7

Stap 2: Cannelloni • Snij de pompoen, ajuin en prei in blokjes en plaats samen in een hoge niet-geperforeerde stoomovenpan. • Verbrokkel hierover het blokje bouillon en meng het geheel nog even door. • Plaats de stoomovenpan in de stoomoven en start het stoomproces: Koken met stoom: 100°C | 10 min. • Meng ondertussen de spinazie met de ricotta, krab en ei. • Kruid af met peper, zout en zeste van limoen. • Verdeel het mengsel in de cannelloni’s en plaats de gevulde cannelloni’s in een ovenschaal. • Haal de gestoomde groenten uit de stoomoven en mix het geheel met de witte wijn tot een gladde saus. Voeg eventueel water toe indien de saus te dik is. • Bedek de cannelloni’s met de saus en plaats vervolgens de ovenschaal in de oven. Stel in: Combinatiegaren: 160°C | 70% | 30 min. of Profi : 160°C | 30 min. | 3 stoomstoten (om de 10 min.) Stap 3: Bisque • Snij de wortel, selder en sjalot fi jn en stoof aan. • Voeg de garnaalkoppen toe en laat enkele minuten bakken. • Voeg de bloem en de tomatenpuree toe en laat al roerend meestoven. • Blus met een goede scheut witte wijn en voeg vervolgens de bouillon en room toe. • Laat goed inkoken alvorens de saus te zeven. Stap 4: Afwerking • Zet de mixer in de bisque tot je schuim creëert. • Dresseer het bord met de cannelloni en werk af met de bisque, een gamba en de courgettespaghetti. • Nog een draai van de pepermolen en klaar.

8 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication