4

21 14 10 Inhoud 6 Trots op de cafetaria, al 45 jaar!! Wim Markwat, cafetaria ondernemer en oprichter FHC Formulebeheer 9 Column Frans van Rooij, initiatiefnemer Profri 10 Los van hokjesgeest Interview met cafetaria ondernemer Erik Houtenbos 14 Yam…! Burgers zijn meer dan een snack De hamburgers zijn hot en het snacken voorbij. 16 Een cafetaria formule en tóch zelfstandig ondernemen! Voordelen voor een cafetaria ondernemer 24 Het Family Lunchmoment Activeer het lunchmoment met een gevarieerd assortiment 37 Column Jos Müller, SVO Vakopleiding Food 38 Trainingscentrum ‘de Cafetaria’ ‘Geen schoolbanken maar een bakwand en vitrine’ 44 Foodmaster King Lao Hollandse cafetaria met Chinese gastvrijheid in Aalsmeer 49 Allergenen Workshop exclusief voor de cafetaria! 29 Barnies Family: twee merken onder één dak Janine van der Meij; “Helemaal kip-minded” 30 “Alleen met een bedrijf waar ambiance, concept en logistiek in balans is, kun je geld verdienen”; Victor Lendering, adviseur voor het inrichten van de beste cafetaria’s 4 16

5 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication