26

Oui oui VIVE LA FRANCE FRANSE KEUKEN De Franse keuken is internati onaal gezien erg geliefd. Het is een keuken met een grote diversiteit en eeuwenoude traditi e. In het noordwesten van Frankrijk wordt veel boter, room en crème fraîche gebruikt. In het zuidoosten zien we de meer de Provençaalse keuken waar olijfolie, kruiden en tomaten centraal staan. Frankrijk staat bekend om heerlijke wijnen, kazen, baguett es, steak tartare, ratatouille, Franse uiensoep, boeuf bourguignon, bouillabaisse, Bretonse vissoep, aardappelgrati n, coq au vin, salade niçoise en fruits de mer. Maar vergeet niet de Franse crêpes, macarons, tarte tati ns, moelleux au chocolat en de clafouti s. Bon appéti t! zoet, sappig, fruitig FRANKRI JK | BERGERAC Château le Raz Côtes de Montravel Moulleux Vignobles Barde perzik, arikoos, honing, citrus SÉMILLON, MUSCADELLE, SAUVIGNON BLANC 26 CANARD DE L’ORANGE Dit gerecht van eendenborst met sinaasappelsaus is een echte Franse klassieker! Gemakkelijk te bereiden op verschillende manieren en in combinati e met vele soorten groenten. Een heerlijk fris maal door de sinaasappel en toch stevig van smaak door het rode vlees met een krokant gebakken vetrandje.

27 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication