17

MINI EI QUICHES Deze mini quiches met ei en zalm stelen de show op tafel én in elke a� aalbox. Of je nu een brunchmenu voor a� aal aanbiedt of inspeelt op wandelend publiek met een picknickmand to go. Een combinati e van zalm, spinazie en basilicum is een succesnummer. Wil je een seizoensspecial op je menu? Ga dan voor een aspergevariant. BRIOCHE MET KREEFT EN EI Nog zo’n heerlijk gerecht met ei in de hoofdrol. Neem een knapperige brioche met een perfect gepocheerd eitje, hollandaisesaus en on top: kreeft ! Of dit geschik is voor de a� aal? Jazeker, gebruik een briochebol en serveer hem met bovenkant en je hebt een luxe broodje, zo uit het vuistje. SHAKSHUKA Overal ter wereld wordt shakshuka gegeten en overal zijn de ingrediënten weer net wat anders. Het gerecht wordt in elk geval gemaakt met eieren in een pitti ge saus op basis van tomaat. Het is makkelijk, snel en bevat een bom aan verschillende smaken. Een goddelijke shakshuka staat zo op tafel. Bruisende bubbels MAKEN DE BRUNCH COMPLEET Het paasontbijt, de brunch of lunch met o.a. fris rood fruit, daarbij past een mousserende droge rosé! Ook bij de high tea is dit een fantasti sche aanvulling. CILBIR Behoeft e aan een verrassend gerecht op het paasmenu? Ga op avontuur met Turkse Cilbir [tjulbur], een gerecht van knofl ookyoghurt met dille, chili-komijnboter, gepocheerd ei en groene koriandersaus. elegant, fris, sprankelend ITALIË | VENETO UNO Rosé Spumante Brut Cantine Sacchetto aardbei, framboos, pi� ruit, citrus PINOT NERO | MERLOT OOK LEKKER BIJ DE ZOETE BRUNCH > 17

18 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication