Hoe kan ik de achtergrondkleur van de reader wijzigen?

1. Beweeg je muisaanwijzer op je dashboard over de afbeelding van de publicatie die je wilt wijzigen en klik op LINK EDITOR.

2. Klik op OPEN DRAG & DROP EDITOR.

3. Klik op het pagina-overzicht op ALGEMENE INSTELLINGEN.

4. Klik op OPMAAK.

5. Selecteer Donker Thema (standaard) of Licht Thema of stel je eigen kleuren in voor de achtergrond, bladerpijlen, menu en menu-iconen door op de kleurvakjes te klikken en de gewenste kleur te selecteren. Je kunt ook op de HEX-kleurcode klikken en de gewenste kleurcode invullen.

6. Klik op TOEPASSEN om je instellingen op te slaan.

7. Klik rechtsboven in de editor op VOORVERTONING om de publicatie te bekijken en te controleren of alles OK is.