkoeling 5 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare oven deur Soft Close systeem Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 70 liter Aansluitwaarde: 3000 W INCLUSIEF: 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster 1 inzetrooster 1 rooster met stop Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar) 48

SF6101TVS1 €899,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ZILVERKLEURIG GLAS/ ROESTVRIJSTAAL SF6101TVN1 €899,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL 70 lt LCD Display 10 functies Vapor Clean functie Overige functies: Ontdooien op tijd, Rijzen, Sabbath Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 280° C Mantelkoeling 5 kookniveaus Uitneembare oven deur Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 70 liter Aansluitwaarde: 3000 W INCLUSIEF: 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster 1 inzetrooster 1 rooster met stop Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar) 49 LINEA

SF4101MS1 €1559,00 COMPACTE MAGNETRON MET GRILL, 45 CM, ZILVERKLEURIG GLAS/ ROESTVRIJSTAAL SF4101MN1 €1559,00 COMPACTE MAGNETRON MET GRILL, 45 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL 40 lt 3 45 cm LCD Display 4 functies Overige functies: Ontdooien op tijd Overige opties: Eco Light, Quick Start Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 50° tot 250° C Mantelkoeling 3 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Magnetron vermogen: 1000 W Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 40 lïter Nominale aansluitwaarde: 3300 W INCLUSIEF: 1 ovenrooster met stop 50

SF4102VCS €1999,00 COMPACTE COMBI-STOOMOVEN, 45 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ZILVERKLEURIG GLAS/ ROESTVRIJSTAAL SF4102VCN €1999,00 COMPACTE COMBI-STOOMOVEN, 45 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL kWECO logic 41 lt 45 cm 3 g LCD Display 14 functies 20 automatische programma’s Vapor Clean functie Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Rijzen, Sabbath Overige opties: Warmhouden, Eco Light ECO-Logic optie Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 250° C Mantelkoeling 3 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare oven deur Soft Close systeem Verlichting in de bedieningsknoppen Verlichting in de bedieningsknoppen Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 41 liter Inhoud waterreservoir: 1,2 liter Aansluitwaarde: 3100 W INCLUSIEF: 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster 1 rvs ovenschaal diepte 20 mm 1 geperforeerde druipplaat diepte 40 mm 1 inzetrooster 1 ovenrooster met stop 51 LINEA

SF4102MCS €1749,00 COMPACTE OVEN MET MAGNETRON, 45 CM, ZILVERKLEURIG GLAS/ ROESTVRIJSTAAL SF4102MCN €1749,00 COMPACTE OVEN MET MAGNETRON, 45 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL kWECO logic 40 lt 45 cm 3 g LCD Display 13 functies 20 automatische programma’s Vapor Clean functie Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Rijzen, Sabbath Overige opties: Warmhouden, Eco Light, Quick Start ECO-Logic optie Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 250° C Mantelkoeling 3 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Soft Close systeem Verlichting in de bedieningsknoppen Magnetron vermogen: 1000 W Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 40 lïter Aasluitwaarde: 3100 W INCLUSIEF: 1 glazen vangschaal 1 inzetrooster 1 ovenrooster met stop 52

SF4102MS €1579,00 COMPACTE MAGNETRON MET GRILL, 45 CM, ZILVERKLEURIG GLAS/ ROESTVRIJSTAAL SF4102MN €1579,00 COMPACTE MAGNETRON MET GRILL, 45 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL kWECO logic 40 lt 45 cm 3 g LCD Display 5 functies Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht Overige opties: Eco Light, Quick Start ECO-Logic optie Snel voorverwarmen Temperatuur van instelbaar van 50° tot 250° C Mantelkoeling 3 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Soft Close systeem Verlichting in de bedieningsknoppen Magnetron vermogen: 1000 W Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 40 lïter Aansluitwaarde: 3300 W INCLUSIEF: 1 ovenrooster met stop 'Baker' (crisp) schaal 53 LINEA

MP122S1 €939,00 COMPACTE MAGNETRON MET GRILL, NISMAAT 38 CM, ZILVERKLEURIG GLAS/ ROESTVRIJSTAAL MP122N1 €939,00 COMPACTE MAGNETRON MET GRILL, NISMAAT 38 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL g 6 functies Pizza functie Geschikt voor inbouw in bovenkast Elektronische programmeerklok met timer en automatische in- en uitschakeling Rvs interieur 1 LED Display Neerklapbare grill Magnetron vermogen: 850 W Kinderbeveiliging Veiligheidsthermostaat Mantelkoeling Netto inhoud: 22 liter Aansluitwaarde: 2700 W INCLUSIEF: 1 ovenrooster 54

FMI120S2 €629,00 COMPACTE MAGNETRON MET GRILL, NISMAAT 38 CM, ZWART FMI120N2 €629,00 COMPACTE MAGNETRON MET GRILL, NISMAAT 38 CM, ZILVERKLEURIG GLAS/ ROESTVRIJSTAAL g 5 functies 3 automatische programma's Electronische programmator met uitgestelde start en automatische stop voor einde kooktijd Rvs interieur Grill vermogen: 1000 W Quick Start optie Elektronische programmeerklok met timer Magnetron vermogen: 800 W Kinderbeveiliging Mantelkoeling Netto inhoud: 20 liter Aansluitwaarde: 1300 W INCLUSIEF: 1 ovenrooster Draaiplateau Ø 24,5 cm 55 LINEA

CMS4104S €3379,00 VOLAUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE, 45 CM, ZILVERKLEURIG GLAS/ ROESTVRIJSTAAL CMS4104N €3379,00 VOLAUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE, 45 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL TFT kleurendisplay Touch Control bediening 5 koffie sterkteniveaus: extra light, light, medium, strong en extra strong 5 programmeerbare waterhoeveelheden: espresso (small), normaal en large 3 in te stellen koffietemperaturen 1 of 2 kopjes koffie per keer Geschikt voor bonen en gemalen koffie Automatische Cappuccino functie met uinneembaar melkreservoir Heet water tap (voor bijv. thee) Automatische inschakeling programmeerbaar Automatisch ontkalken Automatisch spoelen Koffiebonen reservoir Kopjeshouder, verwarmd Gemalen koffiereservoir Koffiebonen reservoir voor 350 gram bonen Lekbak Inhoud waterreservoir: 2,4 liter Pompdruksysteem: 15 bar Aansluitwaarde: 1350 W 56

CMS4104S 57

CPR115S €749,00 WARMHOUDLADE, 15 CM, ZILVERKLEURIG GLAS/ ROESTVRIJSTAAL CPR115N €749,00 WARMHOUDLADE, 15 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL Push-pull opening Maximaal laadgewicht: 15 kg Temperatuur 30°C tot 80°C Inhoud: 21 liter Geschikt voor het verwarmen van servies Inbegrepen accessoires: Antislip matje Optioneel voor SF4102 en SF4101 modellen 58

CP115S €629,00 OPBERGLADE, 15 CM, ZILVERKLEURIG GLAS/ ROESTVRIJSTAAL Push-pull opening Inhoud: 22 liter Maximaal laadgewicht: 15 kg Inbegrepen accessoires: Antislip matje Optioneel voor SF4102 en SF4101 modellen 59 LINEA

PV175N2NLK GASKOOKPLAAT, 72 CM, FACET GESLEPEN, ZWART €899,00 5 branders Linksvoor: 1.10 kW Linksachter: 1.70 kW Midden: 3.20 kW Rechtsachter: 2.60 kW Rechtsvoor: 1.70 kW Thermobeveiliging Elektronische vonkontsteking in de knoppen Gietijzeren pannendragers Inbouwmaten van kookplaat 60 cm 60

PX175NLK €679,00 GASKOOKPLAAT, 70 CM, ROESTVRIJSTAAL PX164LNLK €539,00 GASKOOKPLAAT, 60 CM, ROESTVRIJSTAAL 5 branders Linksvoor: 1.10 kW Linksachter: 2.60 kW Midden: 4.00 kW Rechtsachter: 1.80 kW Rechtsvoor: 1.80 kW Thermobeveiliging Elektronische vonkontsteking in de knoppen Gietijzeren pannendragers Inbouwmaten van kookplaat 60 cm 4 branders Links: 3.50 kW Midden achter: 1.80 kW Midden: 1.10 kW Rechts: 2.60 kW Thermobeveiliging Elektronische vonkontsteking in de knoppen Gietijzeren pannendragers 61 LINEA

KI905NXE2 €1129,00 EILAND AFZUIGKAP, 90 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE B, RANDAFZUIGING Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Touch Control Bediening Type verlichting: LED lamp 3 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Aluminium vetfilters Capaciteit P0: 820 m³/h Vermogen motor: 275 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 279 W ACCESSOIRE: FLT6 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €59,00 I II III INT 266 385 469 703 49 59 61 70 62

KS905SXE2 €899,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL/ ZILVERKLEURIG GLAS, ENERGIEKLASSE A, RANDAFZUIGING KS905NXE2 €899,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL/ ZWART GLAS, ENERGIEKLASSE B, RANDAFZUIGING KS905BXE2 €899,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL/ WIT GLAS, ENERGIEKLASSE A, RANDAFZUIGING Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Touch Control Bediening Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling 3 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Aluminium vetfilters Capaciteit P0: 820 m³/h Vermogen motor: 275 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 278 W ACCESSOIRE: KITFC906 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €49,00 I II III INT 320 401 564 767 50 61 65 73 63 LINEA

KS951NXE2 €949,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL/ ZWART GLAS, ENERGIEKLASSE B, RANDAFZUIGING Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Touch Control Bediening Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling 3 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Aluminium vetfilters Capaciteit P0: 820 m³/h Vermogen motor: 275 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 278 W ACCESSOIRE: KITALLFC Universeel koolfilter uitwasbaar €399,00 I II III INT 320 401 564 767 50 61 65 73 64

KCV9SE2 €1439,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, ZILVERKLEURIG GLAS/ ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE B, RANDAFZUIGING KCV9NE2 €1439,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE B, RANDAFZUIGING Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Touch Control Bediening Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling Luchtzuiveringsfunctie (24 uur) 1 inox vetfilter Afvoer: Ø 150 mm Rvs vetfilters Capaciteit P0: 815 m³/h Vermogen motor: 275 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Terugslagklep Aansluitwaarde: 278 W ACCESSOIRE: KITFC906 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €49,00 I II III INT 218 322 600 734 42 63 65 70 65 LINEA

KS605SXE2 €799,00 WANDSCHOUWKAP, 60 CM, ZILVERKLEURIG GLAS/ ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE B, RANDAFZUIGING KS605NXE2 €799,00 WANDSCHOUWKAP, 60 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE B, RANDAFZUIGING KS605BXE2 €799,00 WANDSCHOUWKAP, 60 CM, WIT GLAS/ ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE B, RANDAFZUIGING Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Touch Control Bediening Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling 2 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Aluminium vetfilters Capaciteit P0: 820 m³/h Vermogen motor: 275 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 278 W ACCESSOIRES: KITFC906 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie KITFC161 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €49,00 €69,00 I II III INT 303 401 530 777 50 61 63 70 66

KSET66VNE2 €579,00 VLAKSCHERMKAP, 60 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE C, RANDAFZUIGING Aantal snelheden I Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-213) dB(A) Aantal snelheden: 3 Slider bediening Type verlichting: LED lamp 2 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Aluminium vetfilters Capaciteit P0: 620 m³/h Vermogen motor: 140 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 142 W ACCESSOIRE: KITFC152 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €59,00 295 52 II 435 61 III 580 68 67 LINEA

CLASSICI De Classici lijn is de eerste esthetische lijn die, in samenwerking met architect Guido Canali, is ontworpen door Smeg en wordt gekenmerkt door bijzonder gebruik van roestvrijstaal en een modern doch tijdloos design. De unieke bedieningsknoppen zijn kenmerkend voor de Classici lijn en zijn terug te vinden op alle Classici apparaten, waardoor de producten perfect met elkaar kunnen worden gecombineerd. De Classici producten geven een keuken een moderne, geraffineerde en industriële sfeer.

SFP9395X1 €2699,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN V.V. PYROLYSE, 90 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ROESTVRIJSTAAL SF9390X1 €1849,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN, 90 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ROESTVRIJSTAAL kWECO logic 115 lt 115 lt g g ECO TFT EasyGuide display 10 functies 10 personaliseerbare recepten 50 automatische programma's Pyrolyse functie Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Bordenverwarming, Rijzen, Sabbath Overige opties: Smart Cooking, Warmhouden, Eco Light ECO-Logic optie Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 280° C Mantelkoeling Vermogen grill 2900 W 5 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare oven deur Soft Close systeem Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 115 liter Aansluitwaarde: 4000 W INCLUSIEF: 2 vangschalen (40 mm) met inzetrooster 1 inzetrooster 1 rooster met stop 1 paar Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar) LCD Display 9 functies 20 automatische programma's Vapor Clean functie Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Rijzen, Sabbath Overige opties: Warmhouden, Eco Light Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 280° C Mantelkoeling Vermogen grill 2900 W 5 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare oven deur Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 115 liter Aansluitwaarde: 3100 W INCLUSIEF: 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster 1 inzetrooster 1 rooster met stop Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar) 70

SFR9390X €1979,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN, VERLAAGD MODEL: 48 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ROESTVRIJSTAAL 85 lt 4 48 cm g LCD Display 9 functies Vapor Clean functie 20 automatische programma's Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Rijzen, Sabbath Overige opties: Warmhouden, Eco Light Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 280° C Mantelkoeling Vermogen grill 2900 W 4 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare oven deur Soft Close systeem Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 85 liter Aansluitwaarde: 3100 W INCLUSIEF: 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster 1 inzetrooster 1 ovenrooster met stop 1 paar Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar) 71 CLASSICI

SFP6390XE €1199,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN V.V. PYROLYSE, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ROESTVRIJSTAAL kWECO logic 70 lt g ECO LCD Display 9 functies 20 automatische programma's Pyrolyse functie Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Rijzen, Sabbath Overige opties: Warmhouden, Eco Light ECO-Logic optie Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 280° C Mantelkoeling Vermogen grill 2700 W 5 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare oven deur Soft Close systeem Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 70 liter Aansluitwaarde: 3000 W INCLUSIEF: 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster 1 inzetrooster 2 roosters met stop Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar) 72

SF6390XPZE MULTIFUNCTIONELE OVEN, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ROESTVRIJSTAAL €1199,00 kWECO logic 65 lt g LCD Display 10 functies 20 automatische programma's Vapor Clean functie Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Rijzen, Sabbath Pizza functie ECO-Logic optie Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 280° C Mantelkoeling 5 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare oven deur Soft Close systeem Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 65 liter Aansluitwaarde: 3000 W INCLUSIEF: 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster 1 inzetrooster 1 rooster met stop Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar) Pizzasteen met afdekplaat, pizzaschep 73 CLASSICI

SF6390XE MULTIFUNCTIONELE OVEN, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ROESTVRIJSTAAL €1099,00 kWECO logic 70 lt g LCD Display 9 functies 20 automatische programma's Vapor Clean functie Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Rijzen, Sabbath Overige opties: Warmhouden, Eco Light ECO-Logic optie Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 280° C Mantelkoeling Vermogen grill 2700 W 5 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare oven deur Soft Close systeem Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 70 liter Aansluitwaarde: 3000 W INCLUSIEF: 1 bakplaat (20 mm) 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster 1 inzetrooster 1 rooster met stop Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar) 74

SF6381X MULTIFUNCTIONELE OVEN, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A, ROESTVRIJSTAAL €719,00 70 lt 6 functies Temperatuur instelbaar van 50° tot 250° C Mantelkoeling Vermogen grill 2700 W 5 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare oven deur Ever Clean Emaille Halogeenlamp Netto inhoud: 70 liter Aansluitwaarde: 3000 W INCLUSIEF: 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster 1 ovenrooster met stop 75 CLASSICI

SF4303WVCPX €2899,00 COMPACTE COMBI-STOOMOVEN, 45 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ROESTVRIJSTAAL, WIFI SF4303WMCX €2249,00 COMPACTE OVEN MET MAGNETRON, 45 CM, ROESTVRIJSTAAL, WIFI 41 lt 45 cm 3 40 lt 45 cm 3 g g TFT EasyGuide display 16 functies TFT EasyGuide display 15 functies 64 personaliseerbare recepten 65 automatische programma’s Vapor Clean functie Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Bordenverwarming, Rijzen, Sabbath Overige opties: Warmhouden, Eco Light, Instellen taal, Digitale klok, Tonen Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 250° C Mantelkoeling 3 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare oven deur Soft Close systeem SmegConnect met Wi-Fi Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 41 liter Inhoud waterreservoir: 1,2 liter Aansluitwaarde: 3100 W INCLUSIEF: 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster 1 rvs ovenschaal diepte 20 mm 1 geperforeerde druipplaat diepte 40 mm 1 inzetrooster 1 ovenrooster met stop 1 kerntemperatuurmeter Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar) 64 personaliseerbare recepten 56 automatische programma’s Vapor Clean functie Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Bordenverwarming, Rijzen, Sabbath Overige opties: Warmhouden, Eco Light, Quick Start, Instellen taal, Digitale klok, Tonen Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 250° C Mantelkoeling 3 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Soft Close systeem SmegConnect met Wi-Fi Magnetron vermogen: 1000 W Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 40 lïter Aansluitwaarde: 3100 W INCLUSIEF: 1 glazen vangschaal 1 inzetrooster 1 ovenrooster met stop Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar) 76

SF4390VCX1 €1979,00 COMPACTE COMBI-STOOMOVEN, 45 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ROESTVRIJSTAAL SF4390MCX €1419,00 COMPACTE OVEN MET MAGNETRON, 45 CM, ROESTVRIJSTAAL kWECO logic 45 cm 41 lt 3 kWECO logic 45 cm 40 lt 3 g g LCD Display 14 functies LCD Display 13 functies 20 automatische programma's Vapor Clean functie Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Rijzen, Sabbath Overige opties: Warmhouden, Eco Light ECO-Logic optie Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 250° C Mantelkoeling 3 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare oven deur Soft Close systeem Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 41 liter Inhoud waterreservoir: 1,2 liter Aansluitwaarde: 3100 W INCLUSIEF: 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster 1 rvs ovenschaal diepte 20 mm 1 geperforeerde druipplaat diepte 40 mm 1 inzetrooster 1 ovenrooster met stop 20 automatische programma's Vapor Clean functie Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Rijzen, Sabbath Overige opties: Warmhouden, Eco Light, Quick Start ECO-Logic optie Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 250° C Mantelkoeling 3 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Soft Close systeem Magnetron vermogen: 1000 W Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 40 lïter Aansluitwaarde: 3100 W INCLUSIEF: 1 glazen vangschaal 1 inzetrooster 1 ovenrooster met stop 77 CLASSICI

SFP4390XPZ COMPACTE OVEN V.V. PYROLYSE EN PIZZAFUNCTIE, 45 CM, ROESTVRIJSTAAL €1349,00 45 cm 36 lt ECO light 3 kWECO logic 4 g ECO P LCD display 10 functies 20 automatische programma’s Pyrolyse functie Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Rijzen, Sabbath Pizza functie Eco-Logic optie Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30 - 250°C Mantelkoeling Vermogen grill: 2000 W 3 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare ovendeur Soft Close systeem Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 36 liter Aansluitwaarde: 3100 W INCLUSIEF: 1 vangschaal (40mm) met inzetrooster 1 ovenrooster met stop Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar) Pizzasteen met afdekplaat, pizzaschep ACCESSOIRE: KP43P Deurkit t.b.v. pyrolyse ovens €349,00 78

SF4390MX €1279,00 COMPACTE MAGNETRON MET GRILL, 45 CM, ROESTVRIJSTAAL kWECO logic 45 cm 40 lt 3 g LCD Display 5 functies Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht Overige opties: Eco Light, Quick Start ECO-Logic optie Temperatuur van instelbaar 50° tot 250° C Mantelkoeling 3 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Soft Close systeem Magnetron vermogen: 1000 W Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 40 lïter Aansluitwaarde: 3300 W INCLUSIEF: 1 ovenrooster met stop 'Baker' (crisp) schaal 79 CLASSICI

MP322X1 COMPACTE MAGNETRON MET GRIL, NISMAAT 38 CM, ROESTVRIJSTAAL €679,00 g 6 functies Pizza functie Geschikt voor inbouw in bovenkast Elektronische programmeerklok met timer en automatische in- en uitschakeling Rvs interieur 1 LED Display Neerklapbare grill Elektronische programmeerklok met timer Magnetron vermogen: 850 W Kinderbeveiliging Veiligheidsthermostaat Mantelkoeling Netto inhoud: 22 liter Aansluitwaarde: 2700 W INCLUSIEF: 1 ovenrooster 80

CMS4303X €2599,00 VOLAUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE, 45 CM, ROESTVRIJSTAAL TFT kleurendisplay Touch Control bediening 5 koffie sterkteniveaus: extra light, light, medium, strong en extra strong 5 programmeerbare waterhoeveelheden: espresso (small), normaal en large 3 in te stellen koffietemperaturen 1 of 2 kopjes koffie per keer Geschikt voor koffiebonen en gemalen koffie Automatische Cappuccino functie met uinneembaar melkreservoir Heet water tap (voor bijv. thee) Automatische inschakeling programmeerbaar Automatisch ontkalken Automatisch spoelen Koffiebonen reservoir Kopjeshouder, verwarmd Gemalen koffiereservoir Koffiebonen reservoir voor 350 gram bonen Lekbak Inhoud waterreservoir: 2,4 liter Pompdruksysteem: 15 bar Aansluitwaarde: 1350 W 81 CLASSICI

CMS4303X 82

CVI338RWX2 €3699,00 ONDERBOUW WIJNKLIMAATKAST, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A, WIFI, NISMAAT 82 CM CVI318RWX2 €2899,00 INTEGREERBARE WIJNKLIMAATKAST, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A+, WIFI, NISMAAT 45 CM 40 38 Touch Control bediening Anti-uv glas in deur Anti-geur filter Touch Control bediening Dubbele glazendeur, Anti- UV Anti-geur filter Akoestisch temperatuuralarm LED Display Kinderbeveiliging 2 instelbare temperatuurzones Automatisch ontdooien LED binnenverlichting 3 uitneembare houtenleggers op telescopische geleiders Actief koolstoffilter Netto inhoud: 103 liter WiFi-connectiviteit: wijnklimaatkast op afstand te bedienen via de SmegConnect app Jaarlijks energieverbruik: 143 KWh Maximum capaciteit: 38 flessen (0,75 liter) Aansluitwaarde: 40 W Linksdraaiend beschikbaar: CVI338LWX2 Akoestisch temperatuuralarm LED Display Kinderbeveiliging 1 instelbare temperatuurzone Automatisch ontdooien LED binnenverlichting 2 uitneembare houtenleggers op telescopische geleiders Actief koolstoffilter Netto inhoud: 46 liter WiFi-connectiviteit: wijnklimaatkast op afstand te bedienen via de SmegConnect app Jaarlijks energieverbruik: 105 KWh Maximum capaciteit: 18 flessen (0,75 liter) Aansluitwaarde: 40 W Linksdraaiend beschikbaar: CVI318LWX2 83 CLASSICI

CVI338LWX2 84

CPS315X €1309,00 SOMMELIER LADE,15CM, ROESTVRIJSTAAL CPR315X €789,00 WARMHOUDLADE,15CM, ROESTVRIJSTAAL CP315X €539,00 OPBERGLADE, 15CM, ROESTVRIJSTAAL Push-pull opening Maximaal laadgewicht: 15 kg Inbegrepen accessoires: Champagnetang, Wijnvacumeerpompje, 2 kurken, Druppelvanger, Rvs schenktuit, Anti-drup kurk, Stalen kurk t.b.v. mousserende wijn/ champagne, Wijn-/ champagnestopper, Sommeliermes GHEMME, Rode wijn kurk, Wijnthermometer, Decanteertrechter met houten handvat Optioneel voor SF4395 en SF(P)4390 en CVI318 modellen Push-pull opening Inhoud: 21 liter Maximaal laadgewicht: 15 kg Bedieningsknoppen Temperatuur 30°C tot 80°C Opnieuw opwarmen Geschikt voor het verwarmen van servies Warmhouden van voedsel en slowcooking Inbegrepen accessoire: Antislip matje Optioneel voor SF4395 en SF(P)4390 en CVI318 modellen Push-pull opening Inhoud: 22 liter Maximaal laadgewicht: 15 kg Inbegrepen accessoire: Antislip matje Optioneel voor SF4395 en SF(P)4390 en CVI318 modellen 85 CLASSICI

CPS315X 86

GKC95-3NLK €709,00 GASKOOKPLAAT, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL PV395LCNNLK GASKOOKPLAAT, 90 CM, ZWART GLAS €1449,00 5 branders 5 branders: Linksvoor: 4.10 kW Linksachter: 1.80 kW Midden: 2.90 kW Rechtsachter: 2.60 kW Rechtsvoor: 1.10 kW Thermobeveiliging Elektronische vonkontsteking in de knoppen Gietijzeren pannendragers Gasaansluiting: onderzijde rechtsachter 1 superbrander 6,00 kW 1 sterke brander 2,70 kW 2 normale branders 1,70 kW 1 kleine brander 1,10 kW Elektronische vonkontsteking in de knoppen Thermobeveiliging Gietijzeren pannendragers 87 CLASSICI

GKOC64NLK €659,00 SEMI INBOUW (VLAK OPBOUW) TE INTEGREREN GASKOOKPLAAT, 60 CM, ROESTVRIJSTAAL 4 branders Links: 3.90 kW Midden achter: 1.05 kW Midden: 1.05 kW Rechts: 2.50 kW Thermobeveiliging Elektronische vonkontsteking in de knoppen Gietijzeren pannendragers Branderdeksels van emaille Gasaansluiting: onderzijde linksachter 88

KD150HXE €1.479,00 WANDSCHOUWKAP, 150 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A+, RANDAFZUIGING KD120HXE €1.329,00 WANDSCHOUWKAP, 120 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A+, RANDAFZUIGING Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Bedieningsknoppen Type verlichting: LED lamp 5 rvs vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Rvs vetfilters Capaciteit P0: 830 m³/h Vermogen motor: 275 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 279 W ACCESSOIRE: KITALLFC Universeel koolfilter uitwasbaar €399,00 I II III INT Aantal snelheden 292 415 626 787 49 58 67 72 Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Bedieningsknoppen Type verlichting: LED lamp 4 rvs vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Rvs vetfilters Capaciteit P0: 820 m³/h Vermogen motor: 275 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 179 W ACCESSOIRE: KITALLFC Universeel koolfilter uitwasbaar €399,00 I II III INT 287 389 606 777 49 58 67 73 89 CLASSICI

KD100HXE €1199,00 WANDSCHOUWKAP, 100 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A+, RANDAFZUIGING Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Classici bedieningsknoppen Type verlichting: LED lamp 3 rvs vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Rvs vetfilters Capaciteit P0: 830 m³/h Vermogen motor: 275 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 277 W ACCESSOIRE: KITALLFC Universeel koolfilter uitwasbaar €399,00 I II III INT 297 431 639 792 49 58 67 72 90

KD90HAE €999,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, MAT ANTRACIET, ENERGIEKLASSE A+, RANDAFZUIGING KD90HNE €999,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A+, RANDAFZUIGING KD90HXE €999,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A+, RANDAFZUIGING Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Bedieningsknoppen Type verlichting: LED lamp 3 rvs vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Rvs vetfilters Capaciteit P0: 815 m³/h Vermogen motor: 275 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 277 W I II III INT 288 421 630 781 48 63 67 72 91 CLASSICI

CS150NLK €6599,00 KOOKCENTRUM "OPERA", 150 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A KOOKPLAAT: 1 ovenrooster met stop Vuurvaste steen + deksel + pizzapallet 3 katalysewanden OVEN 77 lt 4 OVEN RECHTS 41 lt KOOKPLAAT: 7 kookzones Linksvoor: 4.20 kW Linksachter: 1.80 kW Middenvoor: 1.00 kW Middenachter: 3.00 kW Rechtsvoor: 1.00 kW Rechtsachter: 1.90 kW Rechts: 5.00 kW Midden: Grill met tefloncoating (grill- en warmhoudplaat) 1,60 kW Elektronische vonkontsteking in de knoppen Gietijzeren pannendragers Thermobeveiliging OVEN: 8 functies Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal Temperatuur instelbaar van 50° tot 250°C Metalen rekken, 4 kookniveaus Netto inhoud: 77 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Ever Clean Emaile Binnendeur volledig glas Opberglade OVEN RECHTS: Metalen rekken, 4 kookniveaus Mantelkoeling Ever Clean emaile Elektronische kookwekker met einde kooktijd Geluidssignaal Netto inhoud: 41 liter Grillweerstand 1700 W INCLUSIEF: 2 bakplaten 2 ovenroosters met stop 1 gietijzeren wokring Upstand (verwijderbaar) 1 ovenroosters 40 mm 92 4 Opberglade Gasaansluiting: rechtsachter Aansluitwaarde: 8000 W ACCESSOIRES: KIT1A5-5 Wandpaneel 150x75 cm RVS KIT2A5-5 Plint RVS KIT4A5-5 Verhoogde plint voor gebruik i.c.m. KIT3-6 PARMAXL Gietijzeren grillplaat TPKX Tepanyaki grillplaat KIT3-6 Verhogingsset RVS (5 cm) €239,00 €149,00 €149,00 €149,00 €359,00 €129,00

CS120NLK €6299,00 KOOKCENTRUM "OPERA", 120 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A KOOKPLAAT: ACCESSOIRES: KIT1A3-6 Wandpaneel 120X75 CM RVS PARMAXL OVEN 77 lt 4 OVEN RECHTS 36 lt KOOKPLAAT: 6 branders Linksvoor: 4.20 kW Linksachter: 1.80 kW Middenvoor: 1.05 kW Middenachter: 3.00 kW Rechtsvoor: 1.05 kW Rechtsachter: 1.90 kW Grill (grill- en warmhoudplaat) 1,60 kW Elektronische vonkontsteking in de knoppen Gietijzeren pannendragers Thermobeveiliging OVEN: 8 functies Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal Temperatuur instelbaar van 50° tot 250°C Grote grill 3850 W Metalen rekken, 4 kookniveaus Netto inhoud: 77 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Ever Clean Emaile OVEN RECHTS: Metalen rekken, 4 kookniveaus Mantelkoeling Temperatuur instelbaar van 50° tot 220°C Ever Clean emaile Netto inhoud: 36 liter Grote grill 2050 W INCLUSIEF: 3 bakplaten 3 ovenroosters met stop 1 gietijzeren wokring Upstand (verwijderbaar) 1 braadspit Opberglade Aansluitwaarde: 6800 W 93 4 Gietijzeren grillplaat TPKX Tepanyaki grillplaat KIT3-6 Verhogingsset RVS (5 cm) KIT2A3-2 Plint RVS KIT4A3 Verhoogde plint voor gebruik i.c.m. KIT3-6 €199,00 €149,00 €359,00 €129,00 €139,00 €149,00 CLASSICI

A1PYID-9 €4999,00 KOOKCENTRUM "OPERA" V.V. INDUCTIEKOOKPLAAT EN PRYOLYSE, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A+ KOOKPLAAT: ACCESSOIRES: KIT1A1PYID-9 Wandpaneel 90x75 cm roestvrijstaal TPK OVEN 4 114 lt Tepanyaki grillplaat GRIDDLE Gietijzeren grillplaat, geschikt voor inductie KIT2A1-9 RVS Plint KIT4A1 RVS KOOKPLAAT: 5 kookzones Linksvoor: 1.40 kW, 2.20 kW Linksachter: 1.85 kW, 3.00 kW Midden: 2.60 kW, 3.70 kW Rechtsachter: 2.30 kW, 3.70 kW Rechtsvoor: 1.40 kW, 2.20 kW Automatische stop bij oververhitting Restwarmteindicatie OVEN: 11 functies 50 recepten programma's 10 gepersonaliseerde recepten Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal 3 ventilatoren Temperatuur instelbaar van 50° tot 280°C Grote grill 2900 W Metalen rekken, 5 kookniveaus Soft Close systeem Netto inhoud: 114 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Pyrolyse functie Ever Clean Emaile Binnendeur volledig glas Opberglade 3 ventilatoren INCLUSIEF: 2 ovenroosters 40 mm 2 ovenroosters met stop 1 braadspit Telescopische geleiders (1 niveau, deels uitschuifbaar) Upstand (verwijderbaar) Opberglade Aansluitwaarde: 11400 W Verhoogde plint voor gebruik i.c.m. KIT3-6 KIT600A1-9 Afdekstrip ventilatiegaten KITH95A1X Verhogingsset 5 cm RVS, incl. plint KIT4A3 Verhoogde plint voor gebruik i.c.m. KIT3-6 €279,00 €469,00 €349,00 €119,00 €129,00 €39,00 €249,00 €149,00 94

A1NLK-9 €3349,00 INDUCTIEFORNUIS, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A+ A1ANLK-9 €3349,00 INDUCTIEFORNUIS, 90 CM, ANTRACIET, ENERGIEKLASSE A+ KOOKPLAAT: ACCESSOIRES: KIT1A1-9 OVEN 114 lt Wandpaneel RVS 90x75 cm KIT2A1-9 RVS Plint KIT4A1 RVS Verhoogde plint voor gebruik i.c.m. KIT3-6 KIT4A1A Antraciet KOOKPLAAT: 6 branders Linksvoor: 4.20 kW Linksachter: 3.00 kW Middenvoor: 1.00 kW Middenachter: 1.80 kW Rechtsvoor: 1.80 kW Rechtsachter: 3.00 kW Elektronische vonkontsteking in de knoppen Gietijzeren pannendragers Thermobeveiliging OVEN: 10 functies 50 recepten programma's 10 gepersonaliseerde recepten Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal 3 ventilatoren Temperatuur instelbaar van 50° tot 280°C Grote grill 2900 W Metalen rekken, 5 kookniveaus Soft Close systeem Netto inhoud: 114 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Zelfreinigend katalyse-emaille Ever Clean Emaile Binnendeur volledig glas Opberglade INCLUSIEF: 2 ovenroosters 40 mm 2 ovenroosters met stop 1 braadspit Telescopische geleiders (1 niveau, deels uitschuifbaar) Upstand (verwijderbaar) Opberglade Aansluitwaarde: 3000 W Verhoogde plint voor gebruik i.c.m. KIT3-6 KIT600A1-9 Afdekstrip ventilatiegaten KITH95A1X Verhogingsset 5 cm RVS, incl. plint TPKX Tepanyaki grillplaat €179,00 €119,00 €129,00 €129,00 €39,00 €249,00 €359,00 95 CLASSICI

VICTORIA De producten uit de Victoria lijn worden gekenmerkt door tijdloos klassiek design, waarbij aandacht is voor het kleinste detail, zoals het Smeg logo in retro stijl. Ook de speciale chromen bedieningsknoppen en handvaten geven de producten een bijzondere uitstraling. Exclusief ontwerp in combinatie met de laatste technologie en het gebruik van hoogwaardige materialen kenmerken de producten uit de Victoria lijn van Smeg.

SFP6925PPZE1 €1699,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN V.V. PYROLYSE, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A+, CRÈME SFP6925NPZE1 €1699,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN V.V. PYROLYSE, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ZWART SFP6925XPZE1 €1699,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN V.V. PYROLYSE, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ROESTVRIJSTAAL kWECO logic 65 lt g ECO LCD Display 10 functies Pyrolyse functie 20 automatische programma's Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Rijzen, Sabbath Overige opties: Warmhouden, Eco Light Pizza functie ECO-Logic optie Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 280° C Mantelkoeling Vermogen grill 2700 W 5 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare oven deur Soft Close systeem Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 65 liter Aansluitwaarde: 3000 W INCLUSIEF: 1 bakplaat (20 mm) 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster 1 inzetrooster 2 roosters met stop 1 paar Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar) Pizzasteen met afdekplaat, pizzaschep 98

SF6922PPZE1 €1449,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A+, CRÈME SF6922NPZE1 €1449,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ZWART SF6922XPZE1 €1449,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ROESTVRIJSTAAL kWECO logic 65 lt g LCD Display 10 functies Vapor Clean functie 20 automatische programma's Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Rijzen, Sabbath Overige opties: Warmhouden, Eco Light Pizza functie ECO-Logic optie Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 280° C Mantelkoeling Vermogen grill 2700 W 5 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare oven deur Soft Close systeem Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 65 liter Aansluitwaarde: 3000 W INCLUSIEF: 1 bakplaat (20 mm) 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster 1 inzetrooster 2 roosters met stop 1 paar Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar) Pizzasteen met afdekplaat, pizzaschep 99 VICTORIA

SF6905P1 €879,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A, CRÈME SF6905N1 €879,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A, ZWART SF6905X1 €879,00 MULTIFUNCTIONELE OVEN, 60 CM, ENERGIEKLASSE: A, ROESTVRIJSTAAL 70 lt 8 functies Vapor Clean functie Overige functies: Ontdooien op tijd Temperatuur van instelbaar 50° tot 250° C Mantelkoeling Vermogen grill 2700 W 5 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare oven deur Ever Clean Emaille Halogeenlamp Netto inhoud: 70 liter Aansluitwaarde: 3000 W INCLUSIEF: 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster 1 inzetrooster 1 ovenrooster met stop 100

SF4920VCP1 €2089,00 COMPACTE COMBI-STOOMOVEN, 45 CM, ENERGIEKLASSE: A+, CRÈME SF4920VCN1 €2089,00 COMPACTE COMBI-STOOMOVEN, 45 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ZWART SF4920VCX1 €2089,00 COMPACTE COMBI-STOOMOVEN, 45 CM, ENERGIEKLASSE: A+, ROESTVRIJSTAAL kWECO logic 45 cm 41 lt 3 g LCD Display 14 functies Vapor Clean functie 20 automatische programma's Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Rijzen, Sabbath Overige opties: Warmhouden, Eco Light ECO-Logic optie Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 250° C Mantelkoeling 3 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Uitneembare oven deur Soft Close systeem Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 41 liter Inhoud waterreservoir: 1,2 liter Aansluitwaarde: 3100 W INCLUSIEF: 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster 1 rvs ovenschaal diepte 20 mm 1 geperforeerde druipplaat diepte 40 mm 1 inzetrooster 1 ovenrooster met stop 101 VICTORIA

SF4920MCP1 €1669,00 COMPACTE OVEN MET MAGNETRON, 45 CM, CRÈME SF4920MCN1 €1669,00 COMPACTE OVEN MET MAGNETRON, 45 CM, ZWART SF4920MCX1 €1669,00 COMPACTE OVEN MET MAGNETRON, 45 CM, ROESTVRIJSTAAL kWECO logic 40 lt 3 45 cm g LCD Display 13 functies Vapor Clean functie 20 automatische programma's Overige functies: Ontdooien op tijd, Ontdooien op gewicht, Rijzen, Sabbath Overige opties: Warmhouden, Eco Light, Quick Start ECO-Logic optie Snel voorverwarmen Temperatuur instelbaar van 30° tot 250° C Mantelkoeling 3 kookniveaus Akoestisch alarm einde kooktijd Soft Close systeem Magnetron vermogen: 1000 W Ever Clean Emaille Halogeenlamp Kinderbeveiliging Netto inhoud: 40 lïter Aansluitwaarde: 3100 W INCLUSIEF: 1 glazen vangschaal 1 inzetrooster 1 ovenrooster met stop 102

SF4920MCX1 103

SF4920VCX1 104

CPR915P €859,00 WARMHOUDLADE, 15CM, CRÈME CPR915N €859,00 WARMHOUDLADE, 15CM, ZWART CPR915X €859,00 WARMHOUDLADE, 15CM, ROESTVRIJSTAAL Push-pull opening Inhoud: 21 liter Maximaal laadgewicht: 15 kg Temperatuur 30°C tot 80°C Opnieuw opwarmen Geschikt voor het verwarmen van servies Warmhouden van voedsel en slowcooking Inbegrepen accessoires: Antislip matje Optioneel voor SF4920-modellen 105 VICTORIA

SR975NGHNLK GASKOOKPLAAT, 70 CM, ZWART €769,00 5 branders Linksvoor: 1.10 kW Linksachter: 2.60 kW Midden: 5.00 kW Rechtsachter: 1.70 kW Rechtsvoor: 1.70 kW Elektronische vonkontsteking in de knoppen Gietijzeren pannendragers Inbouwmaten van kookplaat 60 cm 106

SI964PM €1349,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, 60 CM, CRÈME SI964NM €1349,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, 60 CM, ZWART SI964XM €1349,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, 60 CM, ROESTVRIJSTAAL P kWECO logic 4 inductie kookzones met booster Linksvoor: Ø 23.0 cm, 2.30 kW, 3.00 kW Linksachter: Ø 16.0 cm, 1.30 kW, 1.40 kW Rechtsachter: Ø 23.0 cm, 2.30 kW, 3.00 kW Rechtsvoor: Ø 16.0 cm, 1.30 kW, 1.40 kW 9 vermogensniveaus Restwarmteindicatie Quick start ECO-Logic optie Automatische herkenning panafmeting Auto-stop bij oververhitting Automatische uitschakeling bij i.g.v. onbedekte zone Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 7400 W 107 VICTORIA

KT110PE €1159,00 WANDSCHOUWKAP, 110 CM, CREME, ENERGIEKLASSE A, RANDAFZUIGING KT110BLE €1159,00 WANDSCHOUWKAP, 110 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A, RANDAFZUIGING Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Type verlichting: LED lamp 4 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Aluminium vetfilters Capaciteit P0: 820 m³/h Vermogen motor: 275 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 278 W ACCESSOIRE: FLT6 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €59,00 I II III INT 326 439 554 784 KTR110XE 49 57 63 71 1199 WANDSCHOUWKAP, 110 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A, RANDAFZUIGING 108

KT100PE €1139,00 WANDSCHOUWKAP, 100 CM, CREME, ENERGIEKLASSE A, RANDAFZUIGING KT100BLE €1139,00 WANDSCHOUWKAP, 100 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A, RANDAFZUIGING Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Victoria bedieningsknoppen Bedieningsknoppen Type verlichting: LED lamp 3 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Aluminium vetfilters Capaciteit P0: 820 m³/h Vermogen motor: 275 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 277 W ACCESSOIRE: FLT6 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €59,00 I II III INT 334 424 606 787 51 58 64 73 109 VICTORIA

KT90PE €1119,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, CREME, ENERGIEKLASSE A, RANDAFZUIGING KT90BLE €1119,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A, RANDAFZUIGING Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Victoria bedieningsknoppen Bedieningsknoppen Type verlichting: LED lamp 3 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Aluminium vetfilters Capaciteit P0: 820 m³/h Vermogen motor: 275 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 278 W ACCESSOIRES: FLT6 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie KITCMNKPU Schachtverlenging t.b.v. KT90PE, Crème KITCMNKBU Schachtverlenging t.b.v. KT90BLE, Zwart KITCMNKXU Schachtverlenging t.b.v. KTR90XE, Rvs €59,00 €139,00 €139,00 €139,00 I II III INT 334 439 567 788 KTR90XE 49 57 61 69 €1119,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A, RANDAFZUIGING 110

KTR90XE 111

TR4110IP €5399,00 INDUCTIEFORNUIS, 110 CM, CRÈME, ENERGIEKLASSE A TR4110IBL €5399,00 INDUCTIEFORNUIS, 110 CM, ZWART, ENERGIEKLASSE A KOOKPLAAT: GRILL OVEN: 36 lt OVEN 61 lt 4 Mantelkoeling Temperatuur van 50° tot 260° C Ever Clean emaille OVEN RECHTS 60 lt 4 KOOKPLAAT: 5 kookzones Linksvoor: 1.30 kW, 1.40 kW Linksachter: 2.30 kW, 3.00 kW Midden: 2.30 kW, 3.00 kW Rechtsachter: 2.30 kW, 3.00 kW Rechtsvoor: 1.30 kW, 1.40 kW Automatische herkenning panafmeting Automatische stop bij oververhitting OVEN: 6 functies Elektronisch display met 5 knoppen Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal Temperatuur instelbaar van 50° tot 260°C Grote grill 2700 W Metalen rekken, 4 kookniveaus Netto inhoud: 61 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Vapor Clean functie Ever Clean Emaile Binnendeur volledig glas OVEN RECHTS: Metalen rekken, 4 kookniveaus Mantelkoeling Temperatuur instelbaar van 50° - 260° C Maximum temperatuur: 260° C Ever Clean emaile Netto inhoud: 60 liter Grillweerstand 1700 W Vapor Clean functie Metalen rekken, 5 kookniveaus Grote grill 2700 W Elektrische grill Grote grill 2700 W Metalen rekken, 2 kookniveaus Netto inhoud: 36 liter INCLUSIEF: 2 vangschalen(40 mm) 4 ovenroosters met stop Telescopische geleiders (1 niveau, deels uitschuifbaar) Upstand (verwijderbaar) Opberglade Aansluitwaarde: 19500 W ACCESSOIRES: TPK Tepanyaki grillplaat GRIDDLE Gietijzeren grillplaat, geschikt voor inductie KIT600TR4110 Afdekstrip ventilatiegaten KIT1TR41N Wandpaneel zwart metaal (109,5x75 cm) KITH4110 Verhogingsset 5 cm incl. plint, zwart €469,00 €349,00 €79,00 €659,00 €229,00 GRILLOVEN: 2 112

TR4110IX €5499,00 INDUCTIEFORNUIS, 110 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A KOOKPLAAT: GRILL OVEN: 36 lt OVEN 61 lt 4 Mantelkoeling Temperatuur van 50° tot 260° C Ever Clean emaille Grote grill 2700 W OVEN RECHTS 60 lt 4 KOOKPLAAT: 5 kookzones Linksvoor: 1.30 kW, 1.40 kW Linksachter: 2.30 kW, 3.00 kW Midden: 2.30 kW, 3.00 kW Rechtsachter: 2.30 kW, 3.00 kW Rechtsvoor: 1.30 kW, 1.40 kW Automatische herkenning panafmeting Automatische stop bij oververhitting OVEN: 6 functies Elektronisch display met 5 knoppen Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal Temperatuur instelbaar van 50° tot 260°C Grote grill 2700 W Metalen rekken, 4 kookniveaus Netto inhoud: 61 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Vapor Clean functie Ever Clean Emaile Binnendeur volledig glas OVEN RECHTS: Metalen rekken, 4 kookniveaus Mantelkoeling Temperatuur instelbaar van 50° - 260° C Ever Clean emaile Netto inhoud: 60 liter Grillweerstand 1700 W Vapor Clean functie Metalen rekken, 5 niveaus Grote grill 2700 W Metalen rekken, 2 kookniveaus Netto inhoud: 36 liter INCLUSIEF: 2 vangschalen (40 mm) 4 ovenroosters met stop Telescopische geleiders (1 niveau, deels uitschuifbaar) Upstand (verwijderbaar) Opberglade Aansluitwaarde: 19500 W ACCESSOIRES: TPK Tepanyaki grillplaat GRIDDLE Gietijzeren grillplaat, geschikt voor inductie KIT600TR4110 Afdekstrip ventilatiegaten KIT1TR41N Wandpaneel zwart metaal (109,5x75 cm) KITH4110 Verhogingsset 5 cm incl. plint, zwart €469,00 €349,00 €79,00 €659,00 €229,00 GRILLOVEN: 2 113 VICTORIA

TR4110NNLK GASFORNUIS, 110 CM, ZWART, ENERGIEKLASSE A €4999,00 KOOKPLAAT: GRILL OVEN: 36 lt OVEN 61 lt 4 Mantelkoeling Temperatuur van 50° tot 260° C Ever Clean emaille Grote grill 2700 W OVEN RECHTS 60 lt 4 KOOKPLAAT: 7 kookzones Links: 4.20 kW Linksvoor: 1.00 kW Linksachter: 2.90 kW Achteraan centraal: 1.00 kW Rechtsvoor: 1.80 kW Rechtsachter: 1.80 kW Elektronische vonkontsteking in de knoppen Gietijzeren pannendragers Thermobeveiliging OVEN: 6 functies Elektronisch display met 5 knoppen Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal Temperatuur instelbaar van 50° tot 260°C Grote grill 2700 W Metalen rekken, 4 kookniveaus Netto inhoud: 61 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Vapor Clean functie Ever Clean Emaile Binnendeur volledig glas OVEN RECHTS: Metalen rekken, 4 kookniveaus Mantelkoeling Temperatuur instelbaar van 50° - 260° C Ever Clean emaile Netto inhoud: 60 liter Vapor Clean functie Grote grill 2700 W Metalen rekken, 2 kookniveaus Netto inhoud: 36 liter INCLUSIEF: 2 vangschalen (40 mm) 4 ovenroosters met stop Telescopische geleiders (1 niveau, deels uitschuifbaar) Upstand (verwijderbaar) Opberglade Aansluitwaarde: 8400 W ACCESSOIRES: TPKTR Tepanyaki grillplaat KIT600TR4110 Afdekstrip ventilatiegaten BGTR4110 Gietijzeren grillplaat KIT1TR41N Wandpaneel zwart metaal (109,5x75 cm) KITH4110 Verhogingsset 5 cm incl. plint, zwart €259,00 €79,00 €129,00 €659,00 €229,00 GRILLOVEN: 2 114

TR103IP €5299,00 INDUCTIEFORNUIS, 100 CM, CRÈME, ENERGIEKLASSE A TR103IBL €5299,00 INDUCTIEFORNUIS, 100 CM, ZWART, ENERGIEKLASSE A KOOKPLAAT: Mantelkoeling Temperatuur van 50° tot 260° C Ever Clean emaille OVEN 61 lt 4 OVEN RECHTS 66 lt KOOKPLAAT: 5 kookzones Linksvoor: 1.30 kW, 1.40 kW Linksachter: 2.30 kW, 3.00 kW Midden: 2.30 kW, 3.00 kW Rechtsachter: 1.30 kW, 1.40 kW Rechtsvoor: 2.30 kW, 3.00 kW Rechtsachter: 2.90 kW Thermobeveiliging OVEN: 8 functies Elektronisch display met 5 knoppen Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal Temperatuur instelbaar van 50° tot 260°C Grote grill 2700 W Metalen rekken, 4 kookniveaus Netto inhoud: 61 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Vapor Clean functie Ever Clean Emaile Binnendeur volledig glas OVEN RECHTS: Metalen rekken, 9 kookniveaus Mantelkoeling Temperatuur instelbaar van 50° - 245° C Ever Clean emaile Netto inhoud: 66 liter GRILL OVEN: 36 lt GRILLOVEN: 2 2 9 1 halogeenlamp 40 W Elektrische grill Grote grill 2700 W Metalen rekken, 2 kookniveaus Deur met 1 thermoreflecterend glas Netto inhoud: 36 liter INCLUSIEF: 1 vangschaal (40 mm) 2 ovenroosters met stop Telescopische geleiders (1 niveau, deels uitschuifbaar) Upstand (verwijderbaar) 4 roosters met stop Aansluitwaarde: 20000 W ACCESSOIRES: TPK Tepanyaki grillplaat GRIDDLE Gietijzeren grillplaat, geschikt voor inductie KIT1TR103 Wandpaneel zwart metaal (100x75 cm) €469,00 €349,00 €639,00 115 VICTORIA

TR93IP €4899,00 INDUCTIEFORNUIS, 90 CM, CRÈME, ENERGIEKLASSE A TR93IBL €4899,00 INDUCTIEFORNUIS, 90 CM, ZWART, ENERGIEKLASSE A TR93IX €4999,00 INDUCTIEFORNUIS, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A KOOKPLAAT: Mantelkoeling Temperatuur van 50° tot 260° C Ever Clean emaille Grote grill 2700 W OVEN 61 lt 4 INCLUSIEF: OVEN RECHTS 61 lt 9 KOOKPLAAT: 5 kookzones Linksvoor: 1.30 kW, 1.40 kW Linksachter: 2.30 kW, 3.00 kW Midden: 2.30 kW, 3.00 kW Rechtsachter: 1.30 kW, 1.40 kW Rechtsvoor: 2.30 kW, 3.00 kW Automatische herkenning panafmeting Automatische stop bij oververhitting OVEN: 8 functies Elektronisch display met 5 knoppen Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal Temperatuur instelbaar van 50° tot 260°C Grote grill 2700 W Metalen rekken, 4 kookniveaus Netto inhoud: 61 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Ever Clean Emaile Binnendeur volledig glas OVEN RECHTS: Metalen rekken, 9 kookniveaus Mantelkoeling Temperatuur instelbaar van 50° - 245° C Ever Clean emaile Netto inhoud: 61 liter GRILL OVEN: 36 lt GRILLOVEN: 2 1 vangschaal (40 mm) 2 ovenroosters met stop Telescopische geleiders (1 niveau, deels uitschuifbaar) Upstand (verwijderbaar) 4 roosters met stop 2 Aansluitwaarde: 19400 W ACCESSOIRES: TPK Tepanyaki grillplaat GRIDDLE Gietijzeren grillplaat, geschikt voor inductie KIT1TR9N Wandpaneel zwart metaal (89,5x75 cm) KIT600TR93 Afdekstrip ventilatiegaten KITH93 Verhogingsset 5 cm incl. plint, zwart €469,00 €349,00 €619,00 €79,00 €229,00 Metalen rekken, 2 kookniveaus Netto inhoud: 36 liter 116

TR93NNLK GASFORNUIS, 90 CM, ZWART, ENERGIEKLASSE A €3999,00 KOOKPLAAT: OVEN 61 lt 4 OVEN RECHTS 61 lt 2 9 KOOKPLAAT: 6 branders Linksvoor: 4.20 kW Linksachter: 1.00 kW Middenvoor: 1.00 kW Middenachter: 1.80 kW Rechtsvoor: 1.80 kW Rechtsachter: 2.90 kW Elektronische vonkontsteking in de knoppen Gietijzeren pannendragers Thermobeveiliging OVEN: 8 functies Elektronisch display met 5 knoppen Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal Temperatuur instelbaar van 50° tot 260°C Grote grill 2700 W Metalen rekken, 4 kookniveaus Netto inhoud: 61 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Vapor Clean functie Ever Clean Emaile Binnendeur volledig glas OVEN RECHTS: Metalen rekken, 9 kookniveaus Mantelkoeling Temperatuur instelbaar van 50° - 245° C Ever Clean emaile Netto inhoud: 61 liter 117 VICTORIA

TR90IP9 €3999,00 INDUCTIEFORNUIS, 90 CM, CRÈME, ENERGIEKLASSE A TR90IBL9 €3999,00 INDUCTIEFORNUIS, 90 CM, ZWART, ENERGIEKLASSE A TR90IX9 €4099,00 INDUCTIEFORNUIS, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A KOOKPLAAT: ACCESSOIRES: TPK Tepanyaki grillplaat GRIDDLE OVEN 114 lt Gietijzeren grillplaat, geschikt voor inductie KIT1TR9N Wandpaneel zwart metaal (89,5x75 cm) KITHTR90 Verhogingsset 5 cm incl. plint, zwart KOOKPLAAT: 5 kookzones Linksvoor: 1.30 kW, 1.40 kW Linksachter: 2.30 kW, 3.00 kW Midden: 2.30 kW, 3.00 kW Rechtsachter: 1.30 kW, 1.40 kW Rechtsvoor: 2.30 kW, 3.00 kW Automatische herkenning panafmeting Automatische stop bij oververhitting OVEN: 9 functies Elektronisch display met 5 knoppen Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal Temperatuur instelbaar van 50° tot 260°C Grote grill 2900 W Metalen rekken, 5 kookniveaus Soft Close systeem Netto inhoud: 114 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Vapor Clean functie Ever Clean Emaile Binnendeur volledig glas INCLUSIEF: 2 ovenroosters 40 mm 2 ovenroosters met stop 1 braadspit Upstand (verwijderbaar) Opberglade Aansluitwaarde: 14300 W €469,00 €349,00 €619,00 €229,00 118

TR90NNLK9 GASFORNUIS, 90 CM, ZWART, ENERGIEKLASSE A €3099,00 KOOKPLAAT: ACCESSOIRES: TPKTR9 Tepanyaki grillplaat BGTR9 OVEN 114 lt KOOKPLAAT: 5 kookzones Linksvoor: 3.00 kW Linksachter: 1.80 kW Midden: 5.10 kW Rechtsachter: 1.80 kW Rechtsvoor: 1.00 kW Elektronische vonkontsteking in de knoppen Gietijzeren pannendragers Thermobeveiliging OVEN: 9 functies Elektronisch display met 5 knoppen Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal Temperatuur instelbaar van 50° tot 260°C Grote grill 2900 W Metalen rekken, 5 kookniveaus Soft Close systeem Netto inhoud: 114 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Vapor Clean functie Ever Clean Emaile Binnendeur volledig glas INCLUSIEF: 2 ovenroosters 40 mm 2 ovenroosters met stop 1 braadspit Upstand (verwijderbaar) Opberglade Aansluitwaarde: 3200 W Gietijzeren grillplaat KIT1TR9N Wandpaneel zwart metaal (89,5x75 cm) KITH93 Verhogingsset 5 cm incl. plint, zwart €239,00 €129,00 €619,00 €229,00 119 VICTORIA

TR62IBL €3899,00 INDUCTIEFORNUIS, 60 CM, ZWART, ENERGIEKLASSE A TR62IP €3899,00 INDUCTIEFORNUIS, 60 CM, CRÈME, ENERGIEKLASSE A KOOKPLAAT: ACCESSOIRES: TPK Tepanyaki grillplaat GRIDDLE OVEN 61 lt 4 OVEN BOVEN 33 lt KOOKPLAAT: 4 kookzones Linksvoor: 1.85 kW, 3.00 kW Linksachter: 1.85 kW, 3.00 kW Rechtsachter: 2.30 kW, 3.70 kW Rechtsvoor: 1.40 kW, 2.20 kW Automatische herkenning panafmeting Automatische stop bij oververhitting Restwarmteindicatie OVEN: 4 functies Elektronisch display met 5 knoppen Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal Temperatuur van 50° tot 245°C Metalen rekken, 4 kookniveaus Netto inhoud: 61 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Ever Clean Emaile Binnendeur volledig glas OVEN BOVEN: Metalen rekken, 2 kookniveaus Mantelkoeling Temperatuur instelbaar van 50° - 245° C Ever Clean emaile Netto inhoud: 33 liter Grillweerstand 1700 W Grote grill 2700 W INCLUSIEF: 1 vangschaal (40 mm) 2 roosters met stop Telescopische geleiders (1 niveau, deels uitschuifbaar) Upstand (verwijderbaar) 1 ovenroosters 40 mm 1 rooster met stop 2 Gietijzeren grillplaat, geschikt voor inductie KIT1TR6N Wandpaneel zwart metaal (60x75 cm) KITH Verhogingsset 5 cm incl. plint, zwart 2 2 €469,00 €349,00 €499,00 €229,00 120

TR62IBL 121

PORTOFINO De nieuwe Portofino lijn is geïnspireerd door het kleurrijke landschap van het beroemde Italiaanse kustplaatsje Portofino. Levendige kleuren, waaronder rood, geel en olijfgroen, kenmerken de fornuizen en afzuigkappen in deze esthetische lijn. De producten uit de Portofino lijn geven ieder interieur een unieke, kleurrijke uitstraling en een bijzonder karakter.

CPF9IPX €4699,00 INDUCTIEFORNUIS, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A+ CPF9IPAN €4699,00 INDUCTIEFORNUIS, 90 CM, ANTRACIET, ENERGIEKLASSE A+ CPF9IPBL €4699,00 INDUCTIEFORNUIS, 90 CM, ZWART, ENERGIEKLASSE A+ KOOKPLAAT: ACCESSOIRES: TPK Tepanyaki grillplaat GRIDDLE OVEN 4 114 lt Gietijzeren grillplaat, geschikt voor inductie KITC9X9-1 Wandpaneel (89,6x75 cm) RVS KITH95CPF9 Verhogingsset 5 cm (incl. plint) KIT600CFP9P Afdekstrip t.b.v. ventilatiegaten KOOKPLAAT: 5 kookzones Linksvoor: 1.40 kW, 2.20 kW Linksachter: 1.85 kW, 3.00 kW Midden: 2.60 kW, 3.70 kW Rechtsachter: 2.30 kW, 3.70 kW Rechtsvoor: 1.40 kW, 2.20 kW Automatische herkenning panafmeting Automatische stop bij oververhitting Restwarmteindicatie OVEN: 10 functies 20 recepten programma's Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal 3 ventilatoren Temperatuur instelbaar van 50° tot 260°C Grote grill 2900 W Metalen rekken, 5 kookniveaus Soft Close systeem Netto inhoud: 114 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Pyrolyse functie Ever Clean Emaile Deurvergrendeling tijdens pyrolyse Binnendeur volledig glas Aansluitwaarde: 11400 W INCLUSIEF: 2 ovenroosters 40 mm 2 ovenroosters met stop 1 braadspit Telescopische geleiders (1 niveau, deels uitschuifbaar) Upstand (verwijderbaar) €469,00 €349,00 €149,00 €249,00 €69,00 124

CPF9IPBL 125

CPF9IPOG €4699,00 INDUCTIEFORNUIS, 90 CM, OLIJFGROEN, ENERGIEKLASSE A+ CPF9IPWH €4699,00 INDUCTIEFORNUIS, 90 CM, WIT, ENERGIEKLASSE A+ CPF9IPR €4699,00 INDUCTIEFORNUIS, 90 CM, ROOD, ENERGIEKLASSE A+ KOOKPLAAT: ACCESSOIRES: TPK Tepanyaki grillplaat GRIDDLE OVEN 4 114 lt Gietijzeren grillplaat, geschikt voor inductie KITC9X9-1 Wandpaneel (89,6x75 cm) RVS KITH95CPF9 Verhogingsset 5 cm (incl. plint) KIT600CFP9P Afdekstrip t.b.v. ventilatiegaten KOOKPLAAT: 5 kookzones Linksvoor: 1.40 kW, 2.20 kW Linksachter: 1.85 kW, 3.00 kW Midden: 2.60 kW, 3.70 kW Rechtsachter: 2.30 kW, 3.70 kW Rechtsvoor: 1.40 kW, 2.20 kW Automatische herkenning panafmeting Automatische stop bij oververhitting Restwarmteindicatie OVEN: 10 functies 20 recepten programma's Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal 3 ventilatoren Temperatuur instelbaar van 50° tot 260°C Grote grill 2900 W Metalen rekken, 5 kookniveaus Soft Close systeem Netto inhoud: 114 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Pyrolyse functie Ever Clean Emaile Deurvergrendeling tijdens pyrolyse Binnendeur volledig glas Aansluitwaarde: 11400 W INCLUSIEF: 2 ovenroosters 40 mm 2 ovenroosters met stop 1 braadspit Telescopische geleiders (1 niveau, deels uitschuifbaar) Upstand (verwijderbaar) €469,00 €349,00 €149,00 €249,00 €69,00 126

PORTOFINO CPF9IPOR €4699,00 INDUCTIEFORNUIS, 90 CM, ORANJE, ENERGIEKLASSE A+ CPF9IPYW €4699,00 INDUCTIEFORNUIS, 90 CM, GEEL, ENERGIEKLASSE A+ KOOKPLAAT: ACCESSOIRES: TPK Tepanyaki grillplaat GRIDDLE OVEN 4 114 lt Gietijzeren grillplaat, geschikt voor inductie KITC9X9-1 Wandpaneel (89,6x75 cm) RVS KITH95CPF9 Verhogingsset 5 cm (incl. plint) KIT600CFP9P Afdekstrip t.b.v. ventilatiegaten KOOKPLAAT: 5 kookzones Linksvoor: 1.40 kW, 2.20 kW Linksachter: 1.85 kW, 3.00 kW Midden: 2.60 kW, 3.70 kW Rechtsachter: 2.30 kW, 3.70 kW Rechtsvoor: 1.40 kW, 2.20 kW Automatische herkenning panafmeting Automatische stop bij oververhitting Restwarmteindicatie OVEN: 10 functies 20 recepten programma's Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal 3 ventilatoren Temperatuur instelbaar van 50° tot 260°C Grote grill 2900 W Metalen rekken, 5 kookniveaus Soft Close systeem Netto inhoud: 114 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Pyrolyse functie Ever Clean Emaile Deurvergrendeling tijdens pyrolyse Binnendeur volledig glas Aansluitwaarde: 11400 W INCLUSIEF: 2 ovenroosters 40 mm 2 ovenroosters met stop 1 braadspit Telescopische geleiders (1 niveau, deels uitschuifbaar) Upstand (verwijderbaar) €469,00 €349,00 €149,00 €249,00 €69,00 127

CPF9GMXNLK €3129,00 GASFORNUIS, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A+ CPF9GMANLK €3129,00 GASFORNUIS, 90 CM, ANTRACIET, ENERGIEKLASSE A+ CPF9GMNNLK €3129,00 GASFORNUIS, 90 CM, ZWART, ENERGIEKLASSE A+ KOOKPLAAT: ACCESSOIRES: BGCPF9 Gietijzeren grillplaat TPKCPF9 OVEN 114 lt Tepanyaki grillplaat KITC9X9-1 Wandpaneel (89,6x75 cm) RVS KITH95CPF9 Verhogingsset 5 cm (incl. plint) KIT600CFP9P Afdekstrip t.b.v. ventilatiegaten KOOKPLAAT: 6 branders Linksvoor: 4.20 kW Linksachter: 1.00 kW Middenvoor: 1.00 kW Middenachter: 1.80 kW Rechtsvoor: 1.80 kW Rechtsachter: 3.00 kW Elektronische vonkontsteking in de knoppen Gietijzeren pannendragers Thermobeveiliging OVEN: 9 functies 20 recepten programma's Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal 3 ventilatoren Temperatuur instelbaar van 50° tot 260°C Grote grill 2900 W Metalen rekken, 5 kookniveaus Soft Close systeem Cleaning functions: Vapor Clean functie Netto inhoud: 114 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Vapor Clean functie Ever Clean Emaile Binnendeur volledig glas Aansluitwaarde: 3200 W INCLUSIEF: 1 bakplaat (20 mm) t.b.v. grote oven 1 vangschaal (40 mm) 1 ovenrooster met stop Upstand (verwijderbaar) €149,00 €269,00 €149,00 €249,00 €69,00 128

CPF9GMXNLK 129

CPF9GMOGNLK €3129,00 GASFORNUIS, 90 CM, OLIJFGROEN, ENERGIEKLASSE A+ CPF9GMWHNLK €3129,00 GASFORNUIS, 90 CM, WIT, ENERGIEKLASSE A+ CPF9GMRNLK €3129,00 GASFORNUIS, 90 CM, ROOD, ENERGIEKLASSE A+ KOOKPLAAT: ACCESSOIRES: BGCPF9 Gietijzeren grillplaat TPKCPF9 OVEN 114 lt Tepanyaki grillplaat KITC9X9-1 Wandpaneel (89,6x75 cm) RVS KITH95CPF9 Verhogingsset 5 cm (incl. plint) KIT600CFP9P Afdekstrip t.b.v. ventilatiegaten KOOKPLAAT: 6 branders Linksvoor: 4.20 kW Linksachter: 1.00 kW Middenvoor: 1.00 kW Middenachter: 1.80 kW Rechtsvoor: 1.80 kW Rechtsachter: 3.00 kW Elektronische vonkontsteking in de knoppen Gietijzeren pannendragers Thermobeveiliging OVEN: 9 functies 20 recepten programma's Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal 3 ventilatoren Temperatuur instelbaar van 50° tot 260°C Grote grill 2900 W Metalen rekken, 5 kookniveaus Soft Close systeem Cleaning functions: Vapor Clean functie Netto inhoud: 114 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Vapor Clean functie Ever Clean Emaile Binnendeur volledig glas Aansluitwaarde: 3200 W INCLUSIEF: 1 bakplaat (20 mm) t.b.v. grote oven 1 vangschaal (40 mm) 1 ovenrooster met stop Upstand (verwijderbaar) €149,00 €269,00 €149,00 €249,00 €69,00 130

PORTOFINO CPF9GMORNLK €3129,00 GASFORNUIS, 90 CM, ORANJE, ENERGIEKLASSE A+ CPF9GMYWNLK GASFORNUIS, 90 CM, GEEL, ENERGIEKLASSE A+ €3129,00 KOOKPLAAT: ACCESSOIRES: BGCPF9 Gietijzeren grillplaat TPKCPF9 OVEN 114 lt Tepanyaki grillplaat KITC9X9-1 Wandpaneel (89,6x75 cm) RVS KITH95CPF9 Verhogingsset 5 cm (incl. plint) KIT600CFP9P Afdekstrip t.b.v. ventilatiegaten KOOKPLAAT: 6 branders Linksvoor: 4.20 kW Linksachter: 1.00 kW Middenvoor: 1.00 kW Middenachter: 1.80 kW Rechtsvoor: 1.80 kW Rechtsachter: 3.00 kW Elektronische vonkontsteking in de knoppen Gietijzeren pannendragers Thermobeveiliging OVEN: 9 functies 20 recepten programma's Timer met automatische in- en uitschakeling Geluidssignaal 3 ventilatoren Temperatuur instelbaar van 50° tot 260°C Grote grill 2900 W Metalen rekken, 5 kookniveaus Soft Close systeem Cleaning functions: Vapor Clean functie Netto inhoud: 114 liter Mantelkoeling Uitneembare deur Vapor Clean functie Ever Clean Emaile Binnendeur volledig glas Aansluitwaarde: 3200 W INCLUSIEF: 1 bakplaat (20 mm) t.b.v. grote oven 1 vangschaal (40 mm) 1 ovenrooster met stop Upstand (verwijderbaar) €149,00 €269,00 €149,00 €249,00 €69,00 131

KPF9X WANDSCHOUWKAP, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A+ WANDSCHOUWKAP, 90 CM, MAT ANTRACIET, ENERGIEKLASSE A+ €999,00 KPF9AN €999,00 Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Bedieningsknoppen Type verlichting: LED lamp 3 rvs vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Capaciteit P0: 815 m³/h Vermogen motor: 275 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 277 W ACCESSOIRE: FLT6 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie KITALLFC Universeel koolfilter uitwasbaar €59,00 €399,00 I II III INT 288 421 630 781 48 63 67 72 132

KPF9BL €999,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A+ KPF9OG €999,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, GROEN, ENERGIEKLASSE A+ Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Bedieningsknoppen Type verlichting: LED lamp 3 rvs vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Capaciteit P0: 815 m³/h Vermogen motor: 275 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 277 W ACCESSOIRE: FLT6 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie KITALLFC Universeel koolfilter uitwasbaar €59,00 €399,00 I II III INT 288 421 630 781 48 63 67 72 133 PORTOFINO

KPF9WH €999,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, WIT, ENERGIEKLASSE A+ KPF9RD WANDSCHOUWKAP, 90 CM, ROOD, ENERGIEKLASSE A+ €999,00 Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Bedieningsknoppen Type verlichting: LED lamp 3 rvs vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Capaciteit P0: 815 m³/h Vermogen motor: 275 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 277 W ACCESSOIRE: FLT6 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie KITALLFC Universeel koolfilter uitwasbaar €59,00 €399,00 I II III INT 288 421 630 781 48 63 67 72 134

KPF9OR €999,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, ORANJE, ENERGIEKLASSE A+ KPF9YW WANDSCHOUWKAP, 90 CM, GEEL, ENERGIEKLASSE A+ €999,00 Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Bedieningsknoppen Type verlichting: LED lamp 3 rvs vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Capaciteit P0: 815 m³/h Vermogen motor: 275 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 277 W ACCESSOIRE: FLT6 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie KITALLFC Universeel koolfilter uitwasbaar €59,00 €399,00 I II III INT 288 421 630 781 48 63 67 72 135 PORTOFINO

KOOKPLATEN Geavanceerde technologieën, verfijnd ontwerp en de beste materialen - dit zijn de belangrijkste kenmerken van de Smeg kookplaten.

HOBD682D €3629,00 INDUCTIEKOOKPLAAT MET GEÏNTEGREERDE AFZUIGING, MULTIZONE, 80 CM, RECHTE RANDEN P 4 inductie kookzones met booster 2 multizones Linksvoor: 23.0x21.0 cm, 2.10 kW, 3.70 kW Linksachter: 23.0x21.0 cm, 2.10 kW, 3.70 kW Rechtsachter: 23.0x21.0 cm, 2.10 kW, 3.70 kW Rechtsvoor: 23.0x21.0 cm, 2.10 kW, 3.70 kW Geïntegreerde afzuiging: Energy efficicency class ( EEC): A++ Auto-Vent Capaciteit P0: 750 m³/h 1 Rvs vetfilter Geluidsniveau: 42 dB (stand 1), 66 dB (stand 8) en 78 dB (intensief) 8 snelheden plus intensieve afzuiging 9 vermogensniveaus Intuitive Slider bediening Auto-Vent Resttijdindicatie Kookwekker einde kooktijd Akoestisch signaal einde kooktijd Au bain-marie functie Sudderfunctie Pauze optie Multizone Restwarmteindicatie Quick start Systeem tegen oververhitting/ overkoken Warmhoudfunctie Automatische herkenning panafmeting Automatische uitschakeling bij i.g.v. onbedekte zone Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 7545 W ACCESSOIRES: GRIDDLE Gietijzeren grillplaat, geschikt voor inductie FLTHOBD Koolstoffilter i.c.m. recirculatiekit KIT6FHOBD KITEHOBD Afvoerbuis (optioneel) KITF6HOBD Recirculatiekit: afvoerbuis, anti-geur filter, rvs rooster voor afwerking plint €279,00 €309,00 €159,00 €499,00 138

HOBD482D €2749,00 INDUCTIEKOOKPLAAT MET GEÏNTEGREERDE AFZUIGING, MULTIZONE, 80 CM, RECHTE RANDEN P 4 inductie kookzones met booster 2 multizones Linksvoor: 21.0x19.0 cm, 2.10 kW, 3.00 kW Linksachter: 21.0x19.0 cm, 2.10 kW, 3.00 kW Rechtsachter: 21.0x19.0 cm, 2.10 kW, 3.00 kW Rechtsvoor: 21.0x19.0 cm, 2.10 kW, 3.00 kW Geïntegreerde afzuiging Energy efficicency class ( EEC): A++ Auto-Vent Capaciteit P0: 750 m³/h 1 Rvs vetfilter Geluidsniveau: 42 dB (stand 1), 66 dB (stand 8) en 78 dB (intensief) 8 snelheden plus intensieve afzuiging 11 vermogensniveaus Intuitive Slider bediening Auto-Vent Resttijdindicatie Kookwekker einde kooktijd Akoestisch signaal einde kooktijd Pauze optie Multizone Restwarmteindicatie Quick start Systeem tegen oververhitting/ overkoken Warmhoudfunctie Automatische herkenning panafmeting Automatische uitschakeling bij i.g.v. onbedekte zone Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 7620 W INCLUSIEF: KITF6HOBD Recirculatiekit: afvoerbuis, anti-geur filter, rvs rooster voor afwerking plint 139 KOOKPLATEN

SI2M7953D €1799,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, MULTIZONE, 90 CM, RECHTE RANDEN SI1F7955B €1589,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, 90 CM, VOORZIJDE FACET GESLEPEN P P ECO HEAT ECO OFF ECO HEAT ECO OFF 5 inductie kookzones met booster 2 multizones 5 inductie kookzones met booster 1 multizone Linksvoor: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Linksachter: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Midden: Ø 18/28 cm, 1.80 - 2.80 kW, 3.50 - 3.70 kW Rechtsvoor: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Rechtsachter: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW 14 vermogensniveaus Intuitive Slider bediening Auto-Vent Resttijdindicatie Automatische uitschakeling Akoestisch signaal einde kooktijd Pauze optie Multizone Eco-Heat Eco-Off Systeem tegen oververhitting/ overkoken Automatische herkenning panafmeting Auto-stop bij oververhitting Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 7350 W Linksvoor: Ø 22 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Linksachter: Ø 22 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Midden: Ø 18/28 cm, 1.80 - 2.80 kW, 3.50 - 3.70 kW Rechtsvoor: Ø 14.5 cm, 1.40 kW, 2.50 kW Rechtsachter: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW 14 vermogensniveaus Intuitive Slider bediening Auto-Vent Resttijdindicatie Automatische uitschakeling Akoestisch signaal einde kooktijd Pauze optie Flexi-Heat Eco-Heat Eco-Off Systeem tegen oververhitting/ overkoken Automatische herkenning panafmeting Auto-stop bij oververhitting Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 11000 W NB: ook geschikt voor vlak-inbouw 140

SI5952B €1359,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, 90 CM, FACET GESLEPEN SIH7933B €1199,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, 90 CM, VOORZIJDE FACET GESLEPEN P P kWECO logic ECO HEAT ECO OFF 5 inductie kookzones met booster 3 inductie kookzones met booster Linksvoor: Ø 14.5 cm, 1.40 kW, 2.20 kW Linksachter: Ø 18.0 cm, 1.85 kW, 3.00 kW Midden: Ø 27.0 cm, 3.00 kW, 3.70 kW Rechtsachter: Ø 21.0 cm, 2.30 kW, 3.70 kW Rechtsvoor: Ø 14.5 cm, 1.40 kW, 2.20 kW 9 vermogensniveaus Resttijdindicatie Automatische uitschakeling Akoestisch signaal einde kooktijd Au bain-marie functie Sudderfunctie Pauze optie Restwarmteindicatie Systeem tegen oververhitting/ overkoken Warmhoudfunctie Automatische herkenning panafmeting Auto-stop bij oververhitting Automatische uitschakeling bij i.g.v. onbedekte zone Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 7400 W Linksvoor: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Midden: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Rechtsvoor: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW 14 vermogensniveaus Intuitive Slider bediening Resttijdindicatie Kookwekker einde kooktijd Akoestisch signaal einde kooktijd Pauze optie Eco-Heat Eco-Off Systeem tegen oververhitting/ overkoken ECO-Logic optie Automatische herkenning panafmeting Auto-stop bij oververhitting Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 6800 W 141 KOOKPLATEN

SI1F7845B €1039,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, 78 CM, VOORZIJDE FACET GESLEPEN SI7844B €879,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, 78 CM, VOORZIJDE FACET GESLEPEN P P kWECO logic ECO HEAT ECO OFF kWECO logic ECO HEAT ECO OFF 4 inductie kookzones met booster 1 multizone 4 inductie kookzones met booster Linksvoor: Ø 22 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Linksachter: Ø 22 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Rechtsvoor: Ø 18 cm, 1.80 kW, 2.80 kW Rechtsachter: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW 14 vermogensniveaus Intuitive Slider bediening Auto-Vent Resttijdindicatie Kookwekker einde kooktijd Akoestisch signaal einde kooktijd Pauze optie Flexi-Heat Eco-Heat Eco-Off Systeem tegen oververhitting/ overkoken ECO-Logic optie Automatische herkenning panafmeting Auto-stop bij oververhitting Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 7200 W Linksvoor: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Linksachter: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Rechtsvoor: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Rechtsachter: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW 14 vermogensniveaus Intuitive Slider bediening Auto-Vent Resttijdindicatie Kookwekker einde kooktijd Akoestisch signaal einde kooktijd Pauze optie Perfect-Heat sensor Eco-Heat Eco-Off Flexi4Zone Systeem tegen oververhitting/ overkoken ECO-Logic optie Automatische herkenning panafmeting Auto-stop bij oververhitting Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 7200 W 142

SI1M7743B €849,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, MULTIZONE, 70 CM, VOORZIJDE FACET GESLEPEN SI1F7645B €949,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, 60 CM, VOORZIJDE FACET GESLEPEN P P kWECO logic ECO HEAT ECO OFF kWECO logic ECO HEAT ECO OFF 4 inductie kookzones met booster 1 multizone 4 inductie kookzones met booster 1 multizone Linksvoor: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Linksachter: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Rechtsvoor: Ø 14.5 cm, 1.40 kW, 2.50 kW Rechtsachter: Ø 18 cm, 1.80 kW, 2.80 kW 14 vermogensniveaus Intuitive Slider bediening Auto-Vent Resttijdindicatie Kookwekker einde kooktijd Akoestisch signaal einde kooktijd Pauze optie Multizone Eco-Heat Eco-Off Systeem tegen oververhitting/ overkoken ECO-Logic optie Automatische herkenning panafmeting Auto-stop bij oververhitting Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 7200 W Linksvoor: Ø 22 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Linksachter: Ø 22 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Rechtsvoor: Ø 14.5 cm, 1.40 kW, 2.50 kW Rechtsachter: Ø 18 cm, 1.80 kW, 2.80 kW 14 vermogensniveaus Intuitive Slider bediening Auto-Vent Resttijdindicatie Kookwekker einde kooktijd Akoestisch signaal einde kooktijd Pauze optie Flexi-Heat Eco-Heat Eco-Off Systeem tegen oververhitting/ overkoken ECO-Logic optie Automatische herkenning panafmeting Auto-stop bij oververhitting Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 7200 W 143 KOOKPLATEN

SI2M7643B €769,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, MULTIZONE, 60 CM, VOORZIJDE FACET GESLEPEN SI2M7643D €769,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, MULTIZONE, 60 CM, RECHTE RANDEN SI2M7643FX €769,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, MULTIZONE, 60 CM, ROESTVRIJSTALEN FRAME P kWECO logic ECO HEAT ECO OFF 4 inductie kookzones met booster 2 multizones Linksvoor: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Linksachter: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Rechtsvoor: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Rechtsachter: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW 14 vermogensniveaus Intuitive Slider bediening Auto-Vent Resttijdindicatie Kookwekker einde kooktijd Akoestisch signaal einde kooktijd Multizone Eco-Heat Eco-Off Systeem tegen oververhitting/ overkoken ECO-Logic optie Automatische herkenning panafmeting Auto-stop bij oververhitting Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 7200 W 144

SI1M7643B €749,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, MULTIZONE, 60 CM, VOORZIJDE FACET GESLEPEN SI7643B €729,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, 60 CM, VOORZIJDE FACET GESLEPEN P P kWECO logic ECO HEAT ECO OFF kWECO logic ECO HEAT ECO OFF 4 inductie kookzones met booster 1 multizone 4 inductie kookzones met booster Linksvoor: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Linksachter: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.20 kW Rechtsvoor: Ø 14.5 cm, 1.40 kW, 2.50 kW Rechtsachter: Ø 18 cm, 1.80 kW, 2.80 kW 14 vermogensniveaus Intuitive Slider bediening Auto-Vent Resttijdindicatie Kookwekker einde kooktijd Akoestisch signaal einde kooktijd Pauze optie Multizone Eco-Heat Eco-Off Systeem tegen oververhitting/ overkoken ECO-Logic optie Automatische herkenning panafmeting Auto-stop bij oververhitting Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 7200 W Linksvoor: Ø 21 cm, 2.30 kW, 3.70 kW Linksachter: Ø 18 cm, 1.80 kW, 2.80 kW Rechtsvoor: Ø 18 cm, 1.80 kW, 2.80 kW Rechtsachter: Ø 14.5 cm, 1.40 kW, 2.50 kW 14 vermogensniveaus Intuitive Slider bediening Auto-Vent Resttijdindicatie Kookwekker einde kooktijd Akoestisch signaal einde kooktijd Pauze optie Eco-Heat Eco-Off Systeem tegen oververhitting/ overkoken ECO-Logic optie Automatische herkenning panafmeting Auto-stop bij oververhitting Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 7200 W 145 KOOKPLATEN

SIM1643D €1099,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, MULTIZONE, 60 CM, RECHTE RANDEN, ZWART SIM1643DS €1099,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, MULTIZONE, 60 CM, RECHTE RANDEN, ZILVERKLEURIG GLAS P 4 inductie kookzones met booster 2 multizones Linksvoor: 24.0x18.0 cm, 2.10 kW, 2.5 kW Linksachter: 24.0x18.0 cm, 2.10 kW, 2.5 kW Rechtsachter: 24.0x18.0 cm, 2.10 kW, 2.5 kW Rechtsvoor: 24.0x18.0 cm, 2.10 kW, 2.5 kW 9 vermogensniveaus Intuitive Slider bediening Resttijdindicatie Kookwekker einde kooktijd Akoestisch signaal einde kooktijd Pauze optie Multizone Restwarmteindicatie Quick start Systeem tegen oververhitting/ overkoken Warmhoudfunctie Auto-stop bij oververhitting Automatische uitschakeling bij i.g.v. onbedekte zone Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 7400 W 146

SIM1963D €1599,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, MULTIZONE, 90 CM, RECHTE RANDEN SIM1963DS €1599,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, MULTIZONE, 90 CM, RECHTE RANDEN, ZILVERKLEURIG GLAS P 6 inductie kookzones met booster 3 multizones Linksvoor: 24.0x18.0 cm, 2.10 kW, 2.5 kW Linksachter: 24.0x18.0 cm, 2.10 kW, 2.5 kW Midden: 24.0x18.0 cm, 2.10 kW, 2.5 kW Midden: 24.0x18.0 cm, 2.10 kW, 2.5 kW Rechtsvoor: 24.0x18.0 cm, 2.10 kW, 2.5 kW Rechtsachter: 24.0x18.0 cm, 2.10 kW, 2.5 kW 9 vermogensniveaus Intuitive Slider bediening Resttijdindicatie Kookwekker einde kooktijd Akoestisch signaal einde kooktijd Pauze optie Multizone Restwarmteindicatie Quick start Systeem tegen oververhitting/ overkoken Warmhoudfunctie Auto-stop bij oververhitting Automatische uitschakeling bij i.g.v. onbedekte zone Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 11100 W 147 KOOKPLATEN

SI4642D €749,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, 60 CM, RECHTE RANDEN SI5642D €699,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, 60 CM, RECHTE RANDEN SI5322B €529,00 INDUCTIEKOOKPLAAT, 30 CM, FACET GESLEPEN P P kWECO logic P 4 inductie kookzones met booster 4 inductie kookzones met booster Linksvoor: Ø 21.0 cm, 2.30 kW, 3.00 kW Linksachter: Ø 16.0 cm, 1.85 kW, 2.10 kW Rechtsachter: Ø 21.0 cm, 2.30 kW, 3.00 kW Rechtsvoor: Ø 16.0 cm, 1.85 kW, 2.10 kW 9 vermogensniveaus Intuitive Slider bediening Resttijdindicatie Kookwekker einde kooktijd Akoestisch signaal einde kooktijd Pauze optie Restwarmteindicatie Warmhoudfunctie Auto-stop bij oververhitting Automatische uitschakeling bij i.g.v. onbedekte zone Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 7400 W Linksvoor: Ø 21.0 cm, 2.30 kW, 3.00 kW Linksachter: Ø 16.0 cm, 1.30 kW, 1.40 kW Rechtsachter: Ø 21.0 cm, 2.30 kW, 3.00 kW Rechtsvoor: Ø 16.0 cm, 1.30 kW, 1.40 kW 9 vermogensniveaus Resttijdindicatie Kookwekker einde kooktijd Akoestisch signaal einde kooktijd Restwarmteindicatie ECO-Logic optie Automatische herkenning panafmeting Auto-stop bij oververhitting Automatische uitschakeling bij i.g.v. onbedekte zone Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 7400 W 2 inductie kookzones met booster Vooraan centraal: Ø 16.0 cm, 1.30 kW, 1.40 kW Midden achter: Ø 21.0 cm, 2.30 kW, 3.00 kW 9 vermogensniveaus Resttijdindicatie Kookwekker einde kooktijd Akoestisch signaal einde kooktijd Restwarmteindicatie Quick start Automatische herkenning panafmeting Auto-stop bij oververhitting Automatische uitschakeling bij i.g.v. onbedekte zone Kinderbeveiliging Aansluitwaarde: 3500 W 148

KOELKASTEN EN VRIEZERS De hoge prestaties van de koelkasten en vriezers van Smeg bieden een optimale oplossing voor het bewaren van voedsel. Beschikbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen, met verschillende indelingen; Smeg biedt een oplossing voor iedere keuken.

CD7276NLD2P1 €1869,00 INTEGREERBARE KOEL-VRIESCOMBINATIE, ENERGIEKLASSE A++ C7280NLD2P1 €1449,00 INTEGREERBARE KOEL-VRIESCOMBINATIE, ENERGIEKLASSE A++ 178 cm LCD DISPLAY 178 cm LCD DISPLAY Nismaat 178 cm Deur-op-deur Nismaat 178 cm Railgeleiding No Frost systeem Totale netto inhoud: 247 liter LED binnenverlichting Display functies: Vakantiefunctie, Snelvriesfunctie, Snel-koelfunctie, Kinderbeveiliging, Temperatuuralarm Deur omkeerbaar KOELGEDEELTE: Netto inhoud: 186 liter Automatisch ontdooien Ventilator 3 verstelbare glazen leggers Binnendeur v.v. 4 compartimenten 2 groente-/fruitlades VRIEZER Invriescapaciteit: 10 Kg/24h Conserveringsduur zonder stroom: 23 h Netto inhoud vriezer: 61 liter 3 lades Accessoires: Eierhouder 1 compressor Klimaatklasse: SN, N, ST, T Jaarlijks energieverbruik: 226 kWh Aansluitwaarde: 140 W No Frost systeem Totale netto inhoud: 238 liter LED binnenverlichting Display functies: Vakantiefunctie, Snelvriesfunctie, Snel-koelfunctie, Kinderbeveiliging, Temperatuuralarm Deur omkeerbaar KOELGEDEELTE: Netto inhoud: 192 liter Automatisch ontdooien Ventilator 3 verstelbare glazen leggers Binnendeur v.v. 4 compartimenten 2 groente-/fruitlades VRIEZER Invriescapaciteit: 10 Kg/24h Conserveringsduur zonder stroom: 21 h Netto inhoud vriezer: 61 liter 3 lades Accessoires: Eierhouder 1 compressor Klimaatklasse: SN, N, ST, T Jaarlijks energieverbruik: 228 kWh Aansluitwaarde: 140 W 152

C7280NEP1 €1299,00 INTEGREERBARE KOEL-VRIESCOMBINATIE, ENERGIEKLASSE A+ 178 cm Nismaat 178 cm Railgeleiding No Frost systeem Totale netto inhoud: 253 liter LED binnenverlichting Display functies: Snel-vriesfunctie Deur omkeerbaar KOELGEDEELTE: Netto inhoud: 192 liter Automatisch ontdooien Ventilator 4 verstelbare glazen leggers Binnendeur v.v. 4 compartimenten 2 groente-/fruitlades VRIEZER Invriescapaciteit: 4 Kg/24h Conserveringsduur zonder stroom: 13 h Netto inhoud vriezer: 61 liter 3 lades Accessoires: Eierhouder 1 compressor Klimaatklasse: SN, N, ST, T Jaarlijks energieverbruik: 291 kWh Aansluitwaarde: 100 W 153 KOELKASTEN

SD7323LFLD2P1 €1659,00 INTEGREERBARE KOELKAST ZONDER VRIESVAK, ENERGIEKLASSE A++ 178 cm 35 LCD DISPLAY Nismaat 178 cm Deur-op-deur LED binnenverlichting Display functies: Vakantiefunctie, Snel-koelfunctie, Kinderbeveiliging, Temperatuuralarm Deur omkeerbaar KOELGEDEELTE: Netto inhoud: 310 liter Automatisch ontdooien Ventilator 5 verstelbare glazen leggers Binnendeur v.v. 5 compartimenten 1 groente-/fruitlade Accessoires: Eierhouder 1 compressor Klimaatklasse: SN, N, ST, T Jaarlijks energieverbruik: 114 kWh Aansluitwaarde: 100 W 154

S7298CFD2P1 €1369,00 INTEGREERBARE KOELKAST MET VRIESVAK, ENERGIEKLASSE A++ 178 cm 35 LCD DISPLAY Nismaat 178 cm Railgeleiding Totale netto inhoud: 284 liter LED binnenverlichting Display functies: Snel-vriesfunctie, Snel-koelfunctie, Kinderbeveiliging, Temperatuuralarm Deur omkeerbaar KOELGEDEELTE: Netto inhoud: 259 liter Automatisch ontdooien Ventilator 4 verstelbare glazen leggers Binnendeur v.v. 5 compartimenten 1 groente-/fruitlade VRIEZER Geïntegreerd vriesvak Accessoires vriezer: Ijsblokjeshouder Invriescapaciteit: 3 Kg/24h Conserveringsduur zonder stroom: 18 h Netto inhoud vriezer: 25 liter Accessoires: Eierhouder 1 compressor Klimaatklasse: SN, N, ST, T Jaarlijks energieverbruik: 215 kWh Aansluitwaarde: 130 W 155 KOELKASTEN

C7280FP1 €859,00 INTEGREERBARE KOEL-VRIESCOMBINATIE, ENERGIEKLASSE A+ C3170P1 €779,00 INTEGREERBARE KOEL-VRIESCOMBINATIE, ENERGIEKLASSE A+ 178 cm 36 178 cm 36 Nismaat 178 cm Nismaat 178 cm Railgeleiding Totale netto inhoud: 268 liter LED binnenverlichting Deur omkeerbaar KOELGEDEELTE: Netto inhoud: 196 liter Ventilator 4 verstelbare glazen leggers Binnendeur v.v. 4 compartimenten 2 groente-/fruitlades VRIEZER Invriescapaciteit: 4 Kg/24h Conserveringsduur zonder stroom: 22 h Netto inhoud vriezer: 72 liter 3 lades Accessoires: Eierhouder 1 compressor Klimaatklasse: SN, N, ST, T Jaarlijks energieverbruik: 291 kWh Aansluitwaarde: 140 W Railgeleiding Totale netto inhoud: 268 liter LED binnenverlichting Deur omkeerbaar KOELGEDEELTE: Netto inhoud: 196 liter 4 verstelbare glazen leggers 1 binnendeurcompartiment met transparant deksel 2 groente-/fruitlades VRIEZER Invriescapaciteit: 4 Kg/24h Conserveringsduur zonder stroom: 22 h Netto inhoud vriezer: 72 liter 3 lades Accessoires: Eierhouder 1 compressor Klimaatklasse: SN, N, ST, T Jaarlijks energieverbruik: 291 kWh Aansluitwaarde: 140 W 156

S7323LFEP1 €1199,00 INTEGREERBARE KOELKAST ZONDER VRIESVAK, ENERGIEKLASSE A+ SD7185CSD2P1 €1139,00 INTEGREERBARE KOELKAST MET VRIESVAK, ENERGIEKLASSE A++ 178 cm 34 122 cm 35 LCD DISPLAY Nismaat 178 cm Nismaat 122 cm Railgeleiding Geventileerd LED binnenverlichting Display functies: Snel-koelfunctie Deur omkeerbaar KOELGEDEELTE: Netto inhoud: 310 liter Ventilator 5 verstelbare glazen leggers Binnendeur v.v. 5 compartimenten 1 groente-/fruitlade Accessoires: Eierhouder 1 compressor Klimaatklasse: SN, N, ST Jaarlijks energieverbruik: 142 kWh Aansluitwaarde: 100 W Deur-op-deur Totale netto inhoud: 180 liter LED binnenverlichting Display functies: Snel-vriesfunctie, Snel-koelfunctie, Kinderbeveiliging, Temperatuuralarm Deur omkeerbaar KOELGEDEELTE: Netto inhoud: 166 liter Automatisch ontdooien 3 verstelbare glazen leggers Binnendeur v.v. 4 compartimenten 2 groente-/fruitlades VRIEZER Geïntegreerd vriesvak Accessoires vriezer: Ijsblokjeshouder Invriescapaciteit: 2 Kg/24h Conserveringsduur zonder stroom: 13 h Netto inhoud vriezer: 14 liter Accessoires: Eierhouder 1 compressor Klimaatklasse: SN, N, ST, T Jaarlijks energieverbruik: 172 kWh Aansluitwaarde: 100 W 157 KOELKASTEN

S3C120P1 €719,00 INTEGREERBARE KOELKAST MET VRIESVAK, ENERGIEKLASSE A+ S3L120P1 €649,00 INTEGREERBARE KOELKAST ZONDER VRIESVAK, ENERGIEKLASSE A+ 122 cm 35 122 cm 35 Nismaat 122 cm Nismaat 122 cm Railgeleiding Totale netto inhoud: 187 liter LED binnenverlichting Deur omkeerbaar KOELGEDEELTE: Netto inhoud: 173 liter 3 verstelbare glazen leggers Binnendeur v.v. 4 compartimenten 2 groente-/fruitlades VRIEZER Geïntegreerd vriesvak Accessoires vriezer: Ijsblokjeshouder Invriescapaciteit: 2 Kg/24h Conserveringsduur zonder stroom: 12 h Netto inhoud vriezer: 14 liter Accessoires: Eierhouder 1 compressor Klimaatklasse: SN, N, ST Jaarlijks energieverbruik: 214 kWh Aansluitwaarde: 100 W Accessoires: Eierhouder 1 compressor Klimaatklasse: SN, N, ST, T Jaarlijks energieverbruik: 131 kWh Aansluitwaarde: 130 W Railgeleiding Totale netto inhoud: 207 liter LED binnenverlichting Deur omkeerbaar KOELGEDEELTE: Totale netto inhoud: 207 liter Automatisch ontdooien 4 verstelbare glazen leggers Binnendeur v.v. 4 compartimenten 2 groente-/fruitlades 158

S3C100P1 €699,00 INTEGREERBARE KOELKAST MET VRIESVAK, ENERGIEKLASSE A+ S3L100P1 €649,00 INTEGREERBARE KOELKAST ZONDER VRIESVAK, ENERGIEKLASSE A+ 102 cm 36 102 cm 35 Nismaat 102 cm Nismaat 102 cm Railgeleiding Totale netto inhoud: 164 liter LED binnenverlichting Deur omkeerbaar KOELGEDEELTE: Netto inhoud: 147 liter 2 verstelbare glazen leggers Binnendeur v.v. 4 compartimenten 1 groente-/fruitlade VRIEZER Geïntegreerd vriesvak Accessoires vriezer: Ijsblokjeshouder Invriescapaciteit: 2 Kg/24h Conserveringsduur zonder stroom: 10 h Netto inhoud vriezer: 17 liter Accessoires: Eierhouder 1 compressor Klimaatklasse: SN, N, ST Jaarlijks energieverbruik: 205 kWh Aansluitwaarde: 100 W Accessoires: Eierhouder 1 compressor Klimaatklasse: SN, N, ST Jaarlijks energieverbruik: 126 kWh Aansluitwaarde: 70 W Railgeleiding Statisch LED binnenverlichting Deur omkeerbaar KOELGEDEELTE: Netto inhoud: 181 liter Automatisch ontdooien 3 verstelbare glazen leggers Binnendeur v.v. 4 compartimenten 1 groente-/fruitlade 159 KOELKASTEN

S3C090P1 €559,00 INTEGREERBARE KOELKAST MET VRIESVAK, ENERGIEKLASSE A+ S3L090P1 €509,00 INTEGREERBARE KOELKAST ZONDER VRIESVAK, ENERGIEKLASSE A+ 88 cm 38 88 cm 38 Nismaat 88 cm Railgeleiding Totale netto inhoud: 123 liter LED binnenverlichting Deur omkeerbaar KOELGEDEELTE: Netto inhoud: 109 liter 2 verstelbare glazen leggers Binnendeur v.v. 4 compartimenten 1 groente-/fruitlade VRIEZER Geïntegreerd vriesvak Accessoires vriezer: Ijsblokjeshouder Invriescapaciteit: 2 Kg/24h Conserveringsduur zonder stroom: 12 h Netto inhoud vriezer: 14 liter Accessoires: Eierhouder 1 compressor Klimaatklasse: SN, N, ST Geluidsniveau: 38 dB(A) Jaarlijks energieverbruik: 187 kWh Aansluitwaarde: 80 W Nismaat 88 cm Railgeleiding LED binnenverlichting Deur omkeerbaar KOELGEDEELTE: Netto inhoud: 142 liter Automatisch ontdooien 3 verstelbare glazen leggers Binnendeur v.v. 4 compartimenten 1 groente-/fruitlade 1 compressor Klimaatklasse: SN, N, ST, T Geluidsniveau: 38 dB(A) Jaarlijks energieverbruik: 122 kWh Aansluitwaarde: 80 W 160

SD7220FND2P1 €2079,00 INTEGREERBARE VRIEZER, NO-FROST, A++ S7220FNDP1 €1469,00 INTEGREERBARE VRIEZER, NO-FROST, A+ LCD DISPLAY LCD DISPLAY Nismaat 178 cm Nismaat 178 cm "Deur-op-deur" Deur omkeerbaar No-Frost systeem VRIEZER: Netto inhoud vriezer: 204 liter Touch LCD display Display functies: Snel-vries functie, Kinderbeveiliging, Temperatuur alarm 2 compartimenten met klep 5 lades Conserveringsduur zonder stroom: 24 uur Snelvriesfunctie Klimaatklasse: SN, N, ST, T Geluidsniveau: 39 dB(A) re 1pW Jaarlijks energieverbruik: 238 KWh Aansluitwaarde: 100 W Railgeleiding Deur omkeerbaar No-Frost systeem VRIEZER: Netto inhoud vriezer: 208 liter Touch LCD display Display functies: Snel-vries functie, Kinderbeveiliging, Temperatuur alarm 2 compartimenten met klep 5 lades Conserveringsduur zonder stroom: 24 uur Snelvriesfunctie Klimaatklasse: SN, N, ST, T Geluidsniveau: 39 dB(A) re 1pW Jaarlijks energieverbruik: 303 KWh Aansluitwaarde: 150 W 161 KOELKASTEN

S3F0922P INTEGREERBARE VRIEZER, STATISCH, A++ €719,00 Nismaat 88 cm Railgeleiding Deur omkeerbaar VRIEZER: Netto inhoud vriezer: 98 liter 4 lades Conserveringsduur zonder stroom: 20 uur Snelvriesfunctie Klimaatklasse: SN, N, ST, T Jaarlijks energieverbruik: 157 KWh Aansluitwaarde: 100 W 162

UD7122CSP €809,00 ONDERBOUW KOELKAST MET VRIESVAK, ENERGIEKLASSE A+ UD7140LSP €729,00 ONDERBOUW ZONDER VRIESVAK, ENERGIEKLASSE A+ 82-87 cm 38 82-87 cm 37 Deur-op-deur Totale netto inhoud: 109 liter Deur-op-deur Totale netto inhoud: 133 liter LED binnenverlichting Deur omkeerbaar KOELGEDEELTE: Totale netto inhoud: 93 liter 2 verstelbare glazen leggers 1 binnendeurcompartiment met transparante deksel Binnendeur v.v. 3 compartimenten 1 groente-/fruitlade VRIEZER Geïntegreerd vriesvak Invriescapaciteit: 3 Kg/24h Conserveringsduur zonder stroom: 11 h Netto inhoud vriezer: 16 liter Accessoires: Eierhouder 1 compressor Klimaatklasse: SN, N, ST Geluidsniveau: 38 dB(A) Jaarlijks energieverbruik: 172 kWh Aansluitwaarde: 110 W LED binnenverlichting Deur omkeerbaar KOELGEDEELTE: Totale netto inhoud: 133 liter 3 verstelbare glazen leggers 1 binnendeurcompartiment met transparante deksel Binnendeur v.v. 3 compartimenten 1 groente-/fruitlade Accessoires: Eierhouder 1 compressor Klimaatklasse: SN, N, ST Geluidsniveau: 37 dB Jaarlijks energieverbruik: 117 kWh Aansluitwaarde: 110 W 163 KOELKASTEN

UD7108FSEP ONDERBOUW VRIEZER, A+ €829,00 38 Nishoogte: 82-87 cm "Deur-op-deur" Deur omkeerbaar VRIEZER: Netto inhoud vriezer: 98 liter 4 lades Conserveringsduur zonder stroom: 21 u Snelvriesfunctie Klimaatklasse: SN, N, ST, T Jaarlijks energieverbruik: 189 KWh Aansluitwaarde: 120 W 164

D3150P1 €749,00 INTEGREERBARE KOEL-VRIESCOMBINATIE, ENERGIEKLASSE A+ 158 cm 36 Nismaat 158 cm Railgeleiding Totale netto inhoud: 258 liter LED binnenverlichting Deur omkeerbaar KOELGEDEELTE: Fresh Food compartment - Storage Volume: 208 litres Automatisch ontdooien 4 verstelbare glazen leggers Binnendeur v.v. 5 compartimenten 1 groente-/fruitlade VRIEZER Invriescapaciteit: 3 Kg/24h Conserveringsduur zonder stroom: 20 h Netto inhoud vriezer: 50 liter Accessoires: Eierhouder 1 compressor Klimaatklasse: SN, N, ST, T Jaarlijks energieverbruik: 275 kWh Aansluitwaarde: 200 W 165 KOELKASTEN

VAATWASSERS De vaatwassers van Smeg zijn ontworpen om de beste resultaten en het minste verbruik te garanderen. Het uitgebreide assortiment biedt voor elke keuken een geschikte oplossing.

STO905-1 €1599,00 VOLLEDIG INTEGREERBARE 'HORIZONTALE' VAATWASSER, A+ 12 ACQUASTOP 11,5 6 + 4 QUICK TIME PROGRAMMA'S 45° 50° ECO 65° AUTO 27min 70° PROGRAMMA'S 12 couverts Programma's: 6 + 4 Quick Time programma's Wastemperatuur: 38°, 45°, 55°, 65°, 70° °C Dubbel Oribital sproeiarmsysteem ECO Quick programma FlexiTabs optie Uitgestelde start tot 9 uur met voorspoelen FlexiZone 1/2 (halve beladingsmogelijkheid) Condensatie droogsysteem Total Aquastop Aquatest sensor voor de automatische programma's Elektronische bediening Elektronisch instelbare waterontharder Aansluiting warm water (max. 60°C) energiebesparing tot 35% Controlelampje: zout en spoelvloeistof Zelfbalancerend front Onderste korf met aanpasbare rekken en glashouder Kuip en filter geheel RVS Akoestisch alarm einde was cycles VERBRUIK Energie verbruik: 1,01 kWh/cyclus Energie verbruik: 289 kWh/ jaar Verbruik: 11,5 liter/ cyclus Jaarlijks waterverbruik: 3220 liter/jaar Geluidsniveau: 43 dB(A) Aansluitwaarde: 1,80 kW 168

VAATWASSERS STX13OL1 €1349,00 VOLLEDIG INTEGREERBARE VAATWASSER, 60 CM, NISHOOGTE 82 CM, A+++ 4Kg 13 ACQUASTOP 8,5 5 + 5 QUICK TIME PROGRAMMA'S 45° 50° ECO 65° AUTO 27min 70° PROGRAMMA'S 13 couverts Programma's: 5 + 5 Quick Time programma's Wastemperatuur: 38°, 45°, 50°, 55°, 65°, 70° °C Planetarium sproeiarmsysteem ECO Quick programma EnerSave optie FlexiTabs optie Delay timer 1-24 uur met voorspoelen FlexiZone 1/2 (halve beladingsmogelijkheid) Condensatie droogsysteem met EnerSave Total Aquastop Aquatest sensor voor de automatische programma's Elektronische bediening Elektronisch instelbare waterontharder Aansluiting warm water (max. 60°C) energiebesparing tot 35% Controlelampje: zout en spoelvloeistof Zelfbalancerend front Onderste korf met aanpasbare rekken Kuip en filter geheel RVS ActiveLight Verstelbare bovenkorf (3 niveaus) VERBRUIK Energie verbruik: 0,81 kWh/cyclus Energie verbruik: 231 kWh/ jaar Verbruik: 8,5 liter/ cyclus Jaarlijks waterverbruik: 2380 liter/jaar Geluidsniveau: 43 dB(A) Aansluitwaarde: 1,80 kW 169

STP364T €2189,00 VOLLEDIG INTEGREERBARE VAATWASSER, 60 CM, NISHOOGTE 82 CM, A++ 14 ACQUASTOP 5 + 4 QUICK TIME PROGRAMMA'S 45° 50° ECO Auto 60° 70° PROGRAMMA'S 14 couverts Programma's: 5 + 4 professionele programma's Wastemperatuur: 45°, 50°, 55°, 65°, 70° °C Orbital sproeiarmsysteem EnerSave optie FlexiTabs optie Delay timer 1-24 uur met voorspoelen FlexiZone 1/2 (halve beladingsmogelijkheid) Condensatie droogsysteem met EnerSave Total Aquastop Aquatest sensor voor de automatische programma's Optie 'Professioneel' (Programma's 16 min.*) Elektronische bediening Elektronisch instelbare waterontharder Aansluiting warm water (max. 60°C) energiebesparing tot 35% Controlelampje: zout en spoelvloeistof Zelfbalancerend front Onderste korf met aanpasbare rekken en glashouder Kuip en filter geheel RVS Akoestisch alarm einde was cycles FlexiDuo besteklade Verstelbare bovenkorf (3 niveaus) Besteklade met EasyGlide systeem VERBRUIK Energie verbruik: 0,92 kWh/cyclus Energie verbruik: 261 kWh/ jaar Verbruik: 10,5 liter/ cyclus Jaarlijks waterverbruik: 2940 liter/jaar Geluidsniveau: 45 dB(A) Aansluitwaarde: 5,45 kW Alleen geschikt voor consumenten huishoudens 170 * Met warm water aansluiting en aansluitwaarde 5,45 kW - max 2- 3 keer per dag

STE8239L €1699,00 VOLLEDIG INTEGREERBARE VAATWASSER, 60 CM, NISHOOGTE 82 CM, A+++ STA7234LFR €1269,00 VOLLEDIG INTEGREERBARE VAATWASSER, 60 CM, NISHOOGTE 82 CM, A+++, PUSH PULL OPENINGSSYSTEEM 4Kg 13 4Kg ACQUASTOP 13 ACQUASTOP 8,5 FLEXI FIT 5 + 5 QUICK TIME PROGRAMMA'S 45° 50° ECO 65° PROGRAMMA'S 13 couverts Programma's: 5 + 5 Quick Time programma's Wastemperatuur: 38°, 45°, 50°, 55°, 65°, 70° °C Planetarium sproeiarmsysteem ECO Quick programma EnerSave optie FlexiTabs optie Delay timer 1-24 uur met voorspoelen FlexiZone 1/2 (halve beladingsmogelijkheid) Condensatie droogsysteem met EnerSave Total Aquastop Aquatest sensor voor de automatische programma's Elektronische bediening Elektronisch instelbare waterontharder Aansluiting warm water (max. 60°C) energiebesparing tot 35% Controlelampje: zout en spoelvloeistof Onderste korf met aanpasbare rekken en glashouder Kuip en filter geheel RVS ActiveLight FlexiDuo besteklade Verstelbare bovenkorf (3 niveaus) VERBRUIK Energie verbruik: 0,81 kWh/cyclus Energie verbruik: 231 kWh/ jaar Verbruik: 6,5 liter/ cyclus Jaarlijks waterverbruik: 1820 liter/jaar Geluidsniveau: 39 dB(A) Aansluitwaarde: 1,80 kW FlexiTabs optie Delay timer 1-24 uur met voorspoelen FlexiZone 1/2 (halve beladingsmogelijkheid) Condensatie droogsysteem met EnerSave Kinderbeveiliging (deur lock) Total Aquastop Aquatest sensor voor de automatische programma's Elektronische bediening Elektronisch instelbare waterontharder Aansluiting warm water (max. 60°C) energiebesparing tot 35% Controlelampje: zout en spoelvloeistof Zelfbalancerend front Onderste korf met aanpasbare rekken Kuip en filter geheel RVS ActiveLight FlexiDuo besteklade Verstelbare bovenkorf (3 niveaus) Besteklade met EasyGlide systeem VERBRUIK Energie verbruik: 0,81 kWh/cyclus Verbruik: 8,5 liter/ cyclus Jaarlijks waterverbruik: 2520 liter/jaar Geluidsniveau: 42 dB(A) Aansluitwaarde: 1,80 kW AUTO 27min 70° 5 + 4 QUICK TIME PROGRAMMA'S 50° ECO 65° PROGRAMMA'S 13 couverts Programma's: 5 + 4 Quick Time programma's Wastemperatuur: 38°, 45°, 50°, 55°, 65°, 70° °C Orbital sproeiarmsysteem ECO Quick programma Push pull openingssysteem EnerSave optie AUTO 27min 70° 171 VAATWASSERS

STL67237L €1129,00 STP66339L VOLLEDIG INTEGREERBARE VAATWASSER V.V. FLEXIFIT, 60 CM, NISHOOGTE 82 CM, A++ €1099,00 VOLLEDIG INTEGREERBARE VAATWASSER, 60 CM, NISHOOGTE 82 CM, A+++ 13 4Kg ACQUASTOP 12 FLEXI FIT 13 ACQUASTOP 9 PROGRAMMA’S 45° 50° ECO 27min 65° AUTO 70° PROGRAMMA’S 45° 50° ECO 27min 65° AUTO 70° PROGRAMMA'S 13 couverts 10 Programma's Wastemperatuur: 38°, 45°, 50°, 55°, 65°, 70°, 75° °C PROGRAMMA'S 13 couverts Planetarium sproeiarmsysteem EnerSave optie Delay timer 1-24 uur met voorspoelen FlexiZone 1/2 (halve beladingsmogelijkheid) Condensatie droogsysteem met EnerSave Total Aquastop Aquatest sensor voor de automatische programma's Elektronische bediening Elektronisch instelbare waterontharder Aansluiting warm water (max. 60°C) energiebesparing tot 35% Controlelampje: zout en spoelvloeistof Onderste korf met aanpasbare rekken Kuip en filter geheel RVS ActiveLight FlexiDuo besteklade FlexiFit Verstelbare bovenkorf (3 niveaus) Besteklade met EasyGlide systeem VERBRUIK Energie verbruik: 0,90 kWh/cyclus Verbruik: 12 liter/ cyclus Jaarlijks waterverbruik: 3360 liter/jaar Geluidsniveau: 44 dB(A) Aansluitwaarde: 1,80 kW 10 + 1 programma’s Wastemperatuur: 38°, 45°, 50°, 55°, 65°, 70°, 75° °C Orbital sproeiarmsysteem EnerSave optie Delay timer 1-24 uur met voorspoelen FlexiZone 1/2 (halve beladingsmogelijkheid) Condensatie droogsysteem met EnerSave Total Aquastop Aquatest sensor voor de automatische programma's Elektronische bediening Elektronisch instelbare waterontharder Aansluiting warm water (max. 60°C) energiebesparing tot 35% Controlelampje: zout en spoelvloeistof Zelfbalancerend front Onderste korf met aanpasbare rekken Kuip en filter geheel RVS ActiveLight FlexiDuo besteklade Verstelbare bovenkorf (3 niveaus) Besteklade met EasyGlide systeem VERBRUIK Energie verbruik: 0,81 kWh/cyclus Verbruik: 9 liter/ cyclus Jaarlijks waterverbruik: 2520 liter/jaar Geluidsniveau: 42 dB(A) Aansluitwaarde: 1,80 kW 172

STL62324LFR1 €1039,00 VOLLEDIG INTEGREERBARE VAATWASSER V.V. FLEXIFIT, 60 CM, NISHOOGTE 82 CM, A+++ ST65232 €999,00 VOLLEDIG INTEGREERBARE VAATWASSER, 60 CM, NISHOOGTE 82 CM, A++ ST65221 €879,00 VOLLEDIG INTEGREERBARE VAATWASSER, 60 CM, NISHOOGTE 82 CM, A++ 4Kg ACQUASTOP 13 13 ACQUASTOP 12 8,5 FLEXI FIT 13 ACQUASTOP 12 5 + 5 QUICK TIME PROGRAMMA'S 50° ECO 65° 27min 65° 70° 5 PROGRAMMA'S 50° ECO 65° 65° ½ 70° 5 PROGRAMMA'S 50° ECO 65° 65° ½ 70° PROGRAMMA'S 13 couverts Programma's: 5 + 5 Quick Time programma's Wastemperatuur: 38°, 45°, 50°, 55°, 65°, 70° °C Orbital sproeiarmsysteem ECO Quick programma EnerSave optie FlexiTabs optie Delay timer 1-24 uur met voorspoelen FlexiZone 1/2 (halve beladingsmogelijkheid) Condensatie droogsysteem met EnerSave Total Aquastop Elektronische bediening Elektronisch instelbare waterontharder Aansluiting warm water (max. 60°C) energiebesparing tot 35% Controlelampje: zout en spoelvloeistof Onderste korf met aanpasbare rekken Kuip en filter geheel RVS FlexiFit ActiveLight Verstelbare bovenkorf (3 niveaus) VERBRUIK Energie verbruik: 0,81 kWh/cyclus Verbruik: 8,5 liter/ cyclus Jaarlijks waterverbruik: 2380 liter/jaar Geluidsniveau: 43 dB(A) Aansluitwaarde: 1,80 kW Onderste korf met aanpasbare rekken Kuip en filter geheel RVS Akoestisch alarm einde was cycles Besteklade Verstelbare bovenkorf (3 niveaus) VERBRUIK Energie verbruik: 0,90 kWh/cyclus Verbruik: 12 liter/ cyclus Jaarlijks waterverbruik: 3360 liter/jaar Geluidsniveau: 48 dB(A) Aansluitwaarde: 1,80 kW Onderste korf met aanpasbare rekken Kuip en filter geheel RVS Akoestisch alarm einde was cycles Verstelbare bovenkorf (2 niveaus) VERBRUIK Energie verbruik: 0,90 kWh/cyclus Verbruik: 12 liter/ cyclus Jaarlijks waterverbruik: 3360 liter/jaar Geluidsniveau: 49 dB(A) Aansluitwaarde: 1,80 kW PROGRAMMA'S 13 couverts 5 Programma's Wastemperatuur: 50°, 65°, 70° °C Orbital sproeiarmsysteem Uitgestelde start 3-6-9 met voorspoelen Condensatie droogsysteem Total Aquastop Elektronische bediening Elektronisch instelbare waterontharder Aansluiting warm water (max. 60°C) energiebesparing tot 35% Controlelampje: zout en spoelvloeistof Zelfbalancerend front PROGRAMMA'S 13 couverts 5 Programma's Wastemperatuur: 50°, 65°, 70° °C Orbital sproeiarmsysteem Uitgestelde start 3-6-9 met voorspoelen Condensatie droogsysteem Total Aquastop Elektronische bediening Elektronisch instelbare waterontharder Aansluiting warm water (max. 60°C) energiebesparing tot 35% Controlelampje: zout en spoelvloeistof Zelfbalancerend front 173 VAATWASSERS

STL66339LDE €1499,00 STL66322LIN VOLLEDIG INTEGREERBARE VAATWASSER V.V. FLEXIFIT, 60 CM, NISHOOGTE 86 CM, A+++ €999,00 VOLLEDIG INTEGREERBARE VAATWASSER V.V. FLEXIFIT, 60 CM, NISHOOGTE 86 CM, A+++ 4Kg 13 4Kg ACQUASTOP FLEXI FIT ACQUASTOP 13 8,5 FLEXI FIT 5 + 5 QUICK TIME PROGRAMMA'S 50° ECO 65° 27min 65° 70° 5 + 5 QUICK TIME PROGRAMMA'S 50° ECO 65° 27min 65° 70° PROGRAMMA'S 13 couverts PROGRAMMA'S 13 couverts Programma's: 5 + 5 Quick Time programma's Wastemperatuur: 38°, 45°, 50°, 55°, 65°, 70° °C Planetarium sproeiarmsysteem ECO Quick programma EnerSave optie FlexiTabs optie Delay timer 1-24 uur met voorspoelen FlexiZone 1/2 (halve beladingsmogelijkheid) Condensatie droogsysteem met EnerSave Total Aquastop Elektronische bediening Elektronisch instelbare waterontharder Aansluiting warm water (max. 60°C) energiebesparing tot 35% Controlelampje: zout en spoelvloeistof Onderste korf met aanpasbare rekken Kuip en filter geheel RVS FlexiFit LED binnenverlichting ActiveLight FlexiDuo besteklade Verstelbare bovenkorf (3 niveaus) VERBRUIK Energie verbruik: 0,81 kWh/cyclus Energie verbruik: 231 kWh/ jaar Verbruik: 6,5 liter/ cyclus Jaarlijks waterverbruik: 1820 liter/jaar Geluidsniveau: 42 dB(A) Aansluitwaarde: 1,80 kW Programma's: 5 + 5 Quick Time programma's Wastemperatuur: 38°, 45°, 50°, 55°, 65°, 70° °C Orbital sproeiarmsysteem ECO Quick programma EnerSave optie FlexiTabs optie Delay timer 1-24 uur met voorspoelen FlexiZone 1/2 (halve beladingsmogelijkheid) Condensatie droogsysteem met EnerSave Total Aquastop Elektronische bediening Elektronisch instelbare waterontharder Aansluiting warm water (max. 60°C) energiebesparing tot 35% Controlelampje: zout en spoelvloeistof Onderste korf met aanpasbare rekken Kuip en filter geheel RVS FlexiFit ActiveLight Verstelbare bovenkorf (3 niveaus) VERBRUIK Energie verbruik: 0,81 kWh/cyclus Verbruik: 8,5 liter/ cyclus Jaarlijks waterverbruik: 2380 liter/jaar Geluidsniveau: 43 dB(A) Aansluitwaarde: 1,80 kW 174

STL26123 €799,00 VOLLEDIG INTEGREERBARE VAATWASSER, 60 CM, NISHOOGTE 86 CM, A+ 13 ACQUASTOP 8,5 FLEXI FIT 5 PROGRAMMA'S 45° 50° ECO 65° 70° PROGRAMMA'S 13 couverts 5 Programma's Wastemperatuur: 45°, 50°, 65°, 70° °C Orbital sproeiarmsysteem FlexiTabs optie Uitgestelde start 3-6-9 met voorspoelen Condensatie droogsysteem Total Aquastop Elektronische bediening Elektronisch instelbare waterontharder Aansluiting warm water (max. 60°C) energiebesparing tot 35% Controlelampje: zout en spoelvloeistof Onderste korf met aanpasbare rekken Kuip en filter geheel RVS Akoestisch alarm einde was cycles Verstelbare bovenkorf (3 niveaus) VERBRUIK Energie verbruik: 1,03 kWh/cyclus Energie verbruik: 292 kWh/ jaar Verbruik: 8,5 liter/ cyclus Jaarlijks waterverbruik: 2380 liter/jaar Geluidsniveau: 45 dB(A) Aansluitwaarde: 1,80 kW 175 VAATWASSERS

STA4525IN €889,00 VOLLEDIG INTEGREERBARE VAATWASSER, 45 CM, NISHOOGTE 82 CM, A++ 10 ACQUASTOP 9,5 5 + 5 QUICK TIME PROGRAMMA'S 50° ECO 65° 27min 65° ½ 70° AUTO PROGRAMMA'S 10 couverts Programma's: 5 + 5 Quick Time programma's Wastemperatuur: 38°, 45°, 50°, 65°, 70° °C Swingwash wassysteem ECO Quick programma EnerSave optie FlexiTabs optie Delay timer 1-24 uur met voorspoelen Condensatie droogsysteem met EnerSave Total Aquastop Aquatest sensor voor de automatische programma's Elektronische bediening Elektronisch instelbare waterontharder Aansluiting warm water (max. 60°C) energiebesparing tot 35% Controlelampje: zout en spoelvloeistof Zelfbalancerend front Onderste korf met aanpasbare rekken Kuip en filter geheel RVS ActiveLight Verstelbare bovenkorf (3 niveaus) VERBRUIK Energie verbruik: 0,74 kWh/cyclus Energie verbruik: 210 kWh/ jaar Verbruik: 9,5 liter/ cyclus Jaarlijks waterverbruik: 2660 liter/jaar Geluidsniveau: 46 dB(A) Aansluitwaarde: 1,30 kW 176

PL65337XIN €1119,00 INTEGREERBARE VAATWASSER, 60 CM, NISHOOGTE 82 CM, A+++ 4Kg 13 ACQUASTOP 9 5 PROGRAMMA'S 45° 50° ECO 27min 65° 50° 70° PROGRAMMA'S 13 couverts Wastemperatuur: 38°, 45°, 50°, 55°, 65°, 70°, 75° °C Orbital sproeiarmsysteem EnerSave optie Delay timer 1-24 uur met voorspoelen FlexiZone 1/2 (halve beladingsmogelijkheid) Condensatie droogsysteem Total Aquastop Elektronische bediening Elektronisch instelbare waterontharder Aansluiting warm water (max. 60°C) energiebesparing tot 35% Controlelampje: zout en spoelvloeistof Zelfbalancerend front Onderste korf met aanpasbare rekken Kuip en filter geheel RVS Akoestisch alarm einde was cycles FlexiDuo besteklade Verstelbare bovenkorf (3 niveaus) VERBRUIK Energie verbruik: 0,81 kWh/cyclus Energie verbruik: 231 kWh/ jaar Verbruik: 9 liter/ cyclus Jaarlijks waterverbruik: 2520 liter/jaar Geluidsniveau: 46 dB(A) Aansluitwaarde: 1,80 kW 177 VAATWASSERS

ST2FABBL2 €1759,00 INTEGREERBARE VAATWASSER, 60 CM, ZWART, 60 CM, NISHOOGTE 82 CM, A+++ ST2FABRD2 €1759,00 INTEGREERBARE VAATWASSER, 60 CM ROOD, 60 CM, NISHOOGTE 82 CM, A+++ ST2FABPK2 €1759,00 INTEGREERBARE VAATWASSER, ROZE, 60 CM, NISHOOGTE 82 CM, A+++ 13 4Kg ACQUASTOP 9 5 + 5 QUICK TIME PROGRAMMA'S 50° ECO 65° AUTO 27min 70° PROGRAMMA'S 13 couverts Programma's: 5 + 5 Quick Time programma's Wastemperatuur: 38°, 45°, 50°, 55°, 65°, 70° °C Planetarium sproeiarmsysteem ECO Quick programma EnerSave optie FlexiTabs optie Uitgestelde start tot 9 uur met voorspoelen FlexiZone 1/2 (halve beladingsmogelijkheid) Condensatie droogsysteem met EnerSave Total Aquastop Aquatest sensor voor de automatische programma's Elektronische bediening Elektronisch instelbare waterontharder Aansluiting warm water (max. 60°C) energiebesparing tot 35% Controlelampje: zout en spoelvloeistof Zelfbalancerend front Onderste korf met aanpasbare rekken Kuip en filter geheel RVS Akoestisch alarm einde was cycles FlexiDuo besteklade Verstelbare bovenkorf (3 niveaus) Besteklade met EasyGlide systeem VERBRUIK Energie verbruik: 0,81 kWh/cyclus Verbruik: 9 liter/ cyclus Jaarlijks waterverbruik: 2520 liter/jaar Geluidsniveau: 45 dB(A) Aansluitwaarde: 1,80 kW 178

ST2FABWH2 €1759,00 INTEGREERBARE VAATWASSER, 60, WIT, 60 CM, NISHOOGTE 82 CM, A+++ ST2FABCR2 €1759,00 INTEGREERBARE VAATWASSER, 60 CM, CRÈME, 60 CM, NISHOOGTE 82 CM, A+++ 13 4Kg ACQUASTOP 9 5 + 5 QUICK TIME PROGRAMMA'S 50° ECO 65° AUTO 27min 70° PROGRAMMA'S 13 couverts Programma's: 5 + 5 Quick Time programma's Wastemperatuur: 38°, 45°, 50°, 55°, 65°, 70° °C Planetarium sproeiarmsysteem ECO Quick programma EnerSave optie FlexiTabs optie Uitgestelde start tot 9 uur met voorspoelen FlexiZone 1/2 (halve beladingsmogelijkheid) Condensatie droogsysteem met EnerSave Total Aquastop Aquatest sensor voor de automatische programma's Elektronische bediening Elektronisch instelbare waterontharder Aansluiting warm water (max. 60°C) energiebesparing tot 35% Controlelampje: zout en spoelvloeistof Zelfbalancerend front Onderste korf met aanpasbare rekken Kuip en filter geheel RVS Akoestisch alarm einde was cycles FlexiDuo besteklade Verstelbare bovenkorf (3 niveaus) Besteklade met EasyGlide systeem VERBRUIK Energie verbruik: 0,81 kWh/cyclus Verbruik: 9 liter/ cyclus Jaarlijks waterverbruik: 2520 liter/jaar Geluidsniveau: 45 dB(A) Aansluitwaarde: 1,80 kW 179 VAATWASSERS

AFZUIGKAPPEN Afzuigkappen spelen een belangrijke rol in de keuken, zowel esthetisch als functioneel. De afzuigkappen van Smeg bieden de perfecte combinatie tussen design en functionaliteit.

KSCF120B €2999,00 PLAFONDUNIT, 120 CM, WIT, RECIRCULATIE KSCF90B PLAFONDUNIT, 90 CM, WIT, RECIRCULATIE €2699,00 Aantal snelheden I Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-213) dB(A) Aantal snelheden: 4 Inclusief afstandsbediening Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling Inclusief koolstoffilters Rvs vetfilter Capaciteit P0: 845 m³/h Vermogen motor: 90 W Aansluitwaarde: 114 W INCLUSIEF: Long life koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie (1 x) ACCESSOIRE: KITFLTKF Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €429,00 II III IV 350 450 600 650 38 48 55 58 Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-213) dB(A) Aantal snelheden: 4 Inclusief afstandsbediening Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling Inclusief koolstoffilters Rvs vetfilter Capaciteit P0: 845 m³/h Vermogen motor: 90 W Aansluitwaarde: 107 W INCLUSIEF: Long life koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie (1 x) ACCESSOIRE: KITFLTKF Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €429,00 I II III IV 350 450 600 650 38 48 55 58 182

KSC120B €2739,00 PLAFONDUNIT, 120 CM, WIT, ENERGIEKLASSE B, RANDAFZUIGING KSC90B €2479,00 PLAFONDUNIT, 90 CM, WIT, ENERGIEKLASSE B, RANDAFZUIGING Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Inclusief afstandsbediening Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling Rvs vetfilter Capaciteit P0: 855 m³/h Vermogen motor: 220 W Aansluitwaarde: 225 W ACCESSOIRE: KITFLTKF Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €429,00 I II III INT Aantal snelheden 418 602 700 830 50 61 63 70 Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Inclusief afstandsbediening Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling Rvs vetfilter Capaciteit P0: 855 m³/h Vermogen motor: 220 W Aansluitwaarde: 224 W ACCESSOIRE: KITFLTKF Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €429,00 I II III INT 418 602 700 830 50 61 63 70 183 AFZUIGKAPPEN

KSCB120XE €1899,00 PLAFONDUNIT, 120 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A+, RANDAFZUIGING KSCB90XE €1629,00 PLAFONDUNIT, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A+, RANDAFZUIGING Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Inclusief afstandsbediening Type verlichting: LED lamp 2 rvs vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Capaciteit P0: 820 m³/h Vermogen motor: 275 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 279 W ACCESSOIRE: KITALLFC Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €349,00 I II III INT Aantal snelheden 293 420 655 808 51 58 67 71 Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Inclusief afstandsbediening Type verlichting: LED lamp 2 rvs vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Capaciteit P0: 820 m³/h Vermogen motor: 275 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 280 W ACCESSOIRE: KITALLFC Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €349,00 I II III INT 232 428 589 792 47 58 69 72 184

KSCB90WHE PLAFONDUNIT, 90 CM, WIT, ENERGIEKLASSE A+, RANDAFZUIGING €1629,00 Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Inclusief afstandsbediening Type verlichting: LED lamp 2 rvs vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Capaciteit P0: 820 m³/h Vermogen motor: 275 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 280 W ACCESSOIRE: KITALLFC Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €349,00 I II III INT 232 428 589 792 47 58 69 72 185 AFZUIGKAPPEN

KDD90VXNE €2169,00 DOWNDRAFT AFZUIGKAP, 88 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A, RANDAFZUIGING KDD60VXE-2 €2129,00 DOWNDRAFT AFZUIGKAP, 54 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE B, RANDAFZUIGING Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 607042-13) dB(A) Aantal snelheden: 4 "Intensief" functie Touch Control Bediening Led verlichting met dimmerfunctie Optie automatische uitschakeling Luchtzuiveringsfunctie (24 uur) 2 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Schacht reductie Capaciteit P0: 725 m³/h Vermogen motor: 270 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Aansluitwaarde: 277 W ACCESSOIRES: KITFCDD Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie RCKF Afstandsbediening KITRDD Kit t.b.v. installatie motor tot 6 meter €249,00 €59,00 €279,00 I II III IV INT Aantal snelheden 160 290 350 430 700 40 53 54 60 70 Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 607042-13) dB(A) Aantal snelheden: 4 "Intensief" functie Touch Control Bediening Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling Luchtzuiveringsfunctie (24 uur) 2 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Schacht reductie Capaciteit P0: 590 m³/h Vermogen motor: 270 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Aansluitwaarde: 277 W ACCESSOIRES: KITFCDD Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie RCKF Afstandsbediening KITRDD Kit t.b.v. installatie motor tot 6 meter €249,00 €59,00 €279,00 I II III IV INT 135 230 295 375 570 44 52 57 62 71 NB. Voor dit product gelden specifieke inbouwvoorwaarden: informeer hierover bij uw Smeg dealer NB. Voor dit product gelden specifieke inbouwvoorwaarden: informeer hierover bij uw Smeg dealer 186

KI120XE €1419,00 EILAND AFZUIGKAP, 120 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE B, KICTIS90BL €2099,00 EILAND AFZUIGKAP, AUTO-VENT, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A+, Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling 4 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Schacht reductie Capaciteit P0: 820 m³/h Vermogen motor: 275 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Terugslagklep Aansluitwaarde: 279 W ACCESSOIRES: KITALLFC Universeel koolfilter uitwasbaar FLT6 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie I II III INT Aantal snelheden 316 385 529 783 48 59 62 70 Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Touch Control Bediening Auto-Vent Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling Luchtzuiveringsfunctie (24 uur) 3 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Schacht reductie Capaciteit P0: 725 m³/h Vermogen motor: 270 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Aansluitwaarde: 274 W €399,00 €59,00 ACCESSOIRE: KITFC161 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €69,00 I II III INT 300 420 580 700 52 59 66 69 187 AFZUIGKAPPEN

KI90XE €1019,00 EILAND AFZUIGKAP, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE B, KIR37XE €1199,00 EILAND AFZUIGKAP, 37 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE B, Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling 3 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Schacht reductie Capaciteit P0: 820 m³/h Vermogen motor: 275 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Terugslagklep Aansluitwaarde: 279 W ACCESSOIRE: KITALLFC Universeel koolfilter uitwasbaar FLT6 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €399,00 €59,00 I II III INT Aantal snelheden 311 385 533 740 49 59 63 71 Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Elektronische bedieningstoetsen Type verlichting: LED lamp 1 aluminium vetfilter Afvoer: Ø 150 mm Schacht reductie Capaciteit P0: 800 m³/h Vermogen motor: 270 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Terugslagklep Aansluitwaarde: 272 W ACCESSOIRE: KITALLFC Universeel koolfilter uitwasbaar KITFC161 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €399,00 €69,00 I II III INT 280 400 560 660 52 61 65 68 188

KR37XE WANDSCHOUWKAP, 37 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE B, €999,00 Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie LED verlichting met dimmerfunctie 1 aluminium vetfilter Afvoer: Ø 150 mm Schacht reductie Capaciteit P0: 690 m³/h Vermogen motor: 270 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Aansluitwaarde: 272 W ACCESSOIRE: KITFC161 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €69,00 I II III INT 280 400 550 660 53 60 67 70 189 AFZUIGKAPPEN

KICV90BL €899,00 WANDSCHOUWKAP, AUTO-VENT, 90 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A+, Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Touch Control Bediening Auto-Vent Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling Luchtzuiveringsfunctie (24 uur) 2 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Schacht reductie Capaciteit P0: 750 m³/h Vermogen motor: 270 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Aansluitwaarde: 272 W ACCESSOIRE: KITFC152 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €59,00 I II III INT 310 420 580 720 52 56 62 65 NB. Dit model kan niet worden geïnstalleerd i.c.m. een achterwand 190

KL190XE €989,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE B, KL175XE €929,00 WANDSCHOUWKAP, 75 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE B, Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling 2 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Capaciteit P0: 825 m³/h Vermogen motor: 275 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Terugslagklep Aansluitwaarde: 278 W ACCESSOIRE: FLT6 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €59,00 I II III INT Aantal snelheden 304 395 525 782 54 58 65 71 Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling 2 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Capaciteit P0: 825 m³/h Vermogen motor: 275 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Terugslagklep Aansluitwaarde: 278 W ACCESSOIRE: KITALLFC Universeel koolfilter uitwasbaar FLT6 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €399,00 €59,00 I II III INT 304 395 525 782 54 58 65 71 NB. Deze modellen kunnen niet worden geïnstalleerd i.c.m. een achterwand 191 AFZUIGKAPPEN

KS110XE €1299,00 KS110BLE €1299,00 WANDSCHOUWKAP, 110 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE B, WANDSCHOUWKAP, 110 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE B, Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling 3 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Capaciteit P0: 800 m³/h Vermogen motor: 275 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Terugslagklep Aansluitwaarde: 278 W ACCESSOIRES: KITALLFC Universeel koolfilter uitwasbaar FLT4 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €399,00 €59,00 I II III INT Aantal snelheden 295 395 513 702 51 58 64 72 Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling 3 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Capaciteit P0: 800 m³/h Vermogen motor: 275 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Terugslagklep Aansluitwaarde: 278 W ACCESSOIRES: KITALLFC Universeel koolfilter uitwasbaar FLT4 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €399,00 €59,00 I II III INT 295 395 513 702 51 58 64 72 192

KICT90BL €1399,00 WANDSCHOUWKAP, AUTO-VENT, 90 CM, ZWART GLAS/ ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A+, KS9500XE €1199,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A, Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Touch Control Bediening Auto-Vent Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling Luchtzuiveringsfunctie (24 uur) 3 rvs vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Schacht reductie Capaciteit P0: 725 m³/h Vermogen motor: 270 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Aansluitwaarde: 272 W ACCESSOIRE: KITFC161 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €69,00 I II III INT Aantal snelheden 300 420 580 700 52 59 66 69 Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Elektronische bedieningstoetsen Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling 3 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Aluminium vetfilters Capaciteit P0: 800 m³/h Vermogen motor: 275 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Terugslagklep Aansluitwaarde: 278 W ACCESSOIRE: FLT6 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €59,00 I II III INT 307 395 558 759 53 58 67 73 193 AFZUIGKAPPEN

KBT1200XE €799,00 WANDSCHOUWKAP, 120 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A, RANDAFZUIGING KBT900XE €489,00 WANDSCHOUWKAP, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A, RANDAFZUIGING Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling Luchtzuiveringsfunctie (24 uur) 4 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Schacht reductie Capaciteit P0: 610 m³/h Vermogen motor: 230 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Terugslagklep Aansluitwaarde: 230 W ACCESSOIRES: KITCEKBT Schachtverlenging KITFCKBTR Koolstoffilters t.b.v. recirculatie KITFCKBT Koolstoffilter t.b.v. recirculatie €45,00 €79,00 69,00 I II III INT Aantal snelheden 251 345 454 690 48 56 62 72 Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling Luchtzuiveringsfunctie (24 uur) 3 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Schacht reductie Capaciteit P0: 730 m³/h Vermogen motor: 230 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Terugslagklep Aansluitwaarde: 230 W ACCESSOIRES: KITCEKBT Schachtverlenging KITFCKBTR Koolstoffilters t.b.v. recirculatie KITFCKBT Koolstoffilter t.b.v. recirculatie €45,00 €79,00 69,00 I II III INT 265 360 480 713 47 55 62 72 194

KBT700XE €469,00 WANDSCHOUWKAP, 70 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A, RANDAFZUIGING KBT600XE €469,00 WANDSCHOUWKAP, 60 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A, RANDAFZUIGING Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Elektronische bedieningstoetsen Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling Luchtzuiveringsfunctie (24 uur) 2 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Schacht reductie Aluminium vetfilters Capaciteit P0: 610 m³/h Vermogen motor: 230 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Terugslagklep Aansluitwaarde: 230 W ACCESSOIRES: KITCEKBT Schachtverlenging KITFCKBTR Koolstoffilters t.b.v. recirculatie KITFCKBT Koolstoffilter t.b.v. recirculatie €45,00 €79,00 69,00 I II III INT Aantal snelheden 256 347 463 688 48 55 63 72 Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Elektronische bedieningstoetsen Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling Luchtzuiveringsfunctie (24 uur) 2 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Schacht reductie Aluminium vetfilters Capaciteit P0: 820 m³/h Vermogen motor: 230 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Terugslagklep Aansluitwaarde: 230 W ACCESSOIRES: KITCEKBT Schachtverlenging KITFCKBTR Koolstoffilters t.b.v. recirculatie KITFCKBT Koolstoffilter t.b.v. recirculatie €45,00 €79,00 69,00 I II III INT 260 358 473 686 49 57 64 72 195 AFZUIGKAPPEN

KSET900XE €519,00 VLAKSCHERMKAP, 90 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE C, RANDAFZUIGING KSET600XE €469,00 VLAKSCHERMKAP, 60 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE C, RANDAFZUIGING Aantal snelheden I Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-213) dB(A) Aantal snelheden: 3 Slider bediening Type verlichting: LED lamp 2 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Capaciteit P0: 600 m³/h Vermogen motor: 175 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 215 W ACCESSOIRE: KITFC500 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €69,00 240 44 II 368 54 III 581 65 Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-213) dB(A) Aantal snelheden: 3 Slider bediening Type verlichting: LED lamp 2 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Capaciteit P0: 603 m³/h Vermogen motor: 175 W Terugslagklep Aansluitwaarde: 181 W ACCESSOIRE: KITFC500 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €69,00 I 240 44 II 368 54 III 581 65 196

KICGR52X €799,00 INBOUWUNIT, AUTO-VENT, 54 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A, RANDAFZUIGING Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Auto-Vent Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling Luchtzuiveringsfunctie (24 uur) 1 aluminium vetfilter Afvoer: Ø 150 mm Schacht reductie Capaciteit P0: 720 m³/h Vermogen motor: 270 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Aansluitwaarde: 272 W ACCESSOIRE: KITFC152 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €59,00 I II III INT 300 450 600 680 57 67 71 73 197 AFZUIGKAPPEN

KSEG78PXE €899,00 INBOUWDAMPKAP, 77 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A, RANDAFZUIGING KSEG58PXE €819,00 INBOUWDAMPKAP, 54 CM, ROESTVRIJSTAAL, ENERGIEKLASSE A, RANDAFZUIGING Aantal snelheden Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling 2 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Aluminium vetfilters Capaciteit P0: 673 m³/h Vermogen motor: 275 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Terugslagklep Aansluitwaarde: 277 W ACCESSOIRE: FLT4 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie ACCESSOIRE: FLT4 €59,00 Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie €59,00 I II III INT Aantal snelheden 261 436 606 683 46 58 65 68 Capaciteit (IEC 61591) m³/h Geluidsniveau (IEC 60704-2-13) dB(A) Aantal snelheden: 3 "Intensief" functie Type verlichting: LED lamp Optie automatische uitschakeling 2 aluminium vetfilters Afvoer: Ø 150 mm Capaciteit P0: 673 m³/h Vermogen motor: 275 W Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters Terugslagklep Aansluitwaarde: 277 W I II III INT 261 436 606 683 46 58 65 68 198

WASMACHINES Smeg wasmachines worden vervaardigd van materialen met superieure kwaliteit en bieden optimale prestaties.

WASMACHINES Smeg wasmachines worden vervaardigd van materialen met superieure kwaliteit. Sterke punten zoals een roestvrijstalen kuip, het grote doorkijkvenster, de combinatie van wassen en drogen en een carrosserie van gegalvaniseerd staal, maken de wasmachines van Smeg zeker de moeite waard. FUNCTIONALITEIT Automatische variabele belading Op basis van de hoeveelheid en het type wasgoed regelt een speciaal mechanisme automatisch het verbruik van de wasmachine, waarbij water en energie gereduceerd worden. Functioneel De wasmachines van Smeg bieden, met een duidelijk en overzichtelijk bedieningspaneel, diverse mogelijkheden en opties voor optimale functionaliteit. FlexiTime: deze functie bepaalt aan de hand van de hoeveelheid en de vuilgraad van het wasgoed de duur van het programma. Delay timer: dankzij de delay timer kan de start van een programma tot wel 24 uur worden uitgesteld. ROESTVRIJSTALEN KUIP Ter voorkoming van corrosie heeft de roestvrijstalen kuip van de Smeg wasmachines slechts één laspunt. Daarnaast is de kuip omhuld door verzinkt plaatijzer dat alle mechanische belasting absorbeert en dienst doet als waterreservoir. Om de kast te beschermen tegen roest en verwering op de lange termijn is de carrosserie van de wasmachines gemaakt van 12/10 gegalvaniseerd staal. VEILIGHEID Een grote deur voorzien van een groot glazen venster met een diameter van 30 cm geeft door middel van een knop op het bedieningspaneel eenvoudig toegang tot de roestvrijstalen kuip. Daarnaast zijn alle modellen voorzien van een elektronisch blokkeersysteem, waardoor de deur tijdens het gebruik niet geopend kan worden. ENERGIELABEL Het nieuwe EU energielabel voor wasmachines geeft een duidelijk overzicht van de prestaties van de machine m.b.t. energieverbruik. Hierdoor kunnen machines eenvoudiger met elkaar worden vergeleken, bijvoorbeeld op basis van karakteristieken zoals waterconsumptie, het energieverbruik bij verschillende programma’s en het geluidsniveau. 202

LSTA147 €1579,00 VOLLEDIG TE INTEGREREN WAS-DROOGCOMBINATIE, 60 CM, ENERGIEKLASSE B/A LST147-2 €1399,00 VOLLEDIG TE INTEGREREN WASMACHINE, 60 CM, ENERGIEKLASSE A++ ACQUASTOP 7Kg ACQUASTOP PROGRAMMA'S PROGRAMMA'S Elektronisch bedieningspaneel 15 wasprogramma's Programma's: Katoen, Katoen ECO, Drogen - Delicaat, Drogen - Normaal, Blouses/ Hemden, Fijne was, Wol, Mix, Nachtprogramma, Clean, Snel, Spoelen + centrifugeren, Afpompen + centrifugeren, Synthetisch, Sport Speciale programma's: Blouses/ Hemden, Mix, Nachtprogramma, Snel 15 min., Sport Display: resttijdindicatie, Delay timer (1-24 uur), aanbevolen lading LED display Delay timer (1-24 uur) Resterende vochtigheidgraad (%): 50 % Laadcapaciteit drogen: 4 kg Toetsen/opties: Delay timer/FlexiTime/ Voorwas/Extra spoelen/Niet centrifugeren/ Anti-kreuk/Intensief/Koud wassen/Drogen Centrifuge regeling op display/ LED: Niet centrifugeren/600/800/1000/1200/1400 Programmaselectieknop Washing Temperature: 30°C, 40°C, 60°C, 75°C, 90°C Anti-overloopsysteem Schuimbewaking Paneel toepasbaar naar rechts of links op verstelbare scharnieren Afmetingen product (mm): 820x596x560 Trommelinhoud: 52 liter RVS trommel Aansluitwaarde: 2200 W VERBRUIK Geluidsniveau drogen: 58 dB(A) re 1pW Geluidsniveau centrifugeren: 72 dB(A) re 1pW Geluidsniveau wassen: 56 dB(A) re 1pW Verbruik: 8,5 liter/ cyclus Jaarlijks energieverbuik (wassen + drogen) 1120 KWh Elektronisch bedieningspaneel 15 wasprogramma's Laadcapaciteit: 7 kg Programma's: Katoen, Katoen ECO, Wasverzachter, Blouses/ Hemden, Fijne was, Jeans, Wol, Handwas, Mix, Nachtprogramma, Snel, Spoelen + centrifugeren, Afpompen + centrifugeren, Synthetisch, Sport Speciale programma's: Blouses/ Hemden, Jeans, Nachtprogramma, Snel 15 min., Sport Display: resttijdindicatie, Delay timer (124 uur), Indicatie voortgang programma, Variabele toeren, Variabele temperatuur LED display Delay timer (1-24 uur) Maximale centrifugesnelheid: 1400 rpm Toetsen/opties: Delay timer/FlexiTime/ Voorwas/Extra spoelen/Anti-kreuk/Snel/ Intensief Centrifuge regeling op display/ LED: Niet centrifugeren/600/800/1000/1200/1400 Programmaselectieknop Washing Temperature: 30°C, 40°C, 60°C, 75°C, 90°C Anti-overloopsysteem Schuimbewaking Paneel toepasbaar naar rechts of links op verstelbare scharnieren Totaal jaarlijks waterverbruik: 10340 l Afmetingen product (mm): 818x596x546 Trommelinhoud: 52 liter RVS trommel Aansluitwaarde: 2200 W VERBRUIK Geluidsniveau centrifugeren: 72 dB(A) re 1pW Geluidsniveau wassen: 56 dB(A) re 1pW 203 30 cm 30 cm WASMACHINES

SPOELBAKKEN EN KRANEN Smeg biedt een brede keus aan spoelbakken in haar assortiment, die perfect gecombineerd kunnen worden met andere Smeg apparatuur.

LFT77RS €569,00 VLAK INBOUW SPOELUNIT, ROESTVRIJSTAAL, 71 CM LFT77 VLAK INBOUW SPOELUNIT, ROESTVRIJSTAAL, 71 CM €549,00 80 80 1 bak: 71 x 40 cm Diepte: 20 cm 1 bak: 71 x 40 cm Diepte: 20 cm Radius hoeken 15 mm Korfplug 3,5” Geschikt voor 80 cm meubel INCLUSIEF: Overloop Garnituur (incl. vaatwasser aansluiting) Bevestigingsbeugels Pop-up t.b.v. spoelunitplug (waste systeem) Radius hoeken 15 mm Korfplug 3,5” Geschikt voor 80 cm meubel INCLUSIEF: Overloop Garnituur (incl. vaatwasser aansluiting) Bevestigingsbeugels 206

LFT50RS €389,00 VLAK INBOUW SPOELUNIT ROESTVRIJSTAAL, 50 CM LFT50 VLAK INBOUW SPOELUNIT, ROESTVRIJSTAAL, 50 CM €319,00 60 45 1 bak: 50 x 40 cm Diepte: 20 cm 1 bak: 50 x 40 cm Diepte: 20 cm Radius hoeken 15 mm Korfplug 3,5” Geschikt voor 60 cm meubel INCLUSIEF: Overloop Garnituur (incl. vaatwasser aansluiting) Bevestigingsbeugels Pop-up t.b.v. spoelunitplug (waste systeem) Radius hoeken 15 mm Korfplug 3,5” Geschikt voor 60 cm meubel INCLUSIEF: Overloop Garnituur (incl. vaatwasser aansluiting) Bevestigingsbeugels 207 SPOELBAKKEN

MTD5CR MENGKRAAN VOOR SPOELUNITS €469,00 Eenmengskraan, telescopisch Draaibare uitloop 360º 208

MID5CR €419,00 MENGKRAAN VOOR SPOELUNITS MIDR55CR MENGKRAAN VOOR SPOELUNITS €409,00 MID9CR MENGKRAAN VOOR SPOELUNITS €389,00 Eengreepsmengkraan Draaibare sproeikop Eengreepsmengkraan Draaibare sproeikop Afneembare sproeikop voorzien van 2 jets Anti-drupsysteem Energy Saving Cartridge Water Saving Cartridge Chromen afwerking Afneembare sproeikop voorzien van 2 jets Energy Saving Cartridge Water Saving Cartridge Chromen afwerking Eengreepsmengkraan Draaibare sproeikop Afneembare sproeikop voorzien van 2 jets Chromen afwerking 209 KRANEN

MID1CR €289,00 MENGKRAAN VOOR SPOELUNITS MID2CR MENGKRAAN VOOR SPOELUNITS €289,00 Eengreepsmengkraan Draaibare sproeikop Eengreepsmengkraan Draaibare sproeikop Afneembare sproeikop voorzien van 1 jet Anti-drupsysteem Energy Saving Cartridge Water Saving Cartridge Chromen afwerking Afneembare sproeikop voorzien van 1 jet Anti-drupsysteem Energy Saving Cartridge Water Saving Cartridge Chromen afwerking 210

MDF50BL MENGKRAAN VOOR SPOELUNITS MENGKRAAN VOOR SPOELUNITS MENGKRAAN VOOR SPOELUNITS MENGKRAAN VOOR SPOELUNITS €699,00 MDF50CR €699,00 MDF50PB €699,00 MDF50PG €699,00 Eengreepsmengkraan Draaibare sproeikop Afneembare sproeikop voorzien van 1 jet 211 KRANEN

MDF50RD MENGKRAAN VOOR SPOELUNITS MENGKRAAN VOOR SPOELUNITS MENGKRAAN VOOR SPOELUNITS €699,00 MDF50SS €699,00 MDF50WH €699,00 Eengreepsmengkraan Draaibare sproeikop Afneembare sproeikop voorzien van 1 jet 212

MDF50RD 213

214

215

GTA-6 €249,00 GT1T-2 €99,00 GT1P-2 €59,00 Telescopische geleiders op 3 niveaus Telescopische geleiders, deels uitschuifbaar. Optie voor diverse kookcentra Telescopische geleiders op 1 niveau Telescopische geleiders, geheel uitschuifbaar. Optie voor 60 cm ovens met metalen rekken/ 5 kookniveaus en TR4110- en TR93-fornuizen Telescopische geleiders op 1 niveau Telescopische geleiders, deels uitschuifbaar. Optie voor 60 cm ovens met metalen rekken/ 5 kookniveaus en TR4110- en TR93-fornuizen KP43P €349,00 KP43M €399,00 PALPZ €69,00 Deurkit Pyrolyse Optie voor 45 cm pryolyse oven Deurkit magnetron Optie voor 45 cm oven SF4390MCX. NB. Deze deur mag uitsluitend worden geïnstalleerd door een erkende installateur Pizzaschep v.v. kunststof handvat Optioneel voor ovens v.v. pizzafunctie of pizzasteen (geschikt voor vaatwassers) PRTX €69,00 RND1V €59,00 RND2V Pizzasteen v.v. handvaten Optioneel voor 60 cm ovens m.u.v. gasovens, combi-stoomovens en (combi-) magnetrons) Spoelunitplug Spoelunitplug Spoelunitplug met deksel (1 stuk per verpakking) Spoelunitpluggen met deksel (2 stuks verpakking) 216

WOKGHU €29,00 BB3679 €119,00 PARMA €89,00 Wokring Grillplaat van massief gietijzer Optioneel voor fornuizen met gaskookplaat Grillplaat van massief gietijzer PARMAXL €149,00 GC120 €169,00 GRIDDLE €349,00 Gietijzeren grillplaat Optioneel voor CS en A1 gas fornuizen Grillplaat van massief gietijzer Optioneel voor 150 en 120 cm 'Opera' fornuizen Universele grillplaat Optioneel voor vrijstaande fornuizen v.v. inductie TPKTR €259,00 TPKCPF9 €269,00 TPKX Teppanyaki grillplaat Teppanyaki grillplaat geschikt voor TR4110 fornuizen Teppanyaki grillplaat Teppanyaki grillplaat geschikt voor Portofino gasfornuizen Teppanyaki grillplaat Optioneel voor alle inductiekookplaten 217

TPKTR9 €239,00 TPK €469,00 KITALLFC €399,00 Teppanyaki grillplaat Optioneel voor 90 cm 'Tradizionale' fornuizen met gaskookplaat Teppanyaki grillplaat Optioneel voor alle inductiekookplaten Universeel koolfilter uitwasbaar 218

219

Kwaliteit en milieubewust Smeg heeft zich tot doel gesteld producten te fabriceren die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Als consument profiteert u hiervan: de zorgvuldige samenstelling van de producten en de omvangrijke tests in onze eigen testruimtes garanderen een stabiele hoge kwaliteit. Ons kwaliteitsbewustzijn komt ook daarin tot uitdrukking: de producten zijn gecertificeerd met kwaliteitsnorm ISO 9001:2000. Smeg wil haar producten op een milieuvriendelijke wijze produceren. Voor ons als metaalverwerkingsbedrijf is het vanzelfsprekend dat onze firma en onze werknemers milieubewust handelen. Dat wordt door de certificering ISO 14001 gegarandeerd. Alle in deze catalogus opgenomen producten voldoen aan de Europese normen 89/336/EWG. 220

SHOWROOM SMEG In het centrum van Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station, bevindt zich de showroom van Smeg. In een ruimte van meer dan 500 m² wordt het gehele assortiment van vrijstaande en inbouwapparatuur van Smeg op een stijlvolle wijze gepresenteerd. In de showroom kunt u terecht voor productinformatie, oriëntatie en deskundig advies. Kijk op www.smeg.nl voor meer informatie, openingstijden, nieuws, kookworkshops en events. De showroom is eenvoudig te bereiken met auto en openbaar vervoer. Onder de showroom bevindt zich de openbare parkeergarage Nieuw Amerika waar u uw auto kunt parkeren. Indien u met het openbaar vervoer komt, is de showroom, vanaf het Centraal Station, te voet en per tram (lijn 26) te bereiken. Withoedenveem 12 1019 HE Amsterdam Smeg behoudt zich het recht voor op ieder moment veranderingen aan te brengen ter verbetering van het product. Bovendien onthoudt Smeg zich van elke verantwoordelijkheid wegens eventuele (druk)fouten of onnauwkeurigheden, de foto’s zijn niet bindend. De producten zijn conform de Europese richtlijnen betreffende de gasveiligheid, laagspanning en elektromagnetische overeenstemming. Smeg Service & Garantie Smeg geeft 2 jaar garantie op haar apparatuur. Smeg staat voor kwaliteit, indien zich desondanks een probleem voor doet kunt u rekenen op een professionele serviceafdeling. De prijzen in deze catalogus zijn geadviseerde consumentenprijzen inclusief BTW. De producten met € nnb zijn producten waarvan, op het moment dat deze brochure gedrukt werd, nog geen prijzen van bekend waren. 221

A+++: De apparaten van Smeg respecteren het milieu, 4Kg Algemeen zoals energieklasse A+++ getuigt. Deze energieklasse bespaart tot wel 30% meer energie t.o.v. energieklasse A. Vingervlekvrij rvs: Diverse apparaten van Smeg zijn voorzien van een vingervlekvrije coating, waardoor vingerafdrukken niet/ nauwelijks zichtbaar zijn op het roestvrijstaal. Verlichte bedieningsknoppen: Een bijzonder detail van diverse Linea ovens en kookplaten zijn de verlichte bedieningsknoppen. De bedieningsknoppen van de ovens die verlichten zodra de oven wordt ingeschakeld. Diverse gaskookplaten uit de Linea lijn beschikken ook over deze verlichte bedieningsknoppen; die automatisch aan gaan zodra de vlam van een kookzone brandt. De verlichting van de bedieningsknop gaat automatisch uit, zodra de vlam van de desbetreffende kookzone wordt uitgeschakeld. kWECO logic ECO light ECO-Logic: De ECO-Logic optie reduceert de aansluitwaarde tot onder 3 kW en stelt zo de gebruiker in staat meerdere apparaten tegelijkertijd op één stroomgroep te gebruiken. ECO light: Dankzij de ECO Light functie hebben deze ovens een laag energieverbruik. Geluidsniveau: Dankzij geluidsabsorberend materiaal rondom de motor en de pomp wordt het geluidsniveau van de vaatwassers van Smeg enorm gereduceerd; de vaatwassers hebben een geluidsniveau van 47 tot slechts 39 dB(A). Ook het geluidsniveau van de koelkasten van Smeg is zoveel mogelijk gereduceerd en varieert van 34 tot 43 dB(A). DUAL WATER DualWater: Door het aansluiten van de vaatwasser op warm water (max 60°C) kan tot wel 35% energie worden bespaard. Ovens / fornuizen 45 cm Nismaat: Diverse apparaten van Smeg hebben een nismaat van 45 cm. Door de apparaten met elkaar te combineren, kan een mooie panorama lijn worden gecreëerd. De nis 45 cm apparaten kunnen tevens worden gecombineerd met de (borden)warmhoudlades uit het assortiment van Smeg, waarmee een nis 60 cm kan worden gecreëerd. 115 lt Oveninhoud: Dit symbool staat voor de netto oveninhoud. Bij een fornuis van 90 cm met 1 oven kan dit maar liefst 115 liter zijn. Indien een fornuis over meerdere ovens beschikt dan staat de netto oveninhoud per oven aangegeven. 5 kookniveaus: De 60 cm ovens van Smeg hebben 4 of 5 kookniveaus, die maximale flexibiliteit garanderen qua gebruik en tijd, doordat grote of meerdere gerechten tegelijkertijd bereid kunnen worden. De nis 45 cm ovens hebben 3 kookniveaus. Stoomoven: Ovens waarbij dit symbool staat aangegeven hebben de optie om stoom te gebruiken bij het kookproces. Warmhoudfunctie: Deze functie houdt gerechten warm Snel voorverwarmen: Snel voorverwarmen is een optie die ervoor zorgt dat de oven extra snel wordt voorverwarmd, waardoor in wel 6 tot 9 minuten de ingestelde temperatuur wordt bereikt. Telescopische geleiders: De innovatieve telescopische geleiders, makkelijk te monteren en verwijderen, maken het mogelijk om bakplaten en roosters geheel of gedeeltelijk uit te schuiven. Deze oplossing garandeert absolute veiligheid tijdens het controleren en uitnemen van ovengerechten. Uitneembare bovenplaat: Diverse ovens zijn voorzien van ovens die beschikken over een uitneembare bovenplaat. Dit is een exclusieve oplossing die het bovenste deel van de binnenkant van de oven beschermt. De bovenplaat kan door het gebruik van de oven vuil bevatten en is gemakkelijk uit de oven te verwijderen om eenvoudig te kunnen worden gereinigd (vaatwasser bestendig) Ever Clean emaille: Het Ever Clean emaille zorgt voor vermindering van vetaanhechting binnenin de oven. Het gaat hier om een speciaal soort pyrolitisch en zuurbestendig emaille dat het schoonmaken van de ovenwanden vergemakkelijkt. 4 Viervoudig glazen ovendeur: Dit symbool geeft aan uit hoeveel glasplaten de ovendeur bestaat. Zo beschikken de pyrolyse ovens van Smeg over een viervoudig glazen ovendeur. Hierdoor wordt de externe temperatuur van de ovendeur aanzienlijk gereduceerd (zelfs tijdens het pyrolyse proces), wat bijdraagt aan extra veiligheid. Uitneembaar glas: Diverse ovens van Smeg beschikken over een ovendeur met uitneembaar glas. Met een paar eenvoudige handelingen kan het ovenglas worden gelift, waardoor de binnenkant van de deur optimaal gereinigd kan worden. Soft Close systeem: Het nieuwe Soft Close systeem dat aangebracht is op de scharnieren, zorgt ervoor dat de ovendeur in alle gevallen zacht en geluidloos sluit. Geforceerde mantelkoeling: Een innovatief geforceerd inwendig koelsysteem garandeert een gecontroleerde temperatuur van de ovendeur gedurende het bakken. Dankzij geforceerde koude luchtcirculatie blijft de temperatuur van de ovendeur en de componenten binnenin laag, waardoor optimale veiligheid wordt gegarandeerd en de levensduur van het apparaat wordt verlengd. Naast de overduidelijke voordelen die dit systeem biedt op het gebied van veiligheid, beschermt dit systeem ook de directe omgeving van de oven en voorkomt oververhitting. Ovens / fornuizen CONVENTIONEEL (ONDER/BOVENWARMTE): De ovenruimte wordt tegelijk door het ONDERWARMTE: onder- en bovenelement verwarmd. De hitteverdeling over het gerecht is afhankelijk van het niveau waarop men dit plaatst. Geschikt voor bakken op 1 niveau. Gerechten: alle ovenschotels, vlees, gevogelte, brood, (gevulde) taarten. Speciaal: gans en eend (bevatten veel vet). De ovenruimte wordt uitsluitend verhit door het onderelement. Voor gerechten die een hoge basistemperatuur behoeven, heeft deze bakstand weinig tot geen invloed op de korst aan de bovenzijde. Geschikt voor bakken op 1 niveau, ideaal voor deeggerechten die moeten rijzen (bijv. pizza). Bij gevulde taarten zal de deegbodem beter droog blijven. 222

Grote vlak-grill: De warmte wordt geproduceerd door het grill- en bovenelement. Verhitting over het volledige oppervlak. De thermostaat wordt, afhankelijk van het gerecht, in de regel op de maximale Magnetron + grill: Met deze functie krijgt het voedsel een mooie goudbruine kleur en is het volledig gaar van binnen door het gebruik van de elektromagnetische golven. stand gezet. Voor vleesgerechten (klein- en middelgroot), vleespennen, vis, groenten, gratineren etc. Kleine vlak-grill: De warmte is alleen afkomstig van het grill-element. Verhitting over een kleiner oppervlak. Te gebruiken als de grote vlakgrill, maar voor kleinere hoeveelheden. Hetelucht multifunctioneel (convex-element): De warmte is afkomstig van het convex-element rond de ventilator en wordt van achteruit de oven ingeblazen. De hitteverdeling is vrijwel gelijk in de gehele ovenruimte. Geschikt voor bakken op meerdere niveaus. Tevens geschikt om verschillende gerechten (met gelijke temperatuur/bakproces) tegelijk te bakken zonder dat geuren en smaken zich vermengen. Gerechten: patisserie, alle ovenschotels, combinaties. Hetelucht multifunctioneel (met grote vlakgrill): Deze functie is vergelijkbaar met de functie Hetelucht en is ideaal voor gerechten met een knapperige bovenkant. Bij gebruik in combinatie met de grill zal het gerecht sneller bruin worden. Luchtcirculatie (met onder-/bovenwarmte): De warmte van het onder- en bovenelement wordt gecirculeerd door de ventilator. Hierdoor ontstaat een gelijkmatige warmteverdeling. Gerechten: ovenschotels, taarten, koekjes, pizza. Luchtcirculatie (met onderwarmte): De warmte van het onderelement wordt gecirculeerd door de ventilator. Deze stand is een verfijning van verhitting met uitsluitend onderwarmte; ook de bovenzijde van het gerecht wordt nu verwarmd. Ook geschikt voor gerechten die wel aan de buitenkant, maar nog niet van binnen gaar zijn. Luchtcirculatie (met grote vlak-grill): De warmte van de grill wordt gecirculeerd door de ventilator. De hitte wordt getemperd en kan daardoor beter in het gerecht doordringen; ook de onderzijde wordt gelijkmatig verhit. De buitenkant wordt krokant, zonder aan te branden. Gerechten: grote vleesgerechten, vis, gevogelte, gratineer-schotels, ovenschotels. Eco: Deze functie is een combinatie van verschillende hitte elementen en is vooral te gebruiken voor het bereiden van kleine grillades en dit met het laagste energieverbruik. Om het energie verbruik zo laag mogelijk te houden zal de verlichting in de oven uitgeschakeld worden. Hetelucht (met onderwarmte): In deze bakstand verwarmen zowel het onder- als convexelement in combinatie met de ventilator. De nadruk ligt op de onderwarmte en er ontstaat een licht krokante korst. Gerechten: ovenschotels met deegbodem, taarten met dikke bodem. Intensieve hetelucht (turbohitte): In deze bakstand verwarmen alle oven-elementen en wordt de warmte gecirculeerd door de ventilator. Voor zeer intensief bakken op 1 of 2 niveaus, zonder dat geuren en smaken zich vermengen. Speciaal voor grote hoeveelheden voedsel. Rijsfunctie: De rijsfunctie, waarbij de oven van bovenaf verwarmd wordt tot zo’n 40°C, laat ieder soort deeg (brood of pizza) rijzen en kan tevens dienen om voedsel warm te houden. Bordenwarm functie: De rijsfunctie, waarbij de oven van bovenaf verwarmd wordt tot zo’n 40°C, laat ieder soort deeg (brood of pizza) rijzen en kan tevens dienen om voedsel warm te houden. Magnetron: De elektromagnetische golven van de magnetron dringen rechtstreeks het voedsel binnen en maken het mogelijk binnen zeer korte tijd en met aanmerkelijke energiebesparing te koken. Ideaal voor het koken zonder toevoeging van oliën en vetten en tevens zeer geschikt voor het ontdooien van voedsel, waarbij zowel het uiterlijk als de geur intact blijven. De magnetronfunctie kan eveneens worden gecombineerd met de traditionele functies, met alle voordelen die dit met zich mee zal brengen. Ideaal voor alle soorten voedsel. 223 Hetelucht (convex-element) + magnetron: De magnetron wordt gecombineerd met de warmte afkomstig van het convex-element. Het convex-element rond de ventilator achter in de oven blaast de warmte in de oven zodat de hitteverdeling in de gehele ovenruimte vrijwel gelijk is. Dankzij deze combinatie wordt niet alleen de gehele oven gelijkmatig verhit, maar wordt ook de baktijd van gerechten aanzienlijk verkort. Koken op deze wijze levert tevens een aanzienlijke energie besparing op. Pizzafunctie luchtcirculatie: De warmte van het onder- en bovenelement wordt gecirculeerd door de ventilator. Hierdoor ontstaat een gelijkmatige hitte verdeling. Geschikt voor gelijktijdig bakken op meerdere niveaus. Gerechten: ovenschotels, taarten, koekjes, pizza. Ontdooistand: De ventilator circuleert de lucht op kamertemperatuur. Geschikt voor het ontdooien van alle soorten voedsel. Bij ontdooien op tijd wordt de ontdooitijd automatisch bepaald. Bij ontdooien op gewicht wordt de ontdooitijd automatisch bepaald zodra is aangegeven welk gewicht het eten heeft dat ontdooit moet worden. g Braadspit: Te combineren met vlak-grill, kleine vlak-grill en conventionele stand. Sterke grill met braadspit Halfsterke grill met braadspit Stoom: Verhitting met stoom is ideaal om gerechten op te warmen zonder dat ze uitdrogen of hard worden (regeneratie). Tevens geschikt voor koken in de oven en ontdooien. In combinatie met overige bakfuncties levert stoom een belangrijke reductie van baktijd en temperatuur. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarde beter behouden. Stoom + hetelucht: De stoomfunctie wordt gecombineerd met de hetelucht functie, waarbij de warmte afkomstig is van het convex-element rond de ventilator. De combinatie stoom en hetelucht zorgt ervoor dat het voedsel niet uitdroogt, maar toch een mooie goudbruine kleur krijgt. Katalyse emaille: Sommige ovens zijn voorzien van speciale katalyse emaille wanden. De katalyse wanden bestaan uit grof emaille die vuil en vet absorberen en verbranden gedurende het kookproces. vapor clean: Op de bodem van de oven bevindt zich de speciale Vapor Clean cirkel. Wanneer hier water in wordt gedaan en het Vapor Clean programma wordt geselecteerd, zal de oven het water omzetten in stoom waardoor het vuil in de oven wordt los gestoomd. Hierdoor wordt het reinigen van de oven aanzienlijk vergemakkelijkt. ECO P Pyrolyse: Wanneer voor deze functie gekozen wordt, zal de binnenzijde van de oven zorgvuldig gereinigd worden bij een temperatuur van 500 graden Celsius. Dit programma zal minimaal 1 uur en 30 minuten duren. Bij een ernstig vervuilde oven is het mogelijk deze programmaduur per minuut aan te passen tot maximaal 3 uur. Zo kan voor iedere vervuiling een aangepast programma ingesteld worden. Tijdens de pyrolyse cyclus kan de ovendeur door het automatische vergrendelingsysteem niet meer geopend worden, wat absolute zekerheid garandeert. Sabbath functie: Met behulp van de Sabbath functie kan voedsel bereidt worden volgens de Joodse voorschriften die gelden voor rust- en feestdagen.

Kookplaten / fornuizen Gietijzeren pannendragers: De gaskookplaten en gasfornuizen van Smeg hebben solide gietijzeren pannendragers. Deze pannendragers bieden een stabiele ondergrond voor pannen en zijn bestand tegen hoge temperaturen. Glas op staal: Met de afwerking ”glas-op-staal” wordt de soliditeit van gas-op-glas kookplaten verhoogd door een roestvrijstalen plaat onder het glas aan te brengen. De stalen plaat is esthetisch onzichtbaar, waardoor de elegantie van de apparatuur onveranderd blijft. Inductie: De werking van deze kookplaten is gebaseerd op het principe van elektromagnetische inductie. De warmte wordt rechtstreeks onderin de pan gegenereerd tijdens het contact met de kookplaat. Slider control: Smeg heeft in het assortiment verschillende kookplaten die voorzien zijn van sliders. Het bedienen van deze kookplaten gaat nog eenvoudiger door over de lijn te schuiven en op die manier de juiste instelling te selecteren. Touch Control bediening: Het merendeel van de inductiekookplaten van Smeg zijn voorzien van Touch Control bediening. Dit geeft de kookplaten een strak uiterlijk en maakt de bediening intuïtiever. Daarnaast is de kookplaat hierdoor eenvoudiger te reinigen. Flexi4zone: De inductiekookplaten die zijn uitgerust met een Flexi4zone zijn gemaakt om de kookplaat nog meer naar eigen inzicht te gebruiken. De zone maakt het mogelijk om verschillende zones te combineren en zo pannen in verschillende afmetingen te kunnen gebruiken. Dit vergemakkelijkt de verdeling op de kookplaat zonder aan capaciteit te verliezen. De MultiZone-zone bestaat uit 2 zones die zowel samen als separaat kunnen worden bediend. Doordat de pannen op verschillende posities op de MultiZone kunnen worden geplaatst, worden de kookmogelijkheden en het kookgemak nog groter. Superzone: Deze extra grote zone biedt extra ruimte en flexibiliteit. P Booster functie: De Booster functie biedt de mogelijkheid om op maximaal vermogen te koken wanneer dit nodig is; bijvoorbeeld tijdens het wokken of om zeer snel water aan de kook te brengen. Automatisch koken: Deze functie kiest automatisch het ideale vermogensniveau om bijvoorbeeld water aan de kook te brengen en geeft aan wanneer het kookpunt bereikt is. Sudderfunctie: Nadat voedsel aan de kook is gebracht kan, door de Sudderfunctie te selecteren, automatisch een vermogensniveau worden ingesteld waarmee het voedsel net aan de kook wordt gehouden. Au bain-marie functie: Met deze functie blijft de kookzone op een lage en gelijkmatige temperatuur werken. Dit maakt de functie ideaal voor het smelten van bijvoorbeeld boter of chocolade. Quick Start: Met het selecteren van de Quick start functie komt de gekozen kookzone sneller op de gekozen temperatuur. Het verwarmingselement werkt op maximaal vermogen totdat de juiste temperatuur is bereikt. Quick set: Met de «Quick set»-optie begint het bakken op het hoogste warmteniveau. Vervolgens wordt de temperatuur op een bepaald moment verlaagd. Deze bereidingsoptie is geschikt voor gerechten die kort moeten worden gekookt en vervolgens moeten worden verhit zonder constante aanpassingen. Auto-Vent: Deze functie maakt het mogelijk om de kookplaat en de afzuigkap automatisch met elkaar af te stemmen. De snelheid van de afzuigkap wordt automatisch bepaald op basis van de instelling en warmste temperatuur van de kookplaat. Flexi-Heat: Deze functie op de Flexi4Zone kookplaten maakt het mogelijk om de pan tussen drie (vooraf) ingestelde temperaturen, verwarmen, koken of warm houden, te wisselen door enkel de pan te verplaatsen naar een ander deel van de kookzone en dus zonder handmatig te instelling te veranderen. Warmhoudfunctie: Bij de Warmhoudfunctie functioneert de kookplaat op minimaal vermogen, gedurende maximaal 120 minuten, waarna de kookplaat automatisch uitschakelt. Deze functie is bedoelt voor het warm houden van reeds geprepareerd voedsel. Anti-overkoken: In geval dat een pan overkookt, wordt de inductiekookplaat, uit veiligheidsoverwegingen, automatisch uitgeschakeld. Anti-oververhitting: Een speciaal systeem zorgt ervoor dat de kookplaat automatisch uitgaat zodra de afgegeven hitte de veiligheidstemperaturen dreigt te overschrijden. Tijdklok: Deze functie laat zien hoelang de kookplaat in gebruik is. Restwarmteindicatie: Alle keramische en inductiekookplaten van Smeg zijn voorzien van een veiligheidssysteem en hebben restwarmte indicatoren die verlicht blijven zolang de oppervlakte warm is. Perfect Heat: Deze functie op de kookplaten met de nieuwe Intuitive Slider maakt het mogelijk om een verwarmingsniveau in te stellen om uw voedsel te bereiden en de geselecteerde temperatuur vast te houden gedurende het bereidingsproces. Handmatige aanpassingen zijn hierdoor niet nodig. ECO HEAT ECO-Heat: Deze functie maakt het mogelijk om te kiezen uit 1 van de 3 opties voor de restwarmte-indicator: Blijven koken / warmhouden / restwarmte. ECO OFF Eco-Off: Deze energiebesparende functie schakelt de zone uit enige tijd voordat de timer afgaat, door gebruik te maken van de restwarmte in de pan heeft dit geen gevolgen voor de bereiding. Kinderbeveiliging: Diverse apparaten van Smeg zijn voorzien van kinderbeveiliging, waarbij de bedieningsknoppen worden geblokkeerd. Hierdoor wordt absolute veiligheid gegarandeerd. Timer: Alle inductie kookplaten van Smeg hebben een timer die de kookplaat automatisch uitschakelt aan het einde van de ingestelde tijd. 224

Afzuigkappen Automatische uitschakeling: De optie Automatische uitschakeling zorgt ervoor dat het apparaat zich automatisch uitschakelt op het vooraf geprogrammeerde tijdstip. Intensief functie: Deze functie laat de afzuigkap, maximaal 10 minuten, op maximaal vermogen zuigen, hardnekkige geurtjes zo snel mogelijk worden opgezogen. gedurende zodat Indicatie reinigen/ vervangen filters: Diverse afzuigkappen hebben een indicatielampje dat oplicht wanneer de filters vervangen moeten worden. Randafzuiging: Verscheidene afzuigkappen van Smeg beschikken over randafzuiging, dat zorgt voor een maximale afvoer van kookdampen. De kookdampen worden namelijk langs de randen afgezogen en krijgen daardoor vrijwel geen kans om te ontsnappen. Hierdoor ontstaat een hoog afzuigrendement. Luchtzuiveringsfunctie: Enkele afzuigkappen van Smeg beschikken over een speciale luchtzuiveringsfunctie, waarbij de afzuigkap 24 uur, op de laagste stand en het laagste geluidsniveau, de lucht in de ruimte zuivert, door de lucht in de ruimte op te zuigen en te vervangen met frisse lucht van buitenaf. Koelkasten No-Frost systeem: Het NO FROST systeem, aanwezig in diverse koel-vriescombinaties van Smeg, zorgt ervoor dat de hoeveelheid vocht in het koel- en vriesgedeelte wordt gereduceerd, waardoor de vorming van ijskristallen (rijp) aan de binnenzijde van het vriesgedeelte wordt voorkomen. Bij koel-vriescombinaties zonder No Frost systeem wordt alleen de warmte onttrokken aan de koel- of vriesruimte, maar niet het vocht dat zich in de lucht bevindt. Omdat het vocht in de lucht niet wordt onttrokken, ontstaat rijpvorming in het vriesgedeelte. Bij de koel-vriescombinaties met een No Frost systeem wordt niet alleen de lucht, maar ook het vocht in de lucht, uit zowel het koel- en vriesgedeelte gezogen. Doordat het vocht uit de lucht verdwijnt, kan er geen rijpvorming meer ontstaan, waardoor het vriesgedeelte nooit meer handmatig hoeft te worden ontdooid. Automatisch ontdooien: Automatisch ontdooien houdt in dat de koelkast af en toe even stopt met koelen, waarbij ervoor wordt gezorgd dat de maximum temperatuur niet wordt overschreden. Doordat de koelkast even stopt met koelen, kan het vocht aan de achterwand van de koelkast naar beneden glijden en via een klein gootje worden afgevoerd, waar het in een bakje boven de motor terecht komt en verdampt. Dit zorgt ervoor dat de koelkast optimaal blijft werken en er geen ijs ontstaat op de achterwand van de koelkast. Het automatisch ontdooien is alleen van toepassing op het koelgedeelte van de koelkast. Ventilator: Diverse koelkasten van Smeg zijn voorzien van een ventilator. De ventilator zorgt ervoor dat de koele lucht uniform door de koelkast wordt verspreid, waardoor de temperatuur in de koelkast constanter blijft. Vaatwassers 14 Couverts: De 60 cm vaatwassers van Smeg bieden ruimte aan 12 tot 14 couverts. De compacte 45 cm vaatwassers bieden, daarentegen, ruimte aan 10 couverts. SwingWash: De 45 cm vaatwassers van Smeg zijn voorzien van het gepatenteerde SwingWash sproeiarmsysteem. Dit wassysteem bestaat uit 2 sproeiarmen; de langere sproeiarm maakt een `zwaaiende beweging’, zonder ooit helemaal rond te draaien en de kortere sproeiarm draait geheel rond. Het SwingWash sproeiarmsysteem zorgt voor nog betere wasprestaties, door een nog betere waterverspreiding in de kuip, maar met minder waterverbruik. Orbital: Dit systeem bestaat uit een dubbele sproeiarm. Door middel van de dubbele contra roterende sproeiarmen bereikt het water alle plaatsen in de kuip. De geïntegreerde waterjets op de sproeiarm zijn zo ontworpen dat zij met de grootste precisie het water verdelen. Planetarium: Het exclusieve gepatenteerde Planetarium sproeiarmsysteem bestaat uit 2 contra-roterende assen, waardoor de sproeiarm een planetaire beweging maakt. De dubbele rotatie zorgt samen met de specifieke positie van de sproeiers voor een ongekende waterdistributie in de kuip. Dit innovatieve sproeiarmsysteem garandeert de allerbeste wasresultaten. Waterverbruik: De vaatwassers van Smeg houden rekening met het milieu en hebben een waterverbruik per cyclus variërend van 12 tot slechts 6,5 liter. Total Acquastop: Alle vaatwassers zijn voorzien van een Total Acquastop sensor. Deze sensor, die is aangesloten op de waterslang, controleert het waterniveau in de vaatwasser. Bij een eventueel lek in de waterslang of de vaatwasmachine wordt de watertoevoer direct afgesloten. Total Acquastop biedt dus totale bescherming tegen overstromen. ACQUASTOP Multiflow luchtcirculatie: Diverse modellen van Smeg hebben Multiflow luchtcirculatie die zorgt voor een contante temperatuur in de koelkast die homogeen verdeeld wordt. Live Plus 0°C zone: De Life Plus (0-graden) zone conserveert voedsel op een temperatuur van 0 - 3°C; ideaal voor vlees, verse vis en gevogelte. Het voedsel dat in de Life Plus zone bewaard wordt behoudt langer zijn smaak en versheid. Vakantiefunctie: De Vakantiefunctie is vooral erg handig bij langdurige afwezigheid, zoals bijvoorbeeld bij een vakantie. Door middel van de Vakantiefunctie kan het koelgedeelte van de koelkast worden uitgeschakeld, terwijl het vriesgedeelte in werking blijft. 4 sterren: Alle vriezers en vriesvakken van Smeg hebben 4 sterren, om het hoogste niveau van conserveren te garanderen. Snel-vriesoptie: De Snel-vriesoptie is zeer handig wanneer grote hoeveelheden voedsel in één keer ingevroren moeten worden. Wanneer de functie enige tijd van tevoren ingeschakeld wordt, bereidt de vriezer zich hierop voor en wordt de temperatuur verlaagd waardoor voedsel snel ingevroren wordt; na enige tijd wordt de functie automatisch uitgeschakeld (afhankelijk van het model). 225

Aquatest: Diverse modellen van de Smeg vaatwassers zijn uitgevoerd met een sensor die de vuilgraad van het water meet. Op basis van deze vuilgraad bepaalt de machine of het voorwasprogramma wordt voortgezet of dat wordt begonnen met een vervolgprogramma. Hierdoor zal de vaatwasser altijd de minst mogelijke hoeveelheid water verbruiken. Dit komt de wasefficiëntie uiteraard ten goede. EnerSave: Aan het eind van de droogcyclus opent een speciaal mechanisme automatisch langzaam de deur van de vaatwasser (slechts een paar centimeter). Op deze manier wordt een perfect droogresultaat gegarandeerd en kan de spoeltemperatuur beter worden gecontroleerd. Het openen van de deur geeft ook direct het einde van de wascyclus aan. Met de EnerSave-30% optie, aanwezig in verscheidene vaatwassers, kan tot wel 30% energie bespaard worden t.o.v. gewone klasse A vaatwassers. ActiveLight: Diverse vaatwassers van Smeg beschikken over de nieuwste technologie op het gebied van vaatwassers: ActiveLight. Gedurende de wascyclus van de vaatwasser schijnt een rode LED lichtstraal rechtstreeks op de vloer. Hiermee wordt aangegeven dat de vaatwasser in werking is en kan de gebruiker zien dat de wascyclus loopt, zonder de vaatwasser te hoeven openen. Aan het einde van de wascyclus gaat de lichtstraal automatisch uit. ACTIVE LIGHT Het programma Normal Quick is geschikt voor het dagelijks en snel wassen van gemengde vaat. Auto 45°-65° EasyGlide systeem: Diverse 60 cm vaatwassers van Smeg beschikken over het EasyGlide systeem, dat ervoor zorgt dat de bovenkorf soepel in- en uitgeschoven kan worden. Delay timer: De start van het programma kan tot 24 uur uit worden gesteld (afhankelijk van het model). 65° FlexiTabs: Diverse vaatwassers beschikken over de Flexitabs optie, die de werking van de vaatwasblokjes optimaliseert. 70° FlexiDuo: De FlexiDuo besteklade is verdeeld in 2 delen, die - indien gewenst - onder elkaar kunnen worden geschoven; hierdoor ontstaan nog meer mogelijkheden m.b.t. de indeling. FlexiZone ½: Deze optie, aanwezig in de meeste 60 cm vaatwassers van Smeg, biedt de mogelijkheid om kleinere hoeveelheden vaat te wassen en gelijktijdig energie, water en tijd te besparen. In tegenstelling tot de traditionele halvebeladingsmogelijkheid kan zowel de boven- en onderkorf gebruikt worden. 12 QuickTime: Deze optie reduceert de duur van het geselecteerde programma tot 55%. Indien gebruikt in combinatie met een intensief programma, kan ook zeer vuile vaat binnen korte tijd worden gewassen. verlichting: Enkele vaatwassers van Smeg zijn voorzien van binnenverlichting. Het weekprogramma bestaat uit een spoeling die voorkomt dat vuil opdroogt. Het Glass PRO-programma is speciaal bedoeld voor het wassen van glaswerk. 45° De kristalcyclus is speciaal bedoeld voor glas en voor delicate, licht vervuilde vaat. 65° Het automatische programma reguleert de duur van een cyclus, afhankelijk van de vuilgraat en dus de benodigde spoelingen. Auto 60° Het programma Auto 60º is bedoeld voor een gemengde, zeer vuile vaat. Het Sterk & Snel-programma verwijdert in minder dan 1 uur het meest hardnekkige vuil en opgedroogde etensresten. Het Super-programma is geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vuil. Het Universal-programma is geschikt voor het wassen van normaal vervuilde vaat, zelfs met enige opgedroogde etensresten. Bij de Super Hyclean-optie voert de vaatwasser aan het einde een spoeling van 10 minuten uit bij een hoge temperatuur van 70ºC. Dit verwijdert vrijwel alle bacteriën. Dit programma is ontworpen voor het wassen van een niet al te zeer vervuilde vaat, in een vaatwasser die gedeeltelijk gevuld is. Het Intensive-programma is aanbevolen voor het snel afwassen van zeer vuile potten en pannen, zelfs met opgedroogde etensresten. Het Ultra Fast-programma is specifiek bedoeld voor een ultrasnelle cyclus ( 16 min.), voor zeer vuile potten en pannen, zelfs met opgedroogde etensresten. 27min 38° Het normale programma is geschikt voor dagelijks gebruik met een 65° normale vervuilingsgraad. ECO, dit zuinige wasprogramma gebruikt weinig water en energie en is daarmee de meest milieuvriendelijke schoonmaakoptie. Met het snelle programma duurt het slechts 27 minuten om een lading te wassen. ECO-Snel, dit zuinige wasprogramma gebruikt weinig water en energie en is daarmee de meest milieuvriendelijke schoonmaakoptie. Het programma Delicate Quick is geschikt voor het snel wassen van delicate vaat. 226

Wasmachines Laadcapaciteit: De wasmachines en was-droogcombinaties in het assortiment van Smeg hebben een laadcapaciteit voor wassen van 7 kg. De laadcapaciteit voor drogen is 4 kg. Deuropening 30 cm: De wasmachines en was-droogcombinaties van Smeg hebben een extra grote deuropening met een diameter van 30 cm, waardoor het wasgoed gemakkelijker in en uit de wasmachine kan worden gehaald. FlexiTime: De FlexiTime functie bepaalt aan de hand van de hoeveelheid was en de vuilgraad de duur van het wasprogramma. Anti-kreuk optie: Een specifieke modulatie van het programma en de centrifuge tijdens het wassen voorkomt kreuken in de kleding en beschermt daarmee de meest delicate kledingstukken en vergemakkelijkt het strijken erna. Tijdens de droogfase wordt de duur van de anti-kreuk fase verdubbeld om een kreukloos resultaat te garanderen, ook na twee uur na afloop van het droogproces. 227 30 cm

SMEG ITALIE MILAN SMEG KOKEN & KOELEN FLORENCE CHIETI ROME AFZUIGKAPPEN & SPOELBAKKEN VENICE BONFERRARO GUASTALLA VAATWASSERS & WASSEN HOOFDKANTOOR SMEG S.p.A. Via Leonardo da Vinci, 4 42016 Guastalla (RE) Tel. +39 0522 8211 Fax Italy +39 0522 821452 Fax Export +39 0522 821455 E-mail: commerciale.incasso@smeg.it www.smeg.it SMEG WERELDWIJD SMEG IS STERK AANWEZIG MET VERSCHILLENDE VESTIGINGEN WERELDWIJD. VESTIGINGEN Australië SMEG AUSTRALIË PTY LTD E-mail: info@smeg.com.au www.smeg.com.au België N.V. SMEG BELGIË S.A. E-mail: info@smeg.be www.smeg.be Denemarken SMEG DENEMARKEN E-mail: info@smeg.dk www.smeg.dk Kazachstan SMEG KAZACHSTAN E-mail: info@smeg.kz www.smeg.kz Frankrijk SMEG FRANKRIJK E-mail: smeg@smeg.fr www.smeg.fr Duitsland SMEG DUITSLAND GmbH E-mail: smeg@smeg.de www.smeg.de Verenigd Koninkrijk SMEG (UK) LTD E-mail: sales@smeguk.com www.smeguk.com Mexico SMEG MEXICO S.A. de C.V. E-mail: sacha@smeg.com.mx simone@smeg.com.mx www.smeg.com.mx Nederland SMEG NEDERLAND BV E-mail: info@smeg.nl www.smeg.nl Polen SMEG POLEN Sp. z.e.e. E-mail: info@smeg.pl www.smeg.pl Portugal SMEG PORTUGAL, Lda. E-mail: comercial@smeg.pt www.smeg.pt Rusland SMEG RUSLAND OOO E-mail: smeg-russia@smeg.com www.smeg.ru Spanje SMEG SPANJE, S.A. E-mail: smeg@smeg.es www.smeg.es Zuid Afrika SMEG ZUID AFRIKA (PTY) LTD. E-mail: info@smegsa.co.za www.smeg.co.za Zweden SMEG ZWEDEN AB E-mail: info@smeg.se www.smeg.se 228 Oekraïne SMEG OEKRAÏNE LLC E-mail: info@smeg.ua www.smeg.ua Verenigde Staten van Amerika SMEG USA, INC. E-mail: info@smegusa.com www.smegusa.com Kantoor Midden Oosten E-mail: mohammed.hammoudeh@smeg.it

1 Online Touch

Index

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18
 19. 19
 20. 20
 21. 21
 22. 22
 23. 23
 24. 24
 25. 25
 26. 26
 27. 27
 28. 28
 29. 29
 30. 30
 31. 31
 32. 32
 33. 33
 34. 34
 35. 35
 36. 36
 37. 37
 38. 38
 39. 39
 40. 40
 41. 41
 42. 42
 43. 43
 44. 44
 45. 45
 46. 46
 47. 47
 48. 48
 49. 49
 50. 50
 51. 51
 52. 52
 53. 53
 54. 54
 55. 55
 56. 56
 57. 57
 58. 58
 59. 59
 60. 60
 61. 61
 62. 62
 63. 63
 64. 64
 65. 65
 66. 66
 67. 67
 68. 68
 69. 69
 70. 70
 71. 71
 72. 72
 73. 73
 74. 74
 75. 75
 76. 76
 77. 77
 78. 78
 79. 79
 80. 80
 81. 81
 82. 82
 83. 83
 84. 84
 85. 85
 86. 86
 87. 87
 88. 88
 89. 89
 90. 90
 91. 91
 92. 92
 93. 93
 94. 94
 95. 95
 96. 96
 97. 97
 98. 98
 99. 99
 100. 100
 101. 101
 102. 102
 103. 103
 104. 104
 105. 105
 106. 106
 107. 107
 108. 108
 109. 109
 110. 110
 111. 111
 112. 112
 113. 113
 114. 114
 115. 115
 116. 116
 117. 117
 118. 118
 119. 119
 120. 120
 121. 121
 122. 122
 123. 123
 124. 124
 125. 125
 126. 126
 127. 127
 128. 128
 129. 129
 130. 130
 131. 131
 132. 132
 133. 133
 134. 134
 135. 135
 136. 136
 137. 137
 138. 138
 139. 139
 140. 140
 141. 141
 142. 142
 143. 143
 144. 144
 145. 145
 146. 146
 147. 147
 148. 148
 149. 149
 150. 150
 151. 151
 152. 152
 153. 153
 154. 154
 155. 155
 156. 156
 157. 157
 158. 158
 159. 159
 160. 160
 161. 161
 162. 162
 163. 163
 164. 164
 165. 165
 166. 166
 167. 167
 168. 168
 169. 169
 170. 170
 171. 171
 172. 172
 173. 173
 174. 174
 175. 175
 176. 176
 177. 177
 178. 178
 179. 179
 180. 180
 181. 181
 182. 182
 183. 183
 184. 184
 185. 185
 186. 186
 187. 187
 188. 188
 189. 189
 190. 190
 191. 191
 192. 192
 193. 193
 194. 194
 195. 195
 196. 196
 197. 197
 198. 198
 199. 199
 200. 200
 201. 201
 202. 202
 203. 203
 204. 204
 205. 205
 206. 206
 207. 207
 208. 208
 209. 209
 210. 210
 211. 211
 212. 212
 213. 213
 214. 214
 215. 215
 216. 216
 217. 217
 218. 218
 219. 219
 220. 220
 221. 221
 222. 222
 223. 223
 224. 224
 225. 225
 226. 226
 227. 227
 228. 228
 229. 229
 230. 230
 231. 231
 232. 232
Home


You need flash player to view this online publication