Drag & Drop Editor

Maak eenvoudig online publicaties

Gebruiksvriendelijke editor voor normale mensen

Flipbook dashboard

Organiseer je online publicaties

Al je online publicaties worden in je account op het stijlvolle dashboard getoond. Je kunt je eigen mappen aanmaken om je publicaties te organiseren. Sleep eenvoudig een publicatie naar een map en klaar! Je kunt kiezen uit diverse weergave- en sorteermogelijkheden. Een handige zoekfunctie maakt het mogelijk snel de gewenste publicatie te vinden. Je kunt elke publicatie bekijken, wijzigen, publiceren of verwijderen. Voor elke online publicatie kan je de embedcode en URL kopiƫren om de publicatie op je website te embedden of er in marketingcampagnes naar te linken. Je kunt ook een klikbare mini-animatie op je website plaatsen.

Gereed binnen enkele minuten

Zelf je online magazines, folders en flipbooks maken is heel eenvoudig. Log wereldwijd vanaf elke computer met internetverbinding in op je Online Touch dashboard en upload je PDF. Je online publicatie is vervolgens binnen enkele minuten klaar. Met alle url's en e-mailadressen automatisch klikbaar gemaakt! Je kunt de look & feel aan de huisstijl van je merk aanpassen door je huisstijlkleuren in te stellen. Als je tevreden bent met de preview van je online publicatie, kun je deze publiceren en direct op je website gebruiken. Alle tekst kan door zoekmachines worden geĆÆndexeerd zodra je op de Publiceer-button klikt.

Upload flipbook
Flipbook editor

Voeg interacties toe met de Drag & Drop Editor

Met de Drag & Drop Editor kun je gemakkelijk interacties toevoegen om een aansprekende beleving te creƫren. Klik op het overzichtelijke pagina-overzicht op de gewenste pagina, waarna deze in de editor opent. Vervolgens kun je op de pagina met een simpele muisklik overal interactiviteit toevoegen. Je kunt kiezen uit (hyper)links naar webpagina's, zoals links naar je webshop, en links naar andere pagina's in de publicatie. Om het je gemakkelijk te maken, kun je interacties ook naar andere pagina's kopiƫren, de pagina inzoomen om de interactiviteit met nog meer precisie toe te voegen, acties ongedaan maken of herstellen en naar andere pagina's bladeren. Je hebt geen technische kennis nodig en je bent binnen enkele minuten klaar!