22

06 | De ingrediënten van ons duurzaamheidsbeleid Sinds onze samenwerking met onze duurzaamheidscoach Hans Verboven, vormen we binnen Sense elk jaar een nieuwe stuurgroep duurzaamheid. Deze wisselt in samenstelling om zoveel mogelijk diverse collega’s uit verschillende afdelingen en exploitaties te betrekken. Elk jaar maakt deze stuurgroep een jaarplan op, waarin slim een aantal acties worden vooropgesteld, verspreid over de verschillende thema’s. Voor de uitwerking worden weer andere collega’s betrokken, de stuurgroep houdt het overzicht en de sturing. Op de volgende pagina’s nemen we een greep uit de dingen die we al doen of gedaan hebben, zonder hierbij volledig te willen zijn. Het duurzame gedachtengoed zit heel vaak in kleine dagdagelijkse dingen die op zich niet wereldschokkend of ingrijpend zijn, maar die wel passen in de geest van duurzaam ondernemen en allemaal samen een mooi en coherent geheel vormen. 6.1 | Duurzame producten: waardevolle diensten h Thema 1 Maaltijden en dienstverlening j Ambitie We bieden onze klanten gezond en lekker eten, gaan verspilling tegen en zetten de klant centraal bij het bepalen van ons aanbod. Onze kennis delen we ook met anderen. Bewust gezond en lekker In onze uitbating Den Bell hebben we dagelijks een ander fitness veggie menu. Dit menu is samengesteld uit seizoensgroenten en bevat telkens maximum 850 kcal. Bij elk fitness veggie menu wordt vermeld wat de caloriewaarde is per ingrediënt en in totaal. Zo helpen we onze klanten bewust kiezen voor een gezonde en lekkere lunch. DUURZAAMHEIDSVERSLAG Sense 2016-2017 | 22

23 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication