Hoe publiceer ik een publicatie?

1. Beweeg je muisaanwijzer op je dashboard over de cover van de publicatie die je wilt publiceren en klik op PUBLICEER.

2. Selecteer of de publicatie mag worden geïndexeerd door zoekmachines.

3. Klik op PUBLICEER NU om de publicatie te publiceren.

4. Selecteer het credit type dat je wilt gebruiken om de publicatie te publiceren door bij het gewenste credit type op de SELECTEER & PUBLICEER button te klikken.

NOOTAls je geen credits meer hebt voor het gewenste credit type, wordt KOOP NU in plaats van SELECTEER & PUBLICEER getoond. Klik op KOOP NU of op VERGELIJK & KOOP CREDITS om credits te kopen.

5. Klik op het pop-up bevestigingsscherm op OK om te bevestigen dat je 1 credit van het vermelde credit type wilt gebruiken om de publicatie te publiceren.

Nadat je de publicatie hebt gepubliceerd, kan deze automatisch door zoekmachines worden geïndexeerd (indien geselecteerd op het PUBLICEER scherm).

6. Beweeg je muisaanwijzer op het dashboard over de publicatie afbeelding en klik op DEEL URL om het Delen-scherm te tonen waarop je de publicatie URL kunt vinden waarnaar je op je website kunt linken.

NOOTNadat je de publicatie (voor de eerste keer) hebt gepubliceerd, kun je deze nog gedurende 7 dagen kosteloos wijzigen en opnieuw publiceren. Als je na die tijd nog wijzigingen wilt maken, dien je de publicatie met gebruikmaking van een nieuwe credit te publiceren.