Hoe kan ik een publicatie via social media delen?

Je kunt een publicatie op twee verschillende manieren via social media delen.

Zorg ervoor dat je de publicatie publiceert voordat je deze deelt.

URL DELEN

1. Beweeg je muisaanwijzer op je dashboard over de afbeelding van de publicatie die je wilt delen en klik op DEEL URL.

2. Klik links in het menu op DEEL VIA SOCIAL MEDIA.

3. Klik op het gewenste social media icoon en post je bericht inclusief de publicatie URL (als je niet in je social media account bent ingelogd, word je verzocht eerst in te loggen).

Delen vanuit publicatie

1. Beweeg je muisaanwijzer op je dashboard over de afbeelding van de publicatie die je wilt delen en klik op BEKIJK.

2. Klik op LIVE VERSIE.

3. Blader naar de pagina waarop je de publicatie wilt laten openen als je bezoekers op de link in je social media bericht klikken. Klik vervolgens linksonder op MENU en vervolgens op DELEN.

4. Klik op het DELEN scherm onder OPENEN OP op de ronde radio button naast de cover of de huidige spread, afhankelijk van of je de publicatie op de cover of de huidige spread wilt laten openen.

5. Klik vervolgens op het gewenste social media icoon om je bericht inclusief de publicatie URL te posten (als je nog niet bent ingelogd in je specifieke social media account, dien je eerst in te loggen).

Als je de publicatie URL via Facebook of Twitter deelt, zal je sociale netwerk bij je bericht tevens een afbeelding van de publicatie cover evenals de publicatie titel en beschrijving zien.NOoT