Embed-mogelijkheden

Plaats je online publicatie gemakkelijk op je website

Of link ernaar in e-mail nieuwsbrieven

Embed mini-bladeranimatie

Je kunt je online magazine, folder en flipbook op meerdere manieren op je website plaatsen. Allereerst kun je eenvoudig een geänimeerde mini-bladeranimatie op je website embedden. Bij klikken op deze animatie, opent je online publicatie in een nieuw browservenster. De mini-bladeranimatie is een fractie van de grootte van je 'echte' publicatie. De animatie fungeert als een aandachtverhogende trigger doordat de kleine pagina's automatisch bladeren en je bezoekers stimuleert om erop te klikken en je publicatie te bekijken.

Embed publicatie cover afbeelding

Je kunt ook een afbeelding van de publicatie cover op je website embedden door simpelweg de embedcode vanuit je Online Touch dashboard te kopiëren en in je website HTML-editor te plakken. Bij een klik op de cover opent de online publicatie in een nieuw browservenster.

Plaats een iframe

Een andere mogelijkheid is een iframe als je de publicatie binnen een specifiek gedeelte op je website wilt tonen. Stel de breedte en hoogte in pixels van het iframe in evenals de publicatie URL. De publicatie wordt vervolgens in het iframe geladen. Houd er rekening mee dat je publicatie binnen dat gedeelte functioneert, wat in sommige situaties onhandig kan zijn als het inzoomen van pagina's belangrijk is. Om dat op te lossen, kun je op een aparte webpagina een iframe met een breedte en hoogte van '100%' in plaats van een beperkt pixelformaat plaatsen. De publicatie kan op deze wijze het hele scherm gebruiken.

Embed een mini-bladeranimatie
Link naar je online magazine, efolder of flipbook in e-mailings

Link naar je publicatie

Het is uiteraard ook mogelijk om op je website, social media en in e-mail nieuwsbrieven naar de online publicatie URL te linken. Bij klikken op de link, opent de publicatie direct in de browser op desktops en mobiele apparaten, geoptimaliseerd voor iOS en Android. Je kunt zelfs naar een specifieke pagina in de publicatie linken zodat deze direct op die pagina opent. Zo kun je bijvoorbeeld gericht bepaalde doelgroepen benaderen door specifieke pagina's en producten onder de aandacht te brengen.