21

Hostellerie Schuddebeurs Hostellerie Schuddebeurs vindt u aan een landelijk wegeltje middenin de prachtige landgoederen nabij Zierikzee. Het culinaire aanbod bestaat voornamelijk uit lokale gerechten zoals Zeeuwse oesters, Oosterscheldekreeft en Schouws lam. “ s Zomers is het hier uitermate goed toeven op het terrein gelegen aan het maar liefst drie eeuwen oude pand, waarvan de hotelkamers begin dit jaar opnieuw gestyled zijn. Kortom, een uitgelezen adresje voor wie er graag even tussenuit wil. Schuddebeurs – Donkerweg 35 – www.schuddebeurs.nl tel 31 111 415651 Brasserie Maritime Brasserie Maritime is een eigentijds restaurant gelegen aan de sfeervolle haven van Zierikzee en staat met name bekend om zijn voortreffelijke bereidingen van schaalen schelpdieren. Kreeften, oesters en andere visproducten worden hier dagelijks vers aangevoerd en gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde wijnen. De gerechten kenmerken zich door een mediterrane inslag waarbij de Frase keuken en lokale ingrediënten als basis dienen. Zierikzee – Nieuwe haven 21 – www.brasseriemaritime.nl – tel 31 111 412156 Restaurant De Proeverij Stap binnen in een Bourgondische wereld vol smaak en nostalgie. Familiebedrijf ‘De Proeverij’ is gevestigd in het traditionele en historische stadscentrum van Zierikzee en dat is geen toeval. In dit restaurant wordt u verwelkomd door medewerkers die hun vak verstaan. Neem bijvoorbeeld de keukenbrigade die, zoals men van een Zeeuws restaurant mag verwachten, de beste visgerechten en streekproducten weet te bereiden. De Proeverij is iedere dag geopend voor lunch en diner. Zierikzee – Kraanplein 12-14 – www.restuarantdeproeverij.nl – tel 31 111 412931 Brasserie Sailor’s Inn Puur eten van Zeeuwse bodem met een Oosterse touch. Brasserie Sailor’s Inn is gelegen aan de jachthaven van Bruinisse. Onze chef combineert er duurzame en biologische producten van Zeeuwse bodem met zijn Oosterse roots, dat zorgt voor unieke en verrassende smaken. Naast lunch en diner leent deze brasserie Tested 4 You - 21

22 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication