Inspiratie kerstdiner DIT HEB JE NODIG Gamba Gamba’s | MSC 4 Kruidenboter Cannelloni 3 Pompoen | butternut 1 1 Ui Preien 2 Bouillon | groente 1 blokje Spinazie Ricotta Ei HOOFDGERECHT Canneloni met krab en een bisque van garnaal 4| 75 minuten Materiaal: niet-geperforeerde stoomovenpan, ovenschaal, mixer BEREIDING Stap 1: Gamba • Snij de gamba overlangs door. • 130 g 200 g Krab | MSC 300 g 1 Bio limoen | zeste Peper & zout Witte wijn 1 3 Cannelloni’s 6 à 12 scheut Bisque Wortel 1 Sjalot Selder 1 stengel 1 Garnaalkoppen 500 g Bloem 1 el Plaats naast elkaar in een vacuumzak en voeg de kruidenboter toe. Stel de vacuumlade in: Vacuümlade: Vacuümstand 3 | Sluitstand 3 • Stel je stoomoven in: Sous-vide: 54°C | 12 min. Tomatenpuree Witte wijn Bouillon Room 70 g scheut 3 200 ml Courgette | spaghetti 3 Waterkers (optioneel)
7 Online Touch Home