Features om indruk te maken

Met passie gemaakt

Bij Online Touch hebben we één grote passie: online publishing software van uitzonderljke kwaliteit aanbieden. Om jou te helpen opvallende online magazines, folders en flipbooks te maken die bij je klanten een blijvende indruk achterlaten en tot een hogere verkoop leiden. We streven naar het beste resultaat. Daar kun je op rekenen!

Verrijk met gebruiksvriendelijke editor

Zelf online magazines, folders en flipbooks maken is heel eenvoudig. Log in op het Online Touch dashboard en upload je PDF. Je online publicatie is binnen enkele minuten klaar. Met alle URL's en e-mailadressen automatisch klikbaar gemaakt! Vervolgens kun je met de gebruiksvriendelijke Drag & Drop Editor eenvoudig aanvullende URL- en paginalinks, zoals links naar je webshop, toevoegen. Je kunt de look & feel aan de huisstijl van je merk aanpassen door kleuren in te stellen, en nog veel meer.


Log in op dashboard Upload PDF Voeg interactiviteit toe

Start nu gratis
Vector online magazine

Haarscherpe vectoren

Online Touch biedt de hoogst beschikbare kwaliteit. Alle vector informatie van zowel de tekst als de illustraties in de PDF weten we te behouden. Met als gevolg dat je online magazines, folders en flipbooks een uitzonderlijke kwaliteit met haarscherpe tekst en illustraties bieden. Zelfs op de grootste computerschermen met de pagina ingezoomd, blijven de tekst en illustraties haarscherp zonder korrelig effect. Het zal voor zich spreken dat dit de leeservaring en de merkbeleving van je klanten aanzienlijk verhoogd.

Lees meer
Online flipping book

Razendsnel

Je online magazines, folders en flipbooks openen razendsnel met een minimale bounce rate en een maximaal aantal bezoekers van je online publicaties als gevolg. Je lezers zullen tijdens het bladeren door je online publicaties ook de snelheid en souplesse waarmee de pagina's openen waarderen. Na het klikken op een pagina zoomt deze direct zonder laadtijd en scherpsteleffect in, wat de leeservaring en het percentage terugkerende bezoekers optimaliseert.

Lees meer
iPad flipping book

Intuïtieve navigatie

De intuïtieve navigatie van de stijlvolle reader zullen je lezers als zeer plezierig ervaren. Bij het bladeren van meerdere pagina's tegelijkertijd, draagt het fraaie multi-page bladereffect bij aan de levensechte beleving. De thumbnailbalk geeft een handig overzicht van alle pagina's in je online publicatie. Het stijlvolle menu biedt diverse mogelijkheden, zoals volledig scherm weergave, delen via sociale media, een inhoudsopgave en een zoek- en printfunctie.

Lees meer
Cross-platform online magazine

Mobiele apparaten en desktops

Al je online magazines, folders en flipbooks kunnen met een stijlvolle reader op mobiele apparaten en desktops worden bekeken. Zonder dat je een dure native app voor elke app store moet laten ontwikkelen die je lezers vervolgens eerst moeten downloaden voordat ze je online publicaties kunnen bekijken. Je online publicaties openenen direct in de mobiele browser, geoptimaliseerd voor iOS en Android. Met multi-touch navigatie op tablets en smartphones en alle URL- en paginalinks klikbaar. Online publishing kan niet eenvoudiger!

 

Mini-bladeranimatie

Embed een aandachtverhogende mini-bladeranimatie op je website en blogs. Na klikken op de animatie, opent je online magazine, folder of flipbook full screen. Met een positieve uitwerking op het aantal bezoekers van je online publicatie.

Alle features die je nodig hebt

Onbeperkt aantal pagina's en pageviews

Je online magazines, folders en flipbooks kunnen een onbeperkt aantal pagina's bevatten en door een onbeperkt aantal bezoekers worden bekeken, zolang je wilt!

Meertalige navigatie

De reader is beschikbaar in diverse talen, evenals het dashboard en de editor. Als jouw taal nog niet beschikbaar is, kunnen we die op verzoek toevoegen.

Zoekmachine geoptimaliseerd

Je online magazine, folder of flipbook is als een website. Elk woord in je online publicaties is geindexeerd voor zoekmachines, zoals Google.

Deel via sociale netwerken

Je bezoekers kunnen specifieke pagina's en producten in je online publicaties eenvoudig via e-mail en sociale netwerken zoals Facebook en Twitter delen.

Doorzoekbare inhoud

Met de zoekfunctie kunnen je lezers via een overzichtelijk zoekresultaat snel de gewenste pagina vinden.

Snelle en betrouwbare hosting

Wereldwijd zullen je bezoekers van snelle laadtijden genieten doordat we van een wereldwijd CDN netwerk van servers gebruikmaken.

Niets te installeren

Je hoeft geen software te installeren of te onderhouden. Log eenvoudig overal ter wereld in op je online account en maak je online publicaties aan.

Gratis updates en support

Als gewaardeerde klant ontvang je gratis software updates, zelfs voor reeds gepubliceerde online publicaties, evenals ondersteuning per e-mail.