23

BOKKENPOOTJESTAART (385 KCAL) BEREIDINGSWIJZE Bekleed de onderkant van de springvorm met bakpapier. Mix de speculaasjes fijn in een keukenmachine en meng de kruimels met de gesmolten boter. Doe dit mengsel in de springvorm en druk aan met een lepel. Zet de vorm zolang in de koelkast. Klop de slagroom stijf met de kloppudding, melk en Klop Fix. Snijd de bokkenpootjes voorzichtig los van elkaar. Zet ze vervolgens INGREDIËNTEN 250 gr bastogne (ca 20 koekjes) 75 gr gezouten roomboter 1 Pakje kloppuding vanille (Dr. Oetker) 500 ml slagroom 200 ml melk 3 Zakjes Klop Fix 2 Pakken bokkenpootjes (200 gram) €0,79 €1,95 €0,64 €1,83 €0,61 €0,49 €1,28 tegen de rand van de springvorm. Snijd de overgebleven bokkenpootjes in stukjes (bewaar eventueel een hele voor decoratie) en schep ongeveer ⅔ door de slagroom. Schep het mengsel in de springvorm en strijk het glad. Verdeel de rest van de stukjes bokkenpoot over de bovenkant en garneer met een hele bokkenpoot in het midden. Zet de bokkenpootjestaart minimaal 4 uur in de koelkast, het liefst een hele nacht. Maximaal 3 dagen te bewaren in de koelkast. Onze favoriete taart, geniet ervan!

24 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication