Wat is Online Touch?

Het maakt niet uit hoe mooi je gedrukte magazines zijn, je zult geen indruk maken op je klanten als je een PDF-versie op je website toont. Een PDF moet tevens eerst geheel worden gedownload voordat deze opent. Met Online Touch kun je je klanten verrassen door de PDF van je publicatie om te zetten naar een levensechte online versie met soepel bladerende pagina's en interactieve features die bij je gedrukte uitgave niet mogelijk zijn. Bijvoorbeeld URL- en paginalinks, inclusief links naar je webshop en video's. Je kunt nieuwe klanten bereiken en tegelijkertijd geld op drukwerk en distributie besparen en je CO2-voetafdruk beperken.

Mobiele apparaten en desktops

Je online magazines, folders en flipbooks kunnen met een stijlvolle reader op desktops en mobiele apparaten worden bekeken. Zonder dat je een dure native app voor elke app store moet laten ontwikkelen die je lezers vervolgens eerst moeten downloaden voordat ze je online publicaties kunnen bekijken. Je online publicaties openenen direct in de mobiele browser, geoptimaliseerd voor iOS en Android. Met multi-touch navigatie op tablets en smartphones en alle URL- en paginalinks klikbaar. Online publishing kan niet eenvoudiger!

Gebruik je PDF - Gereed binnen enkele minuten

Zelf je online publicaties maken is heel eenvoudig. Log wereldwijd vanaf elke computer met internetverbinding in op je Online Touch dashboard en upload je PDF. Je online publicatie is vervolgens binnen enkele minuten klaar. Met alle URL's en e-mailadressen automatisch klikbaar gemaakt! Je kunt de look en feel aan de huisstijl van je merk aanpassen door je huisstijlkleuren in te stellen. Als je tevreden bent met de voorvertoning van je online publicatie, kun je deze publiceren en direct op je website gebruiken

Probeer gratis

Je kunt gratis een account maken en vervolgens kiezen tussen gratis en betaalde publicaties