23

Het hoofdgerecht werd de huisspecialiteit ‘Rosa di Parma’, een stek filet van varken vergezeld van geroosterde aardappelreepjes, een lichte verwijzing naar onze frietjes, weliswaar krokant en goudgeel, maar beslist geen concurrent voor ons traditioneel nationaal gerecht. Rosa di Parma is een vlindervormige steak die in Parmaham wordt gerold en gevuld is met Parmigiano kas, een geheel dat lichtjes wordt gemarineerd in een massalawijnwaus vooral het in schijfjes wordt gebakken. Leuk rosé gehouden een fijne voltreffer. Afsluiter van dienst een semifredato al café met wafeltjes met kardemon en matcha toetsen. Onze maaltijd werd ondersteund door een mooi mousserende Malvasia Colle di Parma 2016 en een Marcello millesima 2018 Ariola. Leuke geconcentreerde en aromarijke regionale wijnen die de gastronomie van Noord-Italië in een aantrekkelijk daglicht stellen. Culinaire commentaren: Tasted4you: 2 minutes - gezellig en sfeervol restaurant - aandacht voor dagverse ingrediënten - smaakvolle regionale specialiteiten - rustpunt temidden een drukke sfeer RISTORANTE ANGIOL D’OR - Piazza Duomo - Vicolo Scutellari, 1 - 43100 Parma - www.angioldor.it - Geopend van dinsdag t/m zondag van 12.00-14.00 uur en van 19.00-22.00 uur. Tested 4 You - 23

24 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication