Multiplatform

Mobiele apparaten en desktops

Geoptimaliseerd voor IOS en Android

cross-platform online flipbook

Multiplatform

Al je online magazines, folders en flipbooks kunnen met een stijlvolle reader op mobiele apparaten en desktops worden bekeken. Zonder dat je een dure native app voor elke app store moet laten ontwikkelen die je lezers vervolgens eerst moeten downloaden voordat ze je online publicaties kunnen bekijken. Je online publicaties openenen direct in de mobiele browser, geoptimaliseerd voor iOS en Android. Online publishing kan niet eenvoudiger!

Stijlvolle reader

De intuïtieve navigatie van de stijlvolle reader zullen je lezers als zeer plezierig ervaren. Bij het bladeren van meerdere pagina's tegelijkertijd, draagt het fraaie multi-page bladereffect bij aan de levensechte beleving. Het menu is geminimaliseerd zodat je publicatie het hele scherm kan gebruiken. De online publicatie wordt tevens responsive geschaald op basis van de schermgrootte van de bezoeker. De thumbnailbalk geeft een handig overzicht van alle pagina's in de online publicatie. Het stijlvolle menu biedt diverse mogelijkheden, zoals volledig scherm weergave, delen via sociale media, een inhoudsopgave en een zoek- en printfunctie. De reader is beschikbaar in veel talen, zodat je je klanten over de gehele wereld kunt bereiken.

multiflip digital magazine
iPad magazine app

Multi-touch navigatie

Al je online magazines, folders en flipbooks kunnen met een stijlvolle reader op mobiele apparaten en desktops worden bekeken. Zonder dat je een dure native app voor elke app store moet laten ontwikkelen die je lezers vervolgens eerst moeten downloaden voordat ze je online publicaties kunnen bekijken. Je online publicaties openenen direct in de mobiele browser, geoptimaliseerd voor iOS en Android. Met multi-touch navigatie op tablets en smartphones. Je lezers kunnen swipen (vegen) om door pagina's te bladeren, spread and pinch om in en uit te zoomen, en slepen om over een ingezoomde pagina te navigeren. Alle URL- en paginalinks zijn ook op mobiele apparaten klikbaar. Online publishing kan niet eenvoudiger!