Hoe kan ik een publicatie bekijken?

Beweeg je muisaanwijzig op je dashboard over de cover van de publicatie die je wilt bekijken en klik op BEKIJK.

nootJe kunt een publicatie ook bekijken als je deze via de Drag & Drop Editor wijzigt. Klik rechtsboven in de editor op VOORVERTONING.

2. Klik op BEKIJK ONGEPUBLICEERDE VERSIE om de laatste versie van je publicatie, inclusief je laatste nog niet gepubliceerde wijzigingen (indien van toepassing), te bekijken.

Als je een preview publicatie bekijkt, wordt een gekleurde balk getoond met de volgende tekst: Dit is een publicatie PREVIEW. Na publiceren is deze publicatie beschikbaar via een andere URL. Klik hier voor uitleg waarom dit gebeurt.

Als je de publicatie hebt gepubliceerd, kun je de laatst gepubliceerde versie van de publicatie bekijken door op LIVE VERSIE te klikken. Indien je wijzigingen in een reeds gepubliceerde publicatie hebt gemaakt en de publicatie vervolgens nog niet opnieuw hebt gepubliceerd, worden deze wijzigingen nog niet in de Live Versie getoond.

NOoTJe moet de publicatie opnieuw publiceren om je laatste wijzigingen in de gepubliceerde publicatie door te voeren. Je kunt dit gratis doen binnen een week nadat je de publicatie voor de eerste keer hebt gepubliceerd.