Zuurkool, meer dan alleen een stamppot! Geschreven door: Kimberley Scheve Hedendaags lijkt het voor velen lastig om de tijd te vinden een zelf bereide maaltijd op tafel te zetten. Niet alleen omdat je gezin allerlei wensen hebt, de één vindt aardappelen zo heerlijk en de ander heeft liever rijst. Maar houd je bijvoorbeeld ook rekening met allerlei allergieën, dan kan het inderdaad soms best lastig zijn om na een lange dag werken, ook nog de boodschappen in huis te halen. En als het dan echt allemaal even tegenzit, dan sta je ook nog in de file. Voordat je dus daadwerkelijk eindelijk aan tafel zit, en misschien dat je daar zelfs de kracht niet meer voor hebt... Beland je op de bank met een kant en klare maaltijd. Of heb je ondertussen al eten besteld en wordt deze afgeleverd op de afgesproken tijd. Daar zit je dan, met je goede voornemens. Vanavond dan ook maar de sportschool overslaan? Hoe kun je er dan toch voor zorgen, dat je met een aantal basisproducten dit hele gebeuren van niet gezond eten kunt omzeilen? Eén van deze basisproducten die we toelichten is jawel, Zuurkool! Wat kun je allemaal met zuurkool doen? 1. Roerbakken 2. Rauw eten 3. Salade mee verfraaien 4. Stamppot van maken 5. Het sap ervan opdrinken…. 6. En je kunt het in een schotel verwerken!
11 Online Touch Home