27

Bistro De Kluiver Al meer dan 25 jaar vindt u Bistro De kluiver aan de jachthaven van Breskens. Hier heerst een intieme en trendy sfeer en staat kwaliteit voorop. Bij mooi weer geniet u op het terras met een goed glas wijn, al dan niet vergezeld van een heerlijk tapasbord. De wijnkaart bevat een prachtig assortiment van wereldse wijnen. De Kluiver staat bekend om de Fruits de mer in verschillende uitvoeringen, kreeft, krab, langoustines en een groot aanbod aan oesters. Breskens – Kaai 6 – www.dekluiverbreskens.nl – tel 31 117 383070 Auberge des Moules In het Zeeuws-Vlaamse Philippine, waar ooit de eerste mosselhaven van Nederland lag, vindt u Auberge des Moules. Dit restaurant is al meer dan 48 jaar een begrip voor liefhebbers van schaal- en schelpdieren. In de keuken wordt altijd gewerkt met verse ingrediënten en veelal streekeigen producten. De Zeeuwse zeevruchten voeren de boventoon op de menukaart, maar ook voor andere heerlijkheden bent u bij Auberge des Moules aan het goede adres. Philippine – Visserslaan 3 – www.aubergedesmoules.com – tel 31 116 491265 Restaurant Napoleon Restaurant Napoleon is al meer dan 50 jaar een smakelijke hotsport om te relaxen en genieten. De specialiteiten mogen dan hoogstaand zijn, chef-kok en gastheer Antoine Bergman slaagt erin om een losse sfeer te creëren. Regionale producten uit het machtige zilte Zeeland daar is men in Hulst fier op. Getrouw aan de vier seizoenen weet Napoleon zich steeds opnieuw uit te vinden. Een topadres voor het o.a. nuttigen van het Oosterscheldekreeftenmenu. Hulst – Stationsplein 10 – www.restauratnapoleon.nl – tel 31 114 313791 Tested 4 You - 27

28 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication