0

In deze uitgave…. Stichting WietOliePuur trakteert!

Voorwoord Het voelt onwerkelijk dat de Stichting Wiet Olie Puur alweer 5 jaar bestaat! Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat ik (Martinus van Lies) de eerste stap zette om de stichting op te richten. Voordat ik de stichting oprichtte was ik al langere tijd bezig met het geweldige product WietOlie. Mijn lieve moeder die destijds kanker kreeg was de trigger om het beste extract van de wereld te maken voor haar nare diagnose. Toen mijn moeder te horen kreeg dat ze kanker had en ze nog enkele weken moest wachten voor ze geholpen zou worden dacht ik bij mezelf, wat kan ik doen en wat bestaat er naast de reguliere behandeling aan producten die men van oudsher inzet om deze nare ziekte te bestrijden. Het duurde maar even en ik kwam online wietolie tegen wat zou helpen bij het gevecht tegen kanker… Toen ik doorkreeg wat de werking van wietolie kan betekenen voor mensen met welk ziektebeeld dan ook, dacht ik waarom weet niemand dit? Tegenwoordig is de taboe aan het verdwijnen omtrent de werking van wietolie en zijn er bijna 12.000 onderzoeken terug te vinden in de medicinale zoekmachine PubMed. Ook hebben we meer dan 600 recensies op de website van de Stichting Wiet Olie Puur staan die telkens weer bevestigen wat ik destijds al merkte. Tevens zijn er tegenwoordig doctoren die onderzoek doen naar de werking van cannabis en ook dit blijkt keer op keer een succesverhaal te zijn. Een onderzoek dat me zo te binnen schiet is het UMCG te Groningen die mensen met leverkanker positief kunnen helpen met het gebruik van cannabisproducten. Na vele jaren onderzoek te hebben gedaan naar de werking van cannabis en hennepproducten ben ik tot de conclusie gekomen dat er veel klopt van de recensies die men tegenwoordig overal op bijvoorbeeld Google en Facebook kan vinden van mensen die ook een positieve ervaring hebben met cannabis en of hennepproducten. Toen ik net in aanraking kwam met deze producten heb ik alle boeken gekocht die er te koop waren over cannabis om te zien wat de wetenschap er over kan vertellen. Nu vele jaren laten vieren we dus het 5-jarig bestaan van de Wiet Olie Puur en durf ik te zeggen dat ik maar zelden mensen tegenkom die meer kunnen vertellen over dit soort producten dan ikzelf. Ze zijn er zeker en iemand die er veel meer over kan vertellen is de uit de USA afkomstige PhD Uwe Blesching van de website CannaKeys. Hij is de auteur van een van de boeken die ik gelezen heb en tegenwoordig zijn we goede vrienden en delen we vaak informatie uit over wat het beste is om te doen bij welk ziektebeeld dan ook in combinatie met hennep (CBD) of cannabis (THC) producten.

Iedereen die donateur is bij de stichting weet dat we er alles aan doen om u de juiste informatie te verschaffen want ik weet nog goed uit de tijd van mijn moeder dat het niet meevalt om tussen alle informatie die er is de juiste dosering te vinden en of om te zien welk product nu eigenlijk ingezet moet worden en in welke verhouding om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ons 5-jarig bestaan zal natuurlijk ook een feestje worden en we hebben we nagedacht over een geweldige Traktatie! Wil je graag een cadeautje ontvangen of wil je juist graag een presentje aanbieden ter ere van dit 5-jarig jubileum? Lees dan verder op de volgende pagina’s… Bedankt allemaal tot zover en ik hoop jullie altijd zo goed mogelijk van dienst te mogen zijn… Martinus van Lies Oprichter, voorzitter stichting WietOliePuur One Step Community Almelo, 5 oktober 2022

Inleiding In deze eerste editie van ons magazine ‘One Step’ staat het 5-jarig bestaan van de stichting Centraal. Om dit grandioze jubileum te vieren hebben we een leuke aanbieding voor je in petto! Kijk voor meer informatie bij de bonuspagina… Wat kun je nog meer vinden in het magazine? Onder andere voeding tips, boekenadviezen en het terugkomend artikel ‘Uitgelicht. Waarin we dus wat extra aandacht schenken aan een bepaald gebeurtenis of ontwikkeling binnen de community. Voor wie nog niet bekend is met onze 24/7 supportlijn, lichten we ons YouTube kanaal CannaLiveStream toe, met als primeur: onze nieuwste liveshow! De rubriek ‘Oproep’: met deze keer: een aanvraag voor een testpanel! Maar nu eerst: ‘5 jaar’ in een notendop…. We wensen al onze lezers veel leesplezier, One step Community Uitgiftedatum: 5 oktober 2022

Wij bedanken alle medewerkers, vrijwilligers, alle hulp en steun die we de in de afgelopen jaren hebben ontvangen van iedereen die met ons in contact is geweest… om dit allemaal tot stand te hebben kunnen brengen!

5 jaar ‘In een notendop’ Het begon allemaal met 1 flesje wietolie van 10ml…. En een half jaar daarna, werd dit uitgebreid met 4 formaten olie, en 2 soorten crèmes…. Tegenwoordig zijn dit er…? Martinus ooit een winkeltje heeft gehad in Loon op Zand, en niet wist dat wietolie niet zomaar verkocht mocht worden? We hebben in de loop van deze jaren wel 10 keer de hop aangepast; omdat we toch altijd rekening houden met wet- en regelgeving……. Zo waren er vroeger nog een 3 soort donateurschappen, brons, zilver en goud! Ondertussen hebben we op dit moment het donateurschap kosteloos in de webshop staan, om in deze tijden de mensen tegemoet te komen……. We hebben meer dan 80 lezingen en presentaties gegeven. Door heel Nederland! De allereerste presentatie werd gehouden in het Hof 88 Theater te Almelo. En tijdens deze presentatie hield de techniek er mee op! Ai, dat werd improviseren! Wij ooit een lezing gaven in Hengelo (tijdens een WK wedstijd van Nederland), en er dus meer vrijwilligers aanwezig waren dan bezoekers... Brutus, de dwergkees van Martinus en Kimberley was een graag geziene gast in de Canna LiveStream… Maar ook tijdens de kweekronde en bezorgdienst gaat hij graag mee! Wij ontzettend trots zijn op ons jaarlijkse kweektraject; daar waar in het begin nog tientallen donateurs dit initiatief omarmden, zijn dit er inmiddels vele honderden.!! Bedankt!

Zuurkool, meer dan alleen een stamppot! Geschreven door: Kimberley Scheve Hedendaags lijkt het voor velen lastig om de tijd te vinden een zelf bereide maaltijd op tafel te zetten. Niet alleen omdat je gezin allerlei wensen hebt, de één vindt aardappelen zo heerlijk en de ander heeft liever rijst. Maar houd je bijvoorbeeld ook rekening met allerlei allergieën, dan kan het inderdaad soms best lastig zijn om na een lange dag werken, ook nog de boodschappen in huis te halen. En als het dan echt allemaal even tegenzit, dan sta je ook nog in de file. Voordat je dus daadwerkelijk eindelijk aan tafel zit, en misschien dat je daar zelfs de kracht niet meer voor hebt... Beland je op de bank met een kant en klare maaltijd. Of heb je ondertussen al eten besteld en wordt deze afgeleverd op de afgesproken tijd. Daar zit je dan, met je goede voornemens. Vanavond dan ook maar de sportschool overslaan? Hoe kun je er dan toch voor zorgen, dat je met een aantal basisproducten dit hele gebeuren van niet gezond eten kunt omzeilen? Eén van deze basisproducten die we toelichten is jawel, Zuurkool! Wat kun je allemaal met zuurkool doen? 1. Roerbakken 2. Rauw eten 3. Salade mee verfraaien 4. Stamppot van maken 5. Het sap ervan opdrinken…. 6. En je kunt het in een schotel verwerken!

Zuurkool in allerlei soorten, smaken en… formaten? In de reguliere supermarkt vind je bijna geen zuurkool meer uit het vat. Op de markt, of in een Ekoplaza of een andere natuurwinkel. Daar kun je zelf nog bepalen hoeveel zuurkool je graag rechtstreeks uit ‘het vat’ wilt bestellen. Zuurkool uit de plastic verpakkingen kun je krijgen met allerlei toevoegingen: van appel, tot wijn.. maar wat is dan verstandig om te doen? En wat als je geen zuurkool lust? Is zuurkool in eerste instantie gezond? En hoe vaak moet je dit dan eten? Ons advies is om altijd te kiezen voor verse zuurkool. Ben je handig en heb je tijd over? Dan kun je ook je eigen zuurkool maken. Heb je minder tijd en wil je toch zeker weten dat je de juiste zuurkool binnen krijgt? Kies dan eens wat anders, kies voor Kimchi! Kimchi is een traditioneel gerecht uit de Koreaanse keuken, dat beestaat uit gefermenteerde kool en groenten. Het woord kimchi wordt meestal vertaald met verzonken groente en verwijst naar de bereidingswijze, waarbij de groente wordt ingelegd. Je kunt kimchi bij een salade, of bij de rijst toevoegen. Ook heerlijk als beleg met een plakje kaas. Benieuwd welke Kimchi wij adviseren? En waar je deze kunt halen? Of maak jij je eigen Kimchi en wil je graag je recept delen? Alle berichten zijn van harte welkom! We laten ons graag inspireren, jij ook?

Column: Ik heb helemaal geen tijd om te lezen, ik haat lezen, ik lees noooooooit! Geschreven door Martinus van Lies Hoe vaak hoor je de zin hierboven niet? Ik, Martinus van Lies was zelf iemand die er ook zo over dacht en vooral: ‘de ik heb geen tijd om te lezen’, was voor mij een belangrijke. Wel tijd om tv te kijken en wel de tijd om een uur in bad te gaan zitten maar lezen, nee daar deed ik niet aan. Tegenwoordig lees ik graag en wel omdat ik het mijzelf heb aangeleerd om te lezen. Gewoon een kwestie van wennen. En nu, als ik lees word ik er heerlijk relaxt van en merk ik dat alles in mijn brein verbetert: van dagelijkse uitspraken tot het onthouden van kleine dingen, dit gaat sinds ik lees, vele malen beter. Het was even wennen om er een routine van te maken maar tegenwoordig, ja geloof het of niet, lees ik minimaal 1 boek per week en soms zelf meer. Mijn boekenkast is iets waar ik erg trots op ben! Ik heb mezelf ertoe gezet om te lezen als ik naar bed ga en vooral als ik opsta. Ik lees als ik niks te doen heb en als ik weer eens naar een tv-programma zit te kijken waarvan ik denk wat is het toch allemaal onzin wat ik nu aan het bekijken ben. Ooit moest ik gaan lezen omdat de informatie over wietolie enkel te vinden was in boeken en omdat ik zeker wou weten of de informatie die ik tot me nam ook klopte! Mijn moeder werd ziek en ik moest over wietolie informatie vinden die echt klopte, want mijn moeder kreeg de diagnose kanker en ik kon enkel op YouTube wat vage video’s vinden over wietolie. Ik praat nu over een tijd die bijna 9 jaar teruggaat. Ik kwam erachter dat wanneer je betrouwbare informatie zoekt, je die veelal kunt vinden in boeken. Er zijn belangrijke doctoren, specialisten en ga zo maar door die een leven lang hebben gedaan over het verzamelen van informatie en die betrouwbare informatie vind je terug in de door deze personen geschreven boeken. Ik zie het zo: Alle wijsheid van jarenlang teruglezen vind je terug in een bundeling van een paar honderd pagina’s. Ik zeg wel eens dat een boek je van een jaar pijn en verdriet kan behoeden. Er zijn zoveel goede schrijvers en vooral specialisten die een leven lang bezig zijn met wat dan ook en alle informatie die is verzameld in een boek. Lezen moet je doen als je betrouwbare informatie zoekt en alle wijsheid van de wereld is dus te vinden in de lokale bibliotheek! Als je eenmaal gewend bent aan lezen zul je zien dat het leuker en leuker wordt en ja het duurt even … bij mij was het een maand of drie elke dag even aanzetten tot ,en op gegeven moment werd het een routine. De belangrijkste stap van mijn leven want nu na 300 boeken te hebben gelezen de afgelopen jaren ben ik een compleet ander mens geworden. Mijn wijsheid is 100 keer meer dan wat het was voor de gelezen boeken. Net als velen wist ik het allemaal wel.. en kopieerde ik vaak de uitspraken die anderen zeiden.. Nu weet ik wel beter. Met alle plezier is mijn aandacht gericht op boeken die

mensen kunnen vooruithelpen. Als je wilt beginnen met lezen, kies dan voor een boek die je aanspreekt. Net zoals je iets uitzoekt op Netflix! En, begin gewoon! Een leuke tip: Als je dan het boek gekozen hebt, hoe moet je dan een boek lezen? Het boek ‘How to Read a book’, heeft mij hier enorm bij geholpen! Er zijn ook prachtige apps zoals Blinkist, zodat je het boek kunt afluisteren. En de hoogtepunten vertellen zodat je het boek veel makkelijker kunt lezen. Ik lees het boek zoals het volgens wetenschap het handigst is om te doen: De voor en achterkant, vervolgens even in grove lijnen alles bestuderen en dan pak ik een markeerstift en ga ik zoek naar antwoorden en tips die er in het boek staan over welk onderwerp ik dan ook maar informatie zoek. Wees actief en leer (opnieuw) lezen: je zult zien hoe moeilijk het ook gaat in het begin, je wordt er beter en beter in… op een geven moment voelt het heerlijk! Vooral als je met anderen praat en weer iets hoort waarvan je denkt...? Zou dat echt zo zijn? Want misschien heb je er al eens een boek over gelezen en denk jij bij jezelf…. Gelukkig heb ik het boek gelezen want zoals ze over dit onderwerp, praten klopt er niks van! Bestuur niet alleen het boek, maar zoek eens iets op over de auteur, bijvoorbeeld via YouTube! Hoe meer je leest hoe makkelijker je het leven kunt handelen en des te slimmer word jij in de jou moeilijk te begrijpen vraagstukken uit je leven!

Jullie worden niet vergeten

Uitgelicht: De waarheid en medische wetenschap achter cannabis! Feiten: 1. Naam: Uwe Blesching 2. Leeftijd: 1958 (64 jaar) 3. Website: https://www.uweblesching.com/ https://cannakeys.com/ (vertaling mogelijk via Google) 4. Auteur van: a. The cannabis health index: combining the science of medical marijuana with mindfulness techniques to heal 100 chronic symptoms and diseases (2022 + 2015) b. Your cannabis cbd:thc ratio: a guide to precision dosing for health and wellness c. Breaking the cycle of opioid addiction: supplement your pain management with cannabis d. He cannabis health index: how to achieve deep(er) healing of 100 chronic symptoms and diseases by linking the science of medical marijuana with e. Cuba’s carnival: origins of the biggest party on earth Uwe Blesching, meer dan auteur alleen: Uwe Blesching is een medisch schrijver op het gebied van cannabinoïde gezondheidswetenschappen en geestlichaam geneeskunde. Voordat hij zich toelegde op onderzoek en schrijven, werkte hij ongeveer 20 jaar als paramedicus in de medische hulpdiensten voor het San Francisco Department of Public Health. Hij heeft een Ph.D. in het hoger onderwijs en in Sociale verandering van het Western Institute for Social Research. Zijn meest recente werk was als medeoprichter en Chief Science Officer bij CannaKeys360, een app en online platform dat is ontworpen om de wetenschap van het endocannabinoïdesysteem te ontrafelen. En hoe kwamen wij met hem in contact? Martinus kreeg vaak de vraag: wat is er nu daadwerkelijk bewezen en bekend over de medicinale werkingen van de cannabisplant. Omdat het riskant is medische uitspraken te doen, heeft hij het boek The Cannabis Health Index aangeschaft. Dit boek, uitgebracht in 2015 en sinds kort is de 2022 versie ook te koop, was de reden om rechtstreeks contact met de auteur op te nemen. Wie niet waagt, wie niet wint. En nadat Martinus Uwe Blesching via LinkedIn een berichtje had gestuurd om hem te complimenteren met dit uitvoerige naslagwerk, kreeg hij al snel een reactie terug, van Uwe zelf!

Waarom is het de moeite waard om een kijkje te nemen op de website? Wil je graag inhoudelijk weten welke publicaties gekoppeld zijn aan bepaalde ziekten? Zodat je meer grip kunt krijgen op je persoonlijke situatie? Zoals we aangeven is elk lichaam anders, en elk ziektebeeld. Neem dan een kijkje op https://cannakeys.com/, om jezelf wijzer te maken. Livestream van Martinus en Uwe terugkijken? Via: https://youtu.be/53CPOrTqZSo Martinus samen met Uwe in Amsterdam: https://www.youtube.com/watch?v=fNN4QmtADsA

Wil jij graag meer weten over ons jaarlijkse kweektraject? info@wietoliepuur.nl of via +31629315070 Vanaf januari 2023 kun je je weer aanmelden via de website https://wietoliepuur.nl

CannaLiveStream, Hét kanaal voor …… en door… de community! Feiten Naam kanaal: CannaLiveStream Onlinevideo’s: 172 Aantal abonnees: 4.58K. Link kanaal: https://www.youtube.com/c/StichtingWietOliePuur Vriendelijk Verzoek: Hoe meer minuten ons kanaal bekeken wordt, hoe sneller we kans maken om ook voor het videomateriaal uitbetaald te krijgen. Help ons mee! s Kant en klare Play listen: handige tools 24/7 stand-by! Op ons YouTube kanaal vind je meer dan 170 video’s… soms worden er ook video’s weer verwijderd. En wekelijks, worden er nieuwe video’s toegevoegd. In het allereerste begin van het ontstaan van de stichting, werden alle vragen die er waren nog persoonlijk telefonisch beantwoord. Nu zijn we vele jaren verder en is het makkelijker om een Play list te sturen: Een voorbeeld hiervan is deze: https://youtu.be/bf7c3lx5kjU Wat zijn de voordelen hiervan? Op elk moment van de dag, ook als de community service is afgesloten, kun jij toch achterhalen hoe je het beste je maximale natuurlijke dosering kunt testen. Je kunt de video’s herhalen, je kunt ze makkelijk doorsturen naar anderen…

Nieuwste ontwikkeling: Vanaf woensdag 28 september zijn we van start gegaan met een nieuwe liveshow: ‘Community Life (live), presentatie door Kimberley Scheve In de community vinden we het fijn dat we elkaar een luisterend oor kunnen bieden. We vinden het fijn om er gewoon voor elkaar te zijn. Er voor elkaar zijn kan op vele manieren. Je kunt elkaar helpen door een warme maaltijd te delen. Je kunt elkaar bijstaan met financiële middelen. Maar je kunt elkaar ook bijstaan met kennis en ervaring. En dat is het uitgangspunt van deze show. Je voelt je vaak beter als je een ander helpt. Maar soms vergeten we onszelf. Ik zeg altijd maar zo: je kunt geen kopje suiker uitlenen, als je thuis geen suiker in huis hebt. Via al onze social media kanalen word de show uitgezonden, maar wanneer je inschakelt via YouTube kun je ook makkelijk mee praten met alle kijkers.. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor updates over de show!

Wij wachten op jou!

Onze ruil actie: Eerste inzending van Mary Ploeg Oproep: Ken jij iemand in je omgeving, die je graag een hart onder de riem wilt geven door een zelfgemaakte handpop te geven. Als troost, als houvast… Wij sturen kosteloos deze prachtige pop toe aan iemand die jij graag verassen wil! Voor meer informatie over Mary en haar knuffels neem een kijkje op: Instagram: Mary Ploeg of Facebook: Made with love bij Mar Laat het ons van harte weten via: show.communitylife@gmail.com

JE BENT VAN HARTE UITGENODIGD VOOR ONZE 3E COMMUNITYDAG

Let op: Wij bieden 2 personen aan om geheel kosteloos hierbij te zijn! Locatie: Marktplein 9 7607 HM Almelo Tijdstip: aanvang 13.45 uur, einde….? Samen lunchen en elkaar beter leren kennen op een laagdrempelige manier…

WIST U DAT… De community terecht kan bij vijf verschillende webshops? En dat we nog steeds aan het bouwen zijn aan nieuwe websites? Waaronder een website voor groothandel en een Marketplace? Zodat ook anderen hun producten via een centraal platform kunnen aanbieden? Al die bestaande webshops ook hun eigen website hebben? En een unieke naam! Wist je dat je voor een uitgebreid snoep assortiment terecht kunt bij KimmieSSweedS? En als je liever wat producten wilt testen dit ook via GratisOlie kunt doen? Dat je voor specifieke hulpvragen en trajecten terecht kunt bij MartinusCoaching? Waarin hij al vele donateurs geholpen heeft met het herontdekken van hun eigen talenten en krachten? En hij vanuit het affiliate programma ook ondernemende leden stimuleert eigen verdiensten op te zetten.. En dat je altijd terecht kunt voor de meest uiteenlopende vragen. Omdat geen vraag ons te gek is? Je ook gebruik kunt maken van betalen onder rembours? Martinus en Kimberley dan persoonlijk bij je langskomen om kennis te maken?

OP ZOEK NAAR…. Een testpanel! Voor dit onderdeel zijn we op zoek naar een vijftal personen, in de leeftijd categorie 18 tot 88 jaar. Een man/vrouw die kosteloos graag mee wil werken aan het onafhankelijk testen van onze producten. Waar kun je rekening mee houden? Je ontvangt bij het testmateriaal ook richtlijnen om je feedback op te stellen. Je mag je inzendingen anoniem versturen. Wij zouden wel graag willen weten welke klachten je ervaart, en waarom je deze producten graag wilt testen. Wil je graag meer informatie hierover ontvangen? Stuur je vragen in en we komen bij je terug! Productervaringen van onze leden kun je lezen via onze Kiyoh pagina: https://www.kiyoh.com/reviews/1046278/stichting_wietoliepuur

Enkele recensies….

Prijsvraag 1. De stichting is gevestigd in Tilburg, maar waar komt Martinus zelf vandaan? 2. Martinus draagt regelmatig een bril. Welke kleur zijn deze glazen? 3. Hoe vaak is er een ‘Community dag’ per jaar? s De winnaar ontvangt…. Een olie pakket t.w.v. 670 euro! Stuur je antwoorden in naar info@onestepcommunity.nl en wie weet ben jij de winnaar van dit pakket! Winnaar wordt bekend gemaakt 2 november 2022 tijdens Community Life (live) Wil jij graag iets met ons delen? Natuurlijk is alle feedback van harte welkom! BELANGRIJK! Ons actuele WhatsApp servicenummer 0629315070 vervangt langzaamaan het allereerste WietOliePuur WhatsApp servicenummer 06135921490. Wil je ons blijven bereiken? Stuur dan berichtjes naar het eerstgenoemde nummer.

+ + BONUS + + We zijn ontzettend trots op onze producten; vandaar dat we ons allergrootste olie pakket nu tegen de kostprijs aanbieden… Zodat je een heel pakket aan allerlei soorten olie hebt, die je zelf of met de mensen in je omgeving kunt testen. Altijd al benieuwd geweest naar de andere varianten olie? Met dit pakket kun je zowel de CBD, THC, HHC en HTC houdende oliën testen Olie pakket originele prijs 670 euro, tijdelijk in de webshop de aanbieding voor 499.95 euro. SPECIAAL VOOR JOU ALS LEZER Deze week te verkrijgen voor 199,95 euro, incl. verzendkosten. Bij de aanschaf van dit enorme pakket sta je er natuurlijk niet alleen voor. Martinus biedt met alle aandacht en zorg hier handvaten bij. En ook de mensen die een product gedoneerd krijgen. Dit advies is geheel kosteloos. We zijn ervan overtuigd dat elk persoon anders reageert op o.a. CBD en THC-producten. Dat is gebleken uit jarenlange ervaring. Vandaar dat het voor nieuwe donateurs en ook bestaande donateurs toch altijd een zoektocht blijft naar wel product en welke variant het beste werkt voor zijn/haar klachten die op dat moment spelen. Met een totaalpakket voor een kleine prijs, kun je jezelf en/of anderen in je naaste omgeving helpen de sleutel te vinden die ertoe kan leiden dat je meer levenskwaliteit kunt ervaren. Dit pakket bevat de volgende producten: • Hennepzaad ++ olie • HTC-olie 10ml extreem • HHC-olie 10ml extreem • Wietolie THC CO2 10ml extreem • Wietolie THC-alcohol extract 10ml extreem • CBD-olie 40% met 1% THC 10ml • CBD-olie 40% THC vrij 10ml Voor meer informatie kun je contact opnemen via het servicenummer +31629315070 (WhatsApp, Signal en Telegram) of e-mail naar info@onestepcommunity.com

Wil je graag een cadeautje schenken in de vorm van een donatie? Dat kan, via handmatig overschrijven of vul zelf een bedrag in via een betaallink (aanvragen via WhatsApp of e-mail). Wat kunnen we samen met deze donaties bereiken? Donateurs met de allerkleinste beurs toch een product toesturen, die in de loop van de tijd hun baan zijn kwijtgeraakt. Door ziekte of een andere belemmering, niet meer in staat zijn een eigen inkomstenbron te genereren. Wij weten uit ervaring dat ziekte iedereen kan treffen. Soms lijkt het dat alles in orde is, totdat er ontwikkelingen op je pad komen waar je zelf lastig invloed op kunt uitoefenen. We zijn er voor elkaar.

1 Online Touch

Index

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18
 19. 19
 20. 20
 21. 21
 22. 22
 23. 23
 24. 24
 25. 25
 26. 26
 27. 27
 28. 28
 29. 29
 30. 30
 31. 31
 32. 32
Home


You need flash player to view this online publication